Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Present tips

Här är ett urval på populära behandlingar att ge bort till någon du tycker om.

Den perfekta gåvan är egen tid!

Här hittar du något till alla, din käresta, din vän, pappa eller mamma. 

Ge dem en stunds avkoppling med en skön behandling och egen tid. Eller köp ett paket och följ med själv! 
På menyn finns massage, ansiktsbehandlingar och lyxiga behandlingspaket upp till 3,5 timme.
Vill du ge något extra så välj ett paket med spabad & bastu. Hos oss är det alltid en privat badstund bara för er.
Present tips

Totalt 75 min - 1480 kr

Köp presentkort

Njuta Dröm 3x 25 min

Behandling för dig som vill skapa din egen "drömupplevelse"med behandlingar som fokuserar på avslappning och njutning. Du väljer ut 3 st 25 min långa behandlingar och får på så vis prova på 3 olika behandlingar som just du vill ha.

Välj mellan:
-Mini Ansiktsbehandling med peeling, mask & massage.
-Hand Spa med socker kristall peeling, massage av händer och armar.
-Fot Spa med fotbad, kristallskrubb och massage.
-Avkopplande ryggmassage.
-Massage av skalp, nacke och axlar.
-Fotmassage.
-Hotstone ryggmassage.

Present tips

Ansiktsbehandling 75 min - 1280 kr

Köp presentkort

Face Classic

Klassisk ansiktsbehandling som anpassas efter dina behov.

I vår lyxiga ansiktsbehandling får du en skräddarsydd behandling med produkter från BABOR. Alltid med en ampull serum som anpassas efter din hud.

  • Face Classic 75 min / 1280:- Inkl. rengöring, peeling, ånga, portömning, ansning av bryn, specialserum samt massage av ansikte, nacke, hals och axlar. Ansiktsmask och avslutande kräm.
Present tips
Köp presentkort

Hot-Stone Massage

Hot stone 50 min / 1080:- I 50 min ingår en härlig helkropps massage.
Hot stone 75 min / 1380:- I 75 min blir alla moment längre och du hinner flyta bort helt.
Tillåt dig att sväva bort och sakta känna hur spänningarna försvinner. I vår Hotstone massage varvar vi klassiska massagegrepp med händer och varma, lena lavastenar. I behandlingen ingår även aromaterapi som gör dig extra avslappnad. En behandling för alla som verkligen älskar massage.
Present tips

1 tim 50 min - 1780 kr

Köp presentkort

Njuta Lyx med ansiktsbehandling & massage.

När du vill unna dig lyx är detta kombinationen som du tänker på. Att först få flyta bort i en helkroppsmassage och sedan få en klassisk ansiktsbehandling med rengöring, peeling, brynplockning, ånga, porrengöring och avslutande mask det är underbart lyxigt och avkopplande för kropp och själ!
Present tips

50 min - 1760 kr

Köp presentkort

Duo massage classic

Delad glädje är dubbel glädje!
Massage nära varandra gör att ni kan känna varandras närvaro och och ha kontakt under er behandling. Ni ligger i två rum som med öppen dörr bara har 1,5 meter mellan bäddarna.
Behandlingen anpassas individuellt. Vill en av er ha avkopplande massage och en mer djupgående så går det bra. Viktigt att ni uppger era önskemål när ni bokar.
Går att komplettera med privat spabad & bastu: Pris: 1360:- för två.
Present tips
Köp presentkort

Njuta spa kombi för två med privat spabad & bastu.

Vårt mest populära kombination av bad & behandling. Privat bad på vår terrass under 1,5 timme bara för er och varsin 20 eller 50 behandling. Ni kan välja mellan ansiktsbehandling, massage, Delight massage eller fotvård. Ni har spa-bad på vår terrass och bastu/relax helt för er själva under er badtid. Vi tänder ljus och dukar fram snacks, frukt och vatten. Handduk, badrock, tofflor, duschprodukter samt bodylotion ingår.
Present tips

Ansiktsbehandling, fotvård, manikyr mm 3tim 30min - 2880 kr

Köp presentkort

Topp till tå för henne.

Paketet för henne som vill bli fin från topp till tå. Behandlingen börjar med en avkopplande ryggmassage, därefter en klassisk ansiktsbehandling, fotvård och manikyr med lack. Behandlingen avslutas med en lättare make up. Vilken underbar upplevelse att få bli ompysslad så länge, som att få vara drottning för en dag!
Present tips
Köp presentkort

Massage Classic

Klassisk svensk massage enligt dina önskemål. Vi fokuserar på de områden som du önskar och jobbar med det tryck som passar dig. Under 20 min läggs fokus på rygg, nacke och axlar. Alternativt vader och fötter. Under 50 min läggs fokus på baksida m rygg och ben, alternativt helkropps massage. Under 75 min är alla moment längre och du hinner att flyta bort och slappna av helt. Tveka inte att delge var du har ont och om trycket i massagen passar dig.
Present tips

2 tim 15 min - 1980 kr

Köp presentkort

Topp fräsch för honom, ansiktsbehandling, fotvård, mm

Lyxpaketet för honom som vill få en rejäl uppfräschning inför semestern, festen eller affärsresan då du ska vara på topp. I paketet ingår en ansiktsbehandling som ger fräsch och återfuktad hud. En avkopplande fotvård, samt vaxning av ryggen. Behövs inte någon vaxning får du en skön ryggmassage.
Present tips

50 min - 1080 kr

Köp presentkort

Babor Body Mask

Ljuvligt väldoftande kropps skrubb & aroma inpackning.

Babor spa body kombi. 50 min / 1080:-
Hela kroppen skrubbas mjuk, därefter avlägsnas den med varma handdukar, den ska inte sköljas av. Behandlingen ökar cirkulationen, tillför fukt och stimulerar cellförnyelsen.
Sedan appliceras ljuvligt väldoftande body butter över hela kroppen med mjuka avslappnande strykningar. Välj skrubb & kräm efter vilken effekt du önskar.