Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Månadens behandlingserbjudande

Härliga erbjudande varje månad

Månadens erbjudande
MARS 2023PRX-T33
50 minuter     1.599 kr     (ord.pris 1.999 kr)

En fantastisk behandling som utförs utan injektioner, som ger en djup återfuktning och uppstramning av huden.
Du kan även lägga till PRX för dekolletaget för 1.000kr (ord.pris 1.999 kr). 

PRX-T33 innehåller två substanser som interagerar på cellnivå och jobbar med reducering av rynkor och linjer samt jämnar ut huden. PRX-T33 avslutas med IceMask, en cryoterapimask som kyler huden 5-6 grader, ökar hudens fuktupptagning med 500% samt förstärker effekten av PRX-behandlingen. 

Direkt efter behandlingen kommer huden kännas uppstramad, återfuktad och vital. Ett omedelbart lyster. 
För alla hudtyper och årstider - ger ingen ljuskänslighet! 

I behandlingen ingår rengöring, PRX-T33 och avslutande kräm. Du får med dig 1 veckas behov av dag och nattkräm för fortlöpande kompletterande daglig eftervårdsstimulering. Dessa krämer skall ersätta din vanliga hudvårdsrutin i 7 dagar efter behandling, allt för bästa resultat. 
Du kommer även få rekommendationer om hemvårdsprodukter som är anpassade efter din hud och dess behov. 

För bäst effekt rekommenderas en kur på 4 tillfällen. 

OBS!
Om du är gravid eller ammande skall du ej boka denna behandling. 

(Detta erbjudande gäller under mars månad och kan ej kombineras med andra rabatter) DERMASTAMP (microneedling)
50 minuter     1.599 kr     (ord.pris 1.999 kr)

Kraftigt stimulerande ansiktsbehandling med fokus på ökad tillväxt av fasthetsfibrerna kollagen och elastin. 

Dermastamp (microneedling) är en djupgående och avancerad behandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen och elastin. 
Med hjälp av nålar penetreras huden och skapar tusentals microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation, samtidigt som naturliga tillväxtfaktorer frigörs och ger ökad tillväxt av fasthetsfibrer. Behandlingen utförs med speciella serum för att ytterligare "boosta" och vitalisera huden. 

Vad är de förväntande resultaten? 
- reducering av fina linjer/rynkor runt mun och ögon
- huduppstamning och hudföryngring
- reducering av förstorade porer
- reducering av acne & acneärr
- motverkar milier
- jämnade och klarare hudstruktur och hudton

Resultatet sker inte över en natt; i och med läkningsprocessen som sätts igång av huden, är det i hudens takt resultaten sker. Resultatet kan bli synliga från 2 veckor fram till 6 månader efter behandling. Dermastamp kan utföras på alla hudtyper och är säker med få eller inga sidoeffekter. 

För bästa effekt rekommenderas en kur om 3 tillfällen med 4 veckors mellanrum. Du kommer även få rekommendationer om hemvårdande produkter som är anpassade efter din hud och dess behov. 

OBS! 
Vid graviditet, amning eller pågående medicinering mot acne skall du ej boka denna behandling. 

(detta erbjudande gäller under mars månad och kan ej kombineras med andra rabatter)  
NBE3000 ANSIKTSBEHANDLING

75 minuter     1.499 kr (ord.pris 1.699 kr)


NBE är en behandling där man med hjälp av elektromagnetisk energi slussar ned specialutvecklade serum djupt ned i huden i syfte att ge cellerna ny näring och energi. 

Kombinationen av radiovågor tillsammans med olika aktiva behandlingsserum ger en enastående effekt tack vare att serumen kommer ner på djupet i huden. Redan efter en behandling kan man se synligt resultat; din hud blir mer elastisk, slätare, känns mer fast. 
NBE ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna vilket påverkar djupavslappningen i vår muskulatur och vid behandlingen stimulerar även hudens produktion av kollagen och elastin vilket ger huden dess spänst och elasticitet. 

För bästa effekt rekommenderas en kur om 5 tillfällen med 10 dagars mellanrum. Du kommer även få rekommendationer om hemvårdande produkter som är anpassade efter din hud och dess behov. 

P:S NBE är en av få maskiner som kan jobba ned serum effektivt i huden, vilket gör den perfekt för dig som behöver jobba mot acne men tycker det är jobbigt med smärtsamma porstämningar D.S. 

OBS!!
Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörsel inplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodproppar, intimpiercing eller om du har inopererade metallplattor i kroppen som leder ström skall du inte boka denna behandling. 
Vid nygjord filler, vänta 72 timmar, eller ännu bättre, för NBE innan du gör in filler! 

(detta erbjudande gäller under mars månad och kan ej kombineras med andra rabatter) Alla lediga tider ligger ej tillgängliga på onlinebokningen. Hittar du ingen tid som passar dig ber vi dig höra av dig så skall vi hjälpa dig.
Ring 08-21 21 68 för att boka eller mejla [email protected]