Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling
Månadens erbjudande SEPTEMBER

ENERPEEL 50 minuter 1.160 kr (ord.pris 1.460 kr)
Så här efter sommaren kanske din hud har fler pigmentfläckar än tidigare, den kan vara torr och glåmig eller så har du kanske fått ett acneutbrott efter sommaren? Enerpeel är en medicinteknisk kraftfull peeling som erbjuder allt från lätt uppfräschning till mer korrigerande behandling. Med detta breda peelingutbud anpassar vi behandlingarna efter dina individuella behov och ger din hud de bästa förutsättningarna för att må bra.

Vi kan jobba med olika hudtillstånd:
  • Akne/Fet/Oren hud
  • Rosacea/Känslig/Rodnad hud
  • Pigmenteringar/Solskadad hud
  • Återfuktning

Vid kur om 4 gånger (1x50 minuter samt 3 x pensling 25 minuter)
Vid första besöket i en kur ingår alltid konsultation, ansiktsbehandling och pensling av enerpeel. Vid bokning av kur ges 10% rabatt på totala summan - rabatten dras vid sista behandlingen. Köp valfri kur (4 behandlingar) och du får med dig en full size dagcreme från Tebiskin samt en återfuktande sheet mask på köpet (värde 865 kronor). I behandlingen väljer du, i samråd med terapeuten, den peel som är lämpligast för det resultat du önskar uppnå.


Vi som utför dessa behandlingar är Auktoriserade Hudterapeuter medlemmar i SHR och innehar behandlingsskadeförsäkringHOT STONE MASSAGE 75 minuter 1.280 kr (ord.pris 1.580 kr)
Hot Stone massage är en behaglig massagemetod som ger en känsla av total avslappning där man löser upp blockeringar i kroppen och skapar balans med hjälp av varma stenar. Värmen som kommer från lavastenarna är det som gör denna massagemetod så speciell och i kombination med aromatiska oljor gör värmen att man kommer djupare ned i muskeln utan att behöva känna någon smärta. Denna varma och lyxiga behandling är för dig som verkligen älskar värme och massage.RELAXATION & STRESS RELEASE RETREAT den 19:e och 20:e oktober
Detta är en retreat för dig som längtar efter ett djupgående och intensiv yogaretreat, men inte vill eller orkar flyga långt bort. En retreat för dig som behöver få bli ompysslad och behöver slappna av. Du behöver inte ha erfarenhet av Kundaliniyoga för att vara med på denna retreat, det du behöver är en villighet att möta dig själv, och en längtan efter att ta hand om dig själv.
Detta ingår:
Du läser mer och gör din anmälan på följande webbsida:
https://kundaliniyogacenter.se/event/relaxation-stress-release-retreat/


Alla våra behandlingstider ligger ej ute på vår onlinesida. Hittar du ej en tid som passar får du gärna ringa oss så kanske vi kan hjälpa till.
Ring 08-21 21 68 för att boka eller mejla info@njutaspa.se