Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling
MÅNADENS ERBJUDANDE DECEMBER


        Ansiktskur 50 minuter 780 kr + Neroli Water travel size 30ml på köpet

Vårt behandlingserbjudande i december är vår härliga ANSIKTSKUR 50 minuter.
När du bokar denna härliga ansiktskur får du en Neroli Water travel size 30 ml på köpet (värde 169 kr)
I denna avslappnande ansiktskur ingår en djuprengöring och ansiktspeeling, en härlig fuktgivande mask, ansiktsmassage, ett lyxigt serum samt skyddande dagcreme. Denna behandling fokuserar på att få lyster och näring till huden.


Boka via mail info@njutaspa.se eller online.


   Vintermys för 2 personer i 1,5 timme för 550 kr per person (ord.pris 690 kr/per person)

Kom och njut i Stockholms mest privata spa. Ni har vårt relaxrum med bastu och spabad på utomhusterrassen helt för er själva under 1,5 timme. Vi dukar upp färsk uppskuren frukt, chips, vatten och juice i relaxen. Vid ert besök får ni låna badrock, handduk och tofflor. Tvål, schampo, balsam och lotion finner ni i duschutrymmet samt en fön att låna. Möjlighet att ta med egen dryck.

Erbjudandet gäller tisdagar, onsdagar, torsdagar samt söndagar till och med 31/12 2018.
Ni kan även välja att uppgradera ert besök med olika behandlingar. Läs mer om våra badpaket för två på vår hemsida.Ring 08-21 21 68 för att boka eller mejla info@njutaspa.se


  Köp ett presentkort till jul!

Ge bort en gåva som uppskattas av alla. Låt dom välja själv eller ge bort det du vet att dom behöver. Skäm bort den du älskar. Skäm bort den du tycker om. När du köper ett presentkort till ett värde av 2.000 kr får du med en härlig gåva (gäller endast när du kommer förbi och hämtar ditt presentkort på Njuta Spa).

Bråttom? Då kan du beställa ditt presentkort online och skriva ut det hemma på din egen skrivare. Vid köp över 3.000 kr skickar vi hem ett gåvobrev värde 250 kr till dig.

Vi kan även hjälpa dig med att posta presentkortet direkt till den du vill uppvakta. Mer info hittar du på vår hemsida njutaspa.se/presentkort