Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Månadens behandlingserbjudande

Härliga erbjudande varje månad

Månadens erbjudande MAJ


FRÅN TOPP TILL TÅ     2 h 45 minuter   1.940 kr (ord.pris 2.440 kr)

Denna behandling är en upplevelseresa som binder samman kropp, själ och sinne. Vår absoluta signaturritual som tilllåter dig att landa och hitta balansen i vardagen. Behandlingen startar med en stimulerande torrborstning på hela kroppen följt av en återfuktande kroppsinpackning som masseras in i kroppen med lugnande massagedrag.
Efter inpackningen tar vi hand om dina fötter som får en härligt närande och återfuktande behandling. Med härlig fotscrub och lång fot- och underbensmassage.
Topp till tå avslutas med en lång och vårdande ansiktskur med fokus på återfuktning och avslappning.


HIMMELSKA FÖTTER  50 min     880 kr (ord.pris 1.080 kr)     

Detta är behandlingen för dig som älskar lena och mjuka fötter med extra lång härlig fotmassage.
Vi inleder behandlingen med vår fantastiska Calm Mind ritual, fotbad och en uppiggande mineralscrub för dina fötter och underben. Du bäddas sedan ned i vår varma behandlingsbänk med en mysig filt över dig och en varm handduk bakom nacken.
Därefter får du njuta av en lång avkopplande fot- och underbensmassage som avslutas med närande och mjukgörande menthol och rosmarinkräm. Under tiden som dina fötter ligger inpackande väljer du mellan en skalpmassage eller massage på nacke, axlar och dekolletage som avslutning på din behandling.
Du svävar sedan ut på lätta fötter!

NBE3000 för både ansikte och kropp

NBE3000 är en banbrytande metod både för avancerad hudföryngring och för djupgående kroppsbehandlingar, som med sin unika kombination av elektromagnetism, värme och specialutvecklade behandlingsserum, uppnår ett naturlig resultat redan efter första behandlingstillfället.
De specialutvecklade serumen fungerar, tillsammans med NBE300 apparaten, som en katalysator för kroppen och startar den egna självläkningsprocessen.
Med NBE3000 har vi en meny av möjligheter där du kan skräddarsy och plocka ihop din egen behandling efter ditt önskemål och behov; vi kan i princip göra allting!
Bäst resultat får du på en kur om 5 tillfällen under en period av 5-8 veckor. Vid bokning av kur bjuder vi dig på den 5:e behandlingen (gäller vid ord pris)


Spadag på en vardag!

590 kr per person     1,5 timme     för minst 2 personer
Kom och förgyll vardagen med ett spabad på vår terass där du har en fantastik utsikt över Stockholms inlopp.
Njutas badpaket med privat relaxrum och bastu där du och ditt sällskap är helt ensamma. Ni kan umgås, få återhämtning, ensamma men tillsammans.
Njuta Spa bjuder på färsk uppskuren frukt, chips, vatten och juice. Det enda du behöver ta med dig är badkläder.

Erbjudandet gäller för tisdagar, onsdagar och torsdagar och fredagar
Bokningar görs via får hemsida eller via mail:
 [email protected]
Avbokningsregel är 3 dagar

Alla våra behandlingstider ligger ej ute på vår onlinesida. Hittar du ej en tid som passar får du gärna ringa oss så kanske vi kan hjälpa till.
Ring 08-21 21 68 för att boka eller mejla
[email protected]