Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Månadens erbjudande NOVEMBER


Mineralinpackning med avslappnande massage och ansiktskur    75 minuter     1.1800 kr (ord.pris 1.380 kr)

Denna ultimata och välgörande kroppsinpackning kombinerar fördelarna med torrborstning och tillförsel av mineraler och spårämnen till kroppen. En lyxig behandling där vi applicerar en blandning av mineralkräm och aromaolja som lindrar muskelspänningar, verkar utrensande och återfuktar huden på bästa sätt. Behandlingen avslutas med en skön och återfuktande ansiktskur.Dermastamp ansikte & haka 50 min 1.980 kr. Vid din behandling ingår en gåva - EGF ansiktskräm (värde 795 kr).     

Dermastamp är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen och elastin. Med extremt tunna nålar av rostfritt stål penetreras huden och skapar tusentals microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som naturliga tillväxtfaktorer frigörs som ger ökad tillväxt av fasthetsfibrer. Behandlingen utförs med en steril Hyaluronsyra för att ytterligare "boosta" och vitaliserar huden med fukt.

Dermastamp behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer, rynkor och bristningar. Behandlingen kan utföras lokalt, t.ex. runt ögon och mun eller i hela ansiktet. Dermastamp kan utföras på alla hudtyper och är säkert med få eller inga sidoeffekter. Behandling kan även utföras i förebyggande syfte för att motverka hudens åldrande, upprätthålla dess funktioner eller för att korrigera oönskade hudtillstånd.

Dermastamp rekommenderas för följande problematik:
Vad är de förväntade resultaten?
Resultat sker inte över en natt, i och med läkningsprocessen som sätts igång av huden är det i hudens takt resultaten sker. Resultat kan bli synliga från 2 veckor fram till 6 månader efter behandling.


Dermastamp & PRX-T33 kombo     9.500 kr (ord.pris 13.930 kr)

Denna kombo pågår under 5 veckor med en behandling per vecka.
Denna kombination med både Dermastamp och PRX-T33 jobbar med att stimulera hudens naturliga tillväxtfaktorer. PRX-T33 jobbar med två aktiva substanser som interagerar på cellnivå och Dermastamp skapar microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation som ökar tillväxten av fasthetsfibrer. Denna kombination skapar en känsla av uppstramning, återfuktning och vitalitet. Den jobbar även med reducering av rynkor och linjer, jämnar ut hudtons- eller pigmentförändringar samt ger omedelbar lyster. Vi "boostar" och vitaliserar huden extra mycket med Hylauronsyra under behandlingen för maximal återfuktning.
Behandlingen lämnar huden med en känsla av uppstramining och vitalitet.
Vissa kan fjälla lite runt näsa och mun, ett fåtal kan få en kraftigare fjällning men det är mer ovanligt, allt beror på hur just din hud reagerar på behandlingen. För alla hudtyper och årstider.

I denna kombo ingår 5 behandlingstillfällen
vecka 1: PRX-T33 samt Dermastamp
vecka 2: PRX-T33
vecka 3: PRX-T33
vecka 4: PRX-T33
vecka 5: PRX-T33 samt Dermastamp

Vid varje behandlingstillfälle får du med 1 veckas behov av dag och nattkräm för fortlöpande kompletterande daglig eftervårdsstimulering (värde 750 kr). Dessa krämer skall ersätta din vanliga hudvårdsrutin i 7 dagar efter behandlingstillfället, allt för bästa resultat.

Resultat sker inte över en natt, i och med läkningsprocessen som sätts igång av huden är det i hudens takt resultaten sker. Resultat kan bli synliga från 2 veckor fram till 6 månader efter behandling.

Spadag på en vardag!

590 kr per person     1,5 timme     för minst 2 personer

Kom och förgyll vardagen med ett spabad på vår terass där du har en fantastik utsikt över Stockholms inlopp.
Njutas badpaket med privat relaxrum och bastu där du och ditt sällskap är helt ensamma. Ni kan umgås, få återhämtning, ensamma men tillsammans.
Njuta Spa bjuder på färsk uppskuren frukt, chips, vatten och juice. Det enda du behöver ta med dig är badkläder.

Erbjudandet gäller för tisdagar, onsdagar och torsdagar och fredagar

Bokningar görs via får hemsida eller via mail:
 [email protected]
Avbokningsregel är 3 dagar


Alla våra behandlingstider ligger ej ute på vår onlinesida. Hittar du ej en tid som passar får du gärna ringa oss så kanske vi kan hjälpa till.
Ring 08-21 21 68 för att boka eller mejla
[email protected]