Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Månadens behandlingserbjudande

Härliga erbjudande varje månad

Månadens erbjudande
DECEMBER 2022 samt JANUARI 2023NJUTA DELUXE
1 timme 50 minuter     1.799 kr + GÅVA  (värde 119 kr)

En härlig kombination med en kurbehandling både för dina fötter och ditt ansikte. Denna lyxiga behandling inleds med lugnande fotbad och salt/mineralskrubb. Du bäddas ned och får en lång avkopplande fot- och underbensmassage. Dina fötter blir därefter inpackade och du får en återfuktande ansiktskur med extra lång massage för nacke, axlar och dekolletage. Denna behandling är för dig som älskar lena, mjuka fötter och samtidigt vill få en en ansiktsbehandling där fokus ligger på djuprengöring och återfuktning. Du kommer sedan att sväva ut genom dörren.

Vid bokning av Njuta Deluxe som utförs under DECEMBER & JANUARI medföljer en Fuss Balm, 30 ml, en underbar fotkräm med menthol och rosmarin som hjälper dina fötter att få tillbaka sin pH-balans, värde 119 kr.

JETTPLASMA SILVER - ansikte & hals
75 minuter  1.800 kr     (ord.pris 2.250 kr)

JETT Plasma Silver är en behaglig, effektiv och djupverkande avancerad hudvårdsbehandling som jobbar med att reducera fina linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. Vid varje behandlingstillfälle anpassar vi det aktiva serum vi slussar in för maximal effekt.
Erbjudandet går inte att kombinera med en kur.
DERMASTAMP (microneedling) - ansikte & under haka

50 minuter     1.599 kr (ord.pris 1.999 kr)


Dermastamp är en djupgående och avancerad nålbehandling som stimulerar vävnaden till reparation vilket hjälper till att öka hudens produktion av kollagen och elastin. Under behandlingen "boostar" vi huden med hyaluronsyra för att ytterligare vitalisera huden med fukt.

Vad är de förväntade resultaten?
  • reducering av linjer/rynkor
  • hudföryngring
  • reducering på förstorade porer
  • reducering av acne & acneärr
  • motverkar milier
  • jämnare och klarare hudstruktur och hudton
Resultat sker inte över en natt, i och med läkningsprocessen som sätts igång av huden är det i hudens takt resultaten sker. Resultat kan bli synliga från 2 veckor fram till 6 månader efter behandling.
Erbjudandet går inte att kombinera med en kur.

MINERALINPACKNING MED AVSLAPPNANDE MASSAGE OCH ANSIKTSKUR
75 minuter     1.399 kr + gåva (värde 290 kr) 

Denna ultimata, välgörande kroppsinpackning kombinerar fördelarna med torrborstning och tillförsel av mineraler och spårämnen till kroppen. En lyxig behandling där vi applicerar en blandning av mineralkräm och aromaolja som lindrar muskelspänningar, verkar utrensande och återfuktar huden på bästa sätt. Behandlingen avslutas med en skön och återfuktande ansiktskur. 

Vid bokning av Mineralinpackning som utförs under DECEMBER & JANUARI medföljer 2 st mineralbad med eucalyptus samt en badborste för torrborstning hemma, värde 290 kr.
 

Alla lediga tider ligger ej tillgängliga på onlinebokningen. Hittar du ingen tid som passar dig ber vi dig höra av dig så skall vi hjälpa dig.
Ring 08-21 21 68 för att boka eller mejla [email protected]