Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling
Månadens erbjudande MARS och APRIL

DERMASTAMP ansikte och under haka 1.580 kr (ord.pris 1.880 kr)
Med Dermastamp kan man effektivt stimulera hudens kollagen, hudens fasthetsfiber. Denna behandling jobbar med att motverkar hudens åldrande, bevara dess ungdomliga struktur, upprätthålla dess funktioner samt korrigera oönskade hudtillstånd.
Behandlingen bygger på att man perforerar huden med nålar och skapar microblödningar. Detta aktiverar hudens egna läkningsprocesser och stimulerar hudens kollagen samt normaliserar kärlstruktur och pigment.
Behandlingen utförs i hela ansiktet och under haka. Under behandling används en steril Hyaluronsyra vilket boostar och vitaliserar huden med fukt.

Uppgradera och ta även med dekolletaget för bara 1.000 kr.


NBE-ansiktsbehandling 75 min 1.180 kr (ord.pris 1.480 kr)          NBE-massage 75 min 1.180 kr (ord.pris 1.480 kr)
NBE är en behandling där elektromagnetisk energi (radiovågor) kombineras med värme för att slussa ned specialutvecklade serum i huden i syfte att ge cellerna ny energi. Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling, och huden känns mer elastisk, slätare och fastare.
NBE 1000 ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna och vid behandlingen stimuleras även hudens produktion av kollagen och elastin som ger huden spänst och elasticitet. Detta är både en skön och avkopplande behandling. Behandlingarna ger snabba och hållbara resultat, helt utan biverkningar. För att få ett mer bestående resultat rekommenderas att man gör en kur om 4 gånger.

Himmelska Fötter 50 min 880 kr (ord.pris 1.080 kr)
Vi står och går hela dagarna och nu är det dags att skämma bort dina älskade fötter med en härlig fotkur.
Inleds med lugnande Calm Mind ritual, fotbad och mineralskrubb. Sedan bäddas du ned i en behandlingssäng och får av en avkopplande fot- och underbensmassage. Behandlingen avslutas med massage på nacke, axlar och dekolletage medan den mjukgörande fotkrämen verkar alternativt väljer du en skalpmassage istället.

Klassisk massage 50 min 790 kr (ord.pris 990 kr)
Hjärnan kan inte skilja på riktigt hot eller ett som vi bara tänker kan hända oss. Kroppen reagerar ändå på hjärnans signaler.
Om stressen pågår länge kan kroppen ta skada. Därför är det viktigt med återhämtning och vila, speciellt just nu. Klassisk massage hjälper dig att gå ned i varv, slappna av och ger dig en möjlighet till återhämtning.

BADPAKET!
Pris: 490 kr per person (ord.pris 690 kr per person)
Detta erbjudande gäller tisdagar, onsdagar och torsdagar hela MARS för minimum två personer.

Kom och besök Stockholms mest privata spa. Ni har vårt relaxrum med bastu helt för er själva under 1,5 timme. Utomhus, i direkt anslutning till relaxen ligger vår bubbeljacuzzi, som erbjuder en vidunderlig utsikt över Stockholms inlopp och över till Blockhusudden. Vid ert besök kan ni även välja att uppgradera ert besök med en härligt avslappnande behandling.

Vid bokning har ni relax, bastu och badet på terrassen helt för er själva under 1,5 timme.
Vi dukar fram snacks, färsk uppskuren frukt och juice. Lån av badrock, handduk och tofflor ingår.

Bokningar görs via info@njutaspa.se
Avbokningsregel är 3 dagarAlla våra behandlingstider ligger ej ute på vår onlinesida. Hittar du ej en tid som passar får du gärna ringa oss så kanske vi kan hjälpa till.
Ring 08-21 21 68 för att boka eller mejla info@njutaspa.se