Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Månadens behandlingserbjudande

Härliga erbjudande varje månad

Månadens erbjudande NOVEMBER


NJUTA ANSIKTSKUR     50 MINUTER     890 KR (ord.pris 980 kr)

I vår avslappnande ansiktskur fokuserar vi på djuprengöring, återfuktning och lyster. Vi sätter fart på cirkulationen och ger dig en skön avslappnande stund i professionella händer. 
Vi börjar med djuprengöring där  vi använder oss av en peel baserad på multisyrakomplex som tar bort orenheter, överflödigt talg samt torra hudceller på hudytan, vilket ger din hy en ny fantastisk lyster. Detta följs av en avslappnande massage för ansikte, axlar, nacke och dekolletage. Behandlingen följs av en fuktgivande algmask och avslutas med närande serum och skyddande dagcreme.


ENERPEEL AVANCERAD HUDVÅRD     50 minuter     1.280 kr (ord. pris 1.480 kr)

Enerpeel är ett effektivt verktyg för att förbättra huden och dess olika tillstånd. Peelerna har sitt ursprung ur socker (glykolsyra), mjölk (mjölksyra), vinäger (pyrodruvsyra) och bittermandel (mandelsyra). Var peel har specifika egenskaper att förbättra hudens kvalité och föryngra hudens struktur. Enerpeel är en medicinskteknisk kraftfull peeling som erbjuder allt från lätt uppfräschning till mer korrigerande behandling. Med enerpeels breda utbud kan vi anpassa behandlingenEN SPADAG TILLSAMMANS!


590 kr per person     1,5 timme     för minst 2 personer

Kom och njut i vår privata spaavdelning med bastu och utomhusjacuzzi med underbar utsikt över Stockholms inlopp och över till Blockhusudden.
Njutas badpaket med privat relaxrum och bastu där du och ditt sällskap är helt ensamma. Ni kan umgås, få återhämtning, ensamma men tillsammans.
I paketet ingår lån av badrock, handduk och tofflor. Vi bjuder på färsk uppskuren frukt, chips, vatten och äppeljuice. Det enda ni behöver ta med er är egna badkläder!

Erbjudandet gäller för tisdagar, onsdagar och torsdagar och fredagar
Bokningar görs via får hemsida eller via mail:
 [email protected]
Avbokningsregel är 3 dagar

Alla våra behandlingstider ligger ej ute på vår onlinesida. Hittar du ej en tid som passar får du gärna ringa oss så kanske vi kan hjälpa till.
Ring 08-21 21 68 för att boka eller mejla
[email protected]