Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling
Månadens erbjudande JANUARI

Glow med ICE PEEL     50 min     1.090 kr (ord.pris 1.390 kr)
Denna avancerade ansiktsbehandling kombinerar de potenta styrkorna hos kemisk peeling med cryoterapi. Huden exfolieras för omedelbar lyster, talg upplöses för djuprengörande effekt, fasthetsfibrerna i huden stimuleras och den naturliga fukten ökar markant. Detta är en härlig "Quick Fix" behandling som ger tydliga resultat.Himmelska Fötter     50 minuter     900 kr (ord.pris 1.080 kr)
Detta är vår mest bokade behandling och är för dig som älskar lena och mjuka fötter. Behandlingen inleds med ett doftande fotbad och mineralskrubb med eukalyptus och lavendel. Sedan bäddas du ned och får en härligt lååång fot- och underbensmassage med avslutande fotinpackning. Njut sedan av massage på nacke, axlar och dekolletage medan inpackningen verkar. Du kommer att sväva ut på lätta fötter.
VINTERMYS I VÄNTAN PÅ SNÖ!
Pris: 490 kr per person (ord.pris 690 kr per person)
Detta erbjudande gäller tisdagar, onsdagar och torsdagar hela januari för min 2 personer.

Kom och besök Stockholms mest privata spa. Ni har vårt relaxrum med bastu helt för er själva under 1,5 timme. Utomhus, i direkt anslutning till relaxen ligger vår bubbeljacuzzi, som erbjuder en vidunderlig utsikt över Stockholms inlopp och över till Blockhusudden. Vid ert besök kan ni även välja att uppgradera ert besök med en härligt avslappnande behandling.
Vid bokning har ni relax, bastu och badet på terrassen helt för er själva under 1,5 timme.
Vi dukar fram snacks, färsk uppskuren frukt och juice. Lån av badrock, handduk och tofflor ingår.
Bokningar görs via info@njutaspa.se
Avbokningsregel är 3 dagar

Alla våra behandlingstider ligger ej ute på vår onlinesida. Hittar du ej en tid som passar får du gärna ringa oss så kanske vi kan hjälpa till.
Ring 08-21 21 68 för att boka eller mejla info@njutaspa.se