Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Månadens erbjudande SEPTEMBER


Topp till Tå     2 timmar 45 minuter     1.990 kr (ord.pris 2.440 kr)

Denna behandling är en fantastisk upplevelseresa som binder samman kropp, själ och sinne. Vår absoluta signaturritual tillåter dig att landa och hitta balansen.
Behandlingen börjar med en stimulerande torrborstning på hela kroppen. Därefter får du en återfuktande kroppsinpackning som masseras in i kroppen. Efter inpackningen tar vi hand om dina fötter som får en mjukgörande och närande behandling. Topp till tå avslutas med en lång och vårdande ansiktskur med fokus på återfuktning och avslappning.
Under denna resa av upplevelser tar vi en kort paus där du kommer att få du sitta en stund och njuta medan vi bjuder dig på något gott.


PRX-T33     50 minuter      1.995 kr - dekolletage på köpet (värde 1000 kr)      

Ta bort den torra sommarhuden i ansiktet och återfukta den igen. Under september bjuder vi på behandling av dekolletaget (värdet 1.000 kr) när du bokar in PRX för ansiktet. Behandlingen utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet s.k. "plumping"-effekt samt jobbar med reducering av rynkor och fina linjer. Denna behandling jämnar även ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster.

Denna nålfria biorevitaliserande behandling är nästa generations "art of anti-ageing" som med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens behov av effektiv och resultatinriktad hudvård. Behandlingen är näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. PRX-T33 innehåller två substanser som interagerar på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer, vilket förbättrar huden både direkt och på längre sikt.

Direkt efter behandling känns huden uppstramad, återfuktad och vital. Vissa kan fjälla lite runt näsa och mun, ett fåtal kan få en kraftigare fjällning men det är mer ovanligt, allt beror på hur just din hud reagerar på behandlingen. För alla hudtyper och årstider.

Du får även med 1 veckas behov av eftervårdsprodukter, dag och nattkräm, för fortlöpande kompletterande daglig eftervårdsstimulering (värde 750 kr). Dessa krämer skall ersätta dina vanliga hudvårdsrutin efter behandlingen, allt för att uppnå bästa resultat.

BEHANDLINGSMÖJLIGHETER ANSIKTE
Rynkor och linjer
Torr hud
Förlorad fasthet och elasticitet
Nedsatt fyllighet
Ojämna pigmenteringar
Ljusåldrad hud
ÄrrbildningarVi vill bara puffa lite extra för att PRX och Dermastamp är en fantastisk kombo att göra tillsammans. Prata med våra hudterapeuter och se vilken eller vilka behandlingar som passar dig bäst. Nedan kan du läsa mer om Dermastamp.

Dermastamp - microneedling     50 minuter - ansikte & haka     1.980 kr

Dermastamp är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen och elastin. Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer, rynkor och bristningar. Behandlingen kan utföras lokalt, t.ex. runt ögon och mun eller i hela ansiktet. Dermastamp kan utföras på alla hudtyper och är säkert med få eller inga sidoeffekter. Behandling kan även utföras i förebyggande syfte för att motverka hudens åldrande, upprätthålla dess funktioner eller för att korrigera oönskade hudtillstånd.

Dermastamp rekommenderas för följande problematik:
Vad är de förväntade resultaten?
Resultat sker inte över en natt, i och med läkningsprocessen som sätts igång av huden är det i hudens takt resultaten sker. Resultat kan bli synliga från 2 veckor fram till 6 månader efter behandling.

Spadag på vardag!

590 kr per person     1,5 timme     för minst 2 personer

Kom och förgyll vardagen med ett spabad på vår terass där du har en fantastik utsikt över Stockholms inlopp.
Njutas badpaket med privat relaxrum och bastu där du och ditt sällskap är helt ensamma. Ni kan umgås, få återhämtning, ensamma men tillsammans.
Njuta Spa bjuder på färsk uppskuren frukt, chips, vatten och juice. Det enda du behöver ta med dig är badkläder.

Erbjudandet gäller för tisdagar, onsdagar och torsdagar och fredagar

Bokningar görs via
[email protected]
Avbokningsregel är 3 dagar


Mineral Wellnes Soak + ekologisk kroppsolja

Boosta kroppen med ett mineralbad. Mineral Wellnes Soak innehåller över 60 naturliga mineraler och spårämnen som ger kroppen näring, lindrar värkande muskler och leder, gynnsam mot eksem och för matsmältningen samt lindrar vid förkylnings- och influensasymptom.

Efter badet smörjer du in kroppen med valfri kroppsolja. Basen i alla våra kroppsoljor är solrosolja, jojobaolja, kokosolja och ängskrasse vilket gör den naturligt rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter. Doften kan du välja utefter vilken egenskap du vill jobba med.
  • Lavendel med E-vitamin är lugande och bra mot sömnproblem
  • Neroli lättar på spänningar, stress och är bra för matsmältningen
  • Ingefära och koriander stärker vårt immunförsvar och får ömma muskler och leder att slappna av
  • Grapefrukt och svartpeppar ökar lymfaktiviteten, rensar kroppen från släggämnen samt har lindrande antiinflammatoriska ämnen som motverkar stress
När du köper en kombination av Mineral Wellners Soak och en valfri ekologisk kroppsolja erhålles 20% rabatt.


Alla våra behandlingstider ligger ej ute på vår onlinesida. Hittar du ej en tid som passar får du gärna ringa oss så kanske vi kan hjälpa till.
Ring 08-21 21 68 för att boka eller mejla
[email protected]