Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling
Månadens erbjudande 

JUNI - JULI - AUGUSTI


NBE1000- MASSAGE

NBE 75 min 1.180 kr (ord.pris 1.480 kr) - du väljer mellan nedanstående arbetsområden, meddela vilket du önskar vid bokningstillfället.
 

  • lymfdränering & cellulitbehandling för lårens fram och baksida samt stjärten
  • djupa spänningar i nacke/axlar & rygg
Vill du jobba med celluliter och forma dina ben och stuss inför sommaren? Med NBE1000 jobbar vi med elektromagnetism och värme för att motverka och minska celluliter. Denna behandling stramar omedelbart upp huden och ger direkt synbar förbättring. Med lymfmassage hjälper vi till att motverka och lätta på trycket för tunga ben. Vi använder oss av serumet SLIM & FIRM, ett multikomplext serum som mycket effektivt bekämpar lokala fettansamlingar och celluliter. En revolutionerande formula som kombinerar olika komponenter som hämmar fettbildning, reducerar fettdepåer, underlättar och minimerar uppkomsten av slapp hud till följd av vätskeansamling vid viktminskning. SLIM & FIRM bryter ner överflödigt fett och stimulerar blod- och lymfcirkulationen. Cirkulationen kommer igång rejält och på så sätt minskar man eventuella vätskeansamlingar som kan finnas. Slaggprodukter och gifter dräneras ut och försvinner.

Vid spänningar i nacke/axlar/rygg uppkommer smärtor i muskulatur, domningar i händer, ilningar till armbågar eller till och med huvudvärk. Vi kan jobba med alla dessa smärttillstånd vid samma tillfälle.

Bäst resultat får du med en kur på 6-8 gånger. Behandlingen utförs 1-2 gånger per vecka.


Ansiktsbehandling

50 minuter 950 kr (ord.pris 1.080 kr)

Resultatinriktad och skräddarsydd ansiktsbehandling som är anpassad efter din huds specifika behov.
I behandlingen finns möjligheter att behandla tillstånd som ojämn pigmentering, rosacea, acne, känslig, oren eller åldrad hud. Denna behandling ger även lyster och näring till huden.
I våra ansiktsbehandlingar kan vaxning av bryn el överläpp/haka läggas till.
Add on vaxning av bryn 150 kr
Add on vaxning av överläpp eller haka 150 kr

Klassisk Massage

75 minuter 1.090 kr (ord.pris 1.290 kr)
50 minuter    790 kr (ord.pris 990 kr)


En massage är alltid rätt.
Du kanske jobbar lite mer hemifrån nu och sitter då lite konstigt eller du kanske bara suttit lite för länge?!
Slappna av, gå ned i varv och släpp på spänningar. Klassisk massage används för att mjuka upp trötta, stela och ömma muskler. Massagen ökar cirkulationen av syre ut till kroppens alla muskler; ett härligt sätt att lindra smärta och att få hjälp att slappna av igen.

Spadag på vardag!

490 kr per person (ord.pris 690 kr per person)

Kom och förgyll vardagen med ett spabad på vår terass där du har en fantastik utsikt över Stockholms inlopp.
Njutas badpaket med privat relaxrum och bastu där du och ditt sällskap är helt ensamma. Ni kan umgås, få återhämtning, ensamma men tillsammans.
Njuta Spa bjuder på färsk uppskuren frukt, chips, vatten och juice. Det enda du behöver ta med dig är badkläder.

Erbjudandet gäller för tisdagar, onsdagar och torsdagar. Boka in spabad för minst två personer och betala endast 490 kr per person (ord.pris 690 kr per person).

Bokningar görs via [email protected]
Avbokningsregel är 3 dagarAlla våra behandlingstider ligger ej ute på vår onlinesida. Hittar du ej en tid som passar får du gärna ringa oss så kanske vi kan hjälpa till.
Ring 08-21 21 68 för att boka eller mejla [email protected]