Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Månadens behandlingserbjudande

Härliga erbjudande varje månad

Månadens erbjudande MAJ - AUGUSTJETTPLASMA SILVER      KUR OM 6 BEHANDLINGAR PÅ 5 VECKOR
7.800 KR     (ord.pris 9750 kr)


JETT PLASMA SILVER är en behaglig, icke smärtsam behandling där man jobbar resultatinriktat med att stimulera cellernas metabolism och cellförnyelse med plasmaflöde och elektrofores.
Genom att stimulera fibroblasterna, som jobbar med att skapa nytt kollagen och elastin (det som gör vår hud fast och fin), får vi utmärkta resultat med att reducera fina linjer och rynkor och upprätthålla fastheten i huden. JettPlasma Silver har en djupverkande effekt med långtidsverkande resultat som även har en utjämnande effekt på hudtonen.

För bästa resultat görs denna behandling som en kur om 6 tillfällen, vilka äger rum inom en 5-veckorsperiod. Första veckan utförs 2 st behandlingar (3-4 dagars intervall) och resterande 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Därefter kan man underhållsbehandla med 2-3 månaders mellanrum.
Behandlingen börjar alltid med rengöring och applicering av ett aktivt serum som terapeuten sedan slussar ned med hjälp av JettPlasma-maskinen. I nästa steg fokuserar vi på enskilda linjer och rynkor för att få en mer djupverkande och intensiv effekt. Som sista steg i behandlingen appliceras en härlig mask, speciellt utvald för att passa proceduren och din hud.

JettPlasma Silver passar alla hudtyper och årstider samt individanpassas med inslussning av aktiva serum för maximal preparatstimulerande effekt. Behandlingen ger inga oönskade sidoeffekter. Då behandlingen är kollagenstimulerande och kvalitetsförbättrande kan stimuleringen av vävnaden fortsätta upp till tre månader efter avslutad kur.

1:a tillfället, hela ansikte + hals     75 minuter
2:a - 6:e tillfället, ansikte               50 minuter
PRO30 AVANCERAD HUDVÅRD MED MULTISYRA OCH ÅTERFUKTANDE GUMMIMASK
75 MINUTER     1.299 KR     (ord.pris 1.499 kr)


Resultatinriktad och skräddarsydd ansiktsbehandling där vi jobbar med att reduceras hyperpigmenteringar, solskador och fina linjer samt hjälpa till att lugna irriterad hud. Vi arbetar med en 30%-ig multisyrapeeling som kombinerar glykol-, mjölk-, fytin-, och salicylsyra med naturliga växtextrakt för en säker och effektiv peelande behandling.

Vid 75 minuters behandling avslutas behandlingen med en välgörande gummimask anpassad efter din huds behov.
  • Chitosan Masque med kamomill - en lugnande och återfuktande mask som förbättrar hudens elasticitet och ökar fukthalten (innehåller kitosan, allantoin och kamomill).
  • Brightening Masque med Luminosa Ris - en uppljusande mask rik på vitaminer och mineraler som tillsammans med orizanol hämmar melaninsyntesen och ger en jämnare och klarare hudton (innehåller ris, schweiziska alpina växter och alger).NJUTA ANSIKTSKUR
50 MINUTER     849 KR     (ord.pris 989 kr)
20 MINUTER     549 KR     (ord.pris 649 kr)


I vår avslappnande ansiktskur, 20 min, ingår en rengöring, AHA ansiktspeel samt en lugnande ansiktsmask med alger. Behandlingen avslutas med ett lyxigt antioxidant-serum och en härligt välgörande dagkräm.
Vid 50 min behandling ingår även en lång härlig ansiktsmassage. Denna behandling fokuserar på att få lyster och näring till huden, en så kallad Qucik Fix. OBS - portömning ingår ej!
MINERALINPACKNING MED AVSLUTANDE ANSIKTSKUR
75 MINUTER     1.399 KR      (vid varje behandling får du med dig hem 2 st mineralbad med eucalyptus samt en badborste för torrborstning hemma, värde 290 kr)


Denna ultimata, välgörande kroppsbehandling kombinerar fördelarna med torrborstning (fantastisk förberedelse inför sommarens sol och bad) med tillförsel av nyttiga mineraler och spårämnen till kroppen. Detta är en lyxig behandling som tar bort döda hudceller, lindrar muskelspänningar, verkar utrensande och återfuktar huden på bästa sätt. Behandlingen avslutas med en skön och återfuktande ansiktskur. En härlig behandling som tar hand om kroppen från topp till tå.

Vid behandling under MAJ - AUGUSTI medföljer 2 st mineralbad med eucalyptus (går lika bra som fotbad) samt en badborste för torrborstning hemma, värde 290 kr.
SLIM & FIRM KURBEHANDLING FÖR BEN & STUSS MED NBE3000
3 x 75 MINUTER     4.097 KR     (ord.pris 5.098 kr)


I denna behandling fokuserar vi på celluliter och hudspänst. En djupgående cirkulationsfrämjande detoxbehandling där vi effektivt jobbar på att reducera vätskeansamlingar och mjölksyrabildningen i benens muskulatur, ökar lymfdränage vilket syresätter cellerna samt  jobbar inflammationshämmande.
För ett riktigt bra resultat rekommenderar vi torrborstning samt insmörjning med SLIMMING SERUM varje dag mellan dina behandlingar.

Slim & firm kuren, 3 x 75 minuter, är fördelat över en 3 veckors period.
Alla lediga tider ligger ej tillgängliga på onlinebokningen. Hittar du ingen tid som passar dig ber vi dig höra av dig så skall vi hjälpa dig.
Ring 08-21 21 68 för att boka eller mejla [email protected]