Ring oss 08-21 21 68 Webbshop Boka behandling

TCM & Jobu Massage hos Josefin

Kombination av akupunktur, örtmedicin, koppning, akupressur & triggerpunktsbehandling.

Välkommen till Josefin

Josefin har 15 års erfarenhet och kunskap om flera områden inom friskvård och hälsa vilka representerar och folkhälsovetenskap och traditionell kinesisk medicin.
(TCM) - Kinesisk örtmedicin, akupunktur, massage, koppning, healing, mindfulness, qigong och coaching.
Under lång tid har hon utvecklat sina behandlingar till vad de är i dag.Med kombinationen av flera behandlingar skräddarsyr hon individuella behandlingar utefter det som behövs för att du ska få hjälp med det du söker för.
Den traditionella kinesiska medicinens holistiska synsätt kombineras med en folkhälsovetenskaplig syn.
Hennes kombination och sin långa erfarenhet av att ge behandlingar gör att varje behandling blir unik.

Vill du ha hjälp med smärta, dålig blodcirkulation, matsmältnings eller menstruella problem, ångest, oro, sömnproblem, utmattning eller utbrändhet
då rekommenderar vi dig TCM behandling.

Vill du ha hjälp med rynkor och förslappad hud i ansiktet då rekommenderar vi dig koppning och estetisk akupunktur.

Vill du ha hjälp med stress, komma ner i varv och slappna av, få loss muskelspänningar som samlats på,
då rekommenderar vi dig Josefins egen behandlande & helande Jobu massage.

TCM & Jobu Massage hos Josefin
Köp presentkort

Jobu massage

JoBu Massage- En individ anpassad behandlande avslappningsmassage
Lugn och kraftfull, behandlande som kombineras med avslappnande och djupgående kraftfulla tekniker för att frigöra stagnation och blockering i kroppens blod och energisystem. Spänningar och blockering letas under behandlingens gång upp och behandlas. Blockeringar släpper. Behandling skräddarsys på så sätt för dig. Behandlingen är unik och effektiv.
Kropp och själ hamnar i balans och en fridfull inre styrka upplevs. Tekniker hämtade från tuina massage, klassik massage, yoga massage, bindvävsmassage, reiki och ayurvediska behandlingar används.
Vid behov kan akupunktur läggas till för att uppnå önskat resultat.
Tillägg Akupunktur: 200:-
TCM & Jobu Massage hos Josefin
Köp presentkort

TMC / Akupunktur Behandling

Akupunktur är en holistisk behandling där tunna nålar placeras på specifika punkter i kroppen för att lindra smärta, minska stress och behandla problem och kan läggas till, till JOBU- massagen för att få en starkare effekt av behandlingen.

Akupunktur betyder behandling med nål. Med akupunktur-behandling ökar frigörandet av hormoner som verkar smärtstillande och lugnande, lymf och blodflödet ökar lokalt och immunförsvaret höjs vilket gör att du vid tillägg med akupunktur kan få en starkare avslappnande effekt, bättre smärtlindrande effekt och/eller en bättre behandling för de problem du söker behandling för.

Akupunktur är en del av den Traditionella kinesiska medicinen (TCM) och bygger på ett tankesätt där kroppen är uppbyggd med energi- Qi. Likväl som det i kroppen finns blodkärlssystem, lymfsystem och nervsystem finns finns även ett energisystem; meridiansystemet. Genom att behandla akupunkturpunkter längst meridianerna kan blockeringar lösas upp och ett fritt energiflöde skapas som gör att problem lindras eller försvinner helt.
Vid tillägg med akupunktur vid Jobu- massage används tunna, sterila stålnålar som placeras på punkter på huden i speciella akupunkturpunkter, i individuellt utvalda kombinationer.
Längs med kroppens meridianer finns hundratals akupunkturpunkter där energi- Qi ska gå i ett jämt flöde. Vid hälsa flyter energin harmoniskt, men vid obalans eller blockeringar uppstår sjukdomssymtom. Meridianerna har kopplingar till olika inre organ. Med mycket tunna nålar kan överskott dämpas och svagheter stärkas. Det återställer hälsan och lindrar sjukdom.

Akupunktur (TCM) bygger på en helhetssyn av människan. Vid en behandling med Akupunktur (TCM) ställer Akupunktören frågor om din livssituation, kost och motion och om dina fysiska problem, studerar kroppsbyggnad och undersöker spänningar i muskler samt känner på dina pulsarnas hastigheter och djup, läser av tungan m.m. På det sättet görs en noggrann kartläggning av ditt problem och din situation och ett individuellt behandlingsprogram kan skapas för dig.
Ju längre tid det problem du vill ha hjälp med funnits, desto längre tid tar det att komma tillrätta med det. Ibland kan man känna förändring redan efter första behandlingen och för att du ska få hjälp med ett problem som funnits ett tag rekommenderas en regelbundenhet och en serie behandlingar. Underhållande behandling en gång i månaden eller var tredje månad behövs också emellanåt. Råd om hur en förändringar i kost och livsföring för att den grundläggande orsaken till ohälsa ska försvinna kan också ges i samband med behandlingen.

TCM & Jobu Massage hos Josefin

75 min - 1180 kr

Köp presentkort

Estetisk akupunktur

Estetisk TCM behandling – Estetisk akupunktur
Ansikte och kropp behandlas med massage, akupressur, akupunkturnålar och koppning. Med en lätt stimulering av akupunkturpunkter med ES- 130 el stimulator får ansiktet en ökad fräschör och finare spänst. Med Estetisk akupunktur lyfts rynkor upp och slätas ut, en ökad kollagen och keratin produktion pga. ökat blodflöde i huden bildas och ansiktet får en ungdomlig lyster, finare färg, mjukare hud, en fastare känsla och mjukare anletsdrag. Blicken blir klarare, dubbelhaka, kråksparkar och påsar över ögon minskar. I takt med att ansiktet förändras upplevs också en förbättrad inre harmoni och ökad styrka. Individ anpassad örtmedicin, vitaminer och mineraler rekommenderas för att förbättra och påskynda den Estetiska behandlingens effekt.