Sivananda Hatha Yoga

Sivananda Hatha Yoga är ett dynamiskt fysiskt pass där vi går igenom en rad enkla men även avancerade yogarörelser från topp till tå som gör gott för kroppen. Har du någon skada eller rörelsebegränsning anpassas rörelserna efter din förmåga, så alla kan vara med på dessa pass. Du avancerar succesivt i din takt på dessa pass. Musklerna stretchas och lederna blir mer flexibla. Yogapasset ger en god genomströmning av ökad livsenergi, bättre styrka och balans.

Hatha Yoga är en flertusenårig holistisk träningsform som har sitt ursprung i Indien och praktiseras av miljontals människor världen över.

Klasserna innefattar alltid de fem punkterna av Yoga som skall innefattas i ett yogapass enligt den Indiska urtraditionen:
Savasana – Djupavslappning
Dhyana – Meditation
Pranayamas – Andningsövningar
Asanas – Yogarörelser och Yogaställningar
Vedanta – Positivt Tänkande

VI REKOMMENDERAR: För dig som önskar bästa resultat av din träning kan du gå alla kurser i ett samflöde efter varandra under en hel termin. Repetitionerna av varje modul förbättrar kunskapen och fördjupar förståelsen av yogan genom din egen upplevelse av din kropp och den individuella utveckling du gör vilket är en underbar upplevelse. En kurs till för dig som vill förbättra din hälsa på alla plan.

Kursstart HT 2024
v. 35-38 (4 tillfällen), 1.000 kr
v. 39-42 (4 tillfällen), 1.000 kr
v. 44-47 (4 tillfällen), 1.000 kr
v. 48-50 (3 tillfällen),    750 kr

Passet leds av Lajla som har en Masters Degree i Hatha Yoga Sivananda Style i Indien

270 kr

Köp presentkort

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.