Notice: Undefined variable: row in /core/projects/njutaspa.se/live/_includes/custom/classes/class.spa.php on line 97

Notice: Undefined variable: row in /core/projects/njutaspa.se/live/_includes/custom/classes/class.spa.php on line 97
TCM & Jobu Massage | Njuta Spa
Ring oss 08-21 21 68 Webbshop Boka behandling

TCM & Jobu Massage

Kombination av akupunktur, örtmedicin, koppning, akupressur & triggerpunktsbehandling.

Välkommen till Josefin

Josefin har 15 års erfarenhet och kunskap om flera områden inom friskvård och hälsa vilka representerar och folkhälsovetenskap och traditionell kinesisk medicin.
(TCM) - Kinesisk örtmedicin, akupunktur, massage, koppning, healing, mindfulness, qigong och coaching.
Under lång tid har hon utvecklat sina behandlingar till vad de är i dag.Med kombinationen av flera behandlingar skräddarsyr hon individuella behandlingar utefter det som behövs för att du ska få hjälp med det du söker för.
Den traditionella kinesiska medicinens holistiska synsätt kombineras med en folkhälsovetenskaplig syn.
Hennes kombination och sin långa erfarenhet av att ge behandlingar gör att varje behandling blir unik.

Vill du ha hjälp med smärta, dålig blodcirkulation, matsmältnings eller menstruella problem, ångest, oro, sömnproblem, utmattning eller utbrändhet
då rekommenderar vi dig TCM behandling.

Vill du ha hjälp med rynkor och förslappad hud i ansiktet då rekommenderar vi dig koppning och estetisk akupunktur.

Vill du ha hjälp med stress, komma ner i varv och slappna av, få loss muskelspänningar som samlats på,
då rekommenderar vi dig Josefins egen behandlande & helande Jobu massage.

TCM & Jobu Massage
Köp presentkort

Jobu massage

JoBu Massage- En individ anpassad behandlande avslappningsmassage
Lugn och kraftfull, behandlande som kombineras med avslappnande och djupgående kraftfulla tekniker för att frigöra stagnation och blockering i kroppens blod och energisystem. Spänningar och blockering letas under behandlingens gång upp och behandlas. Blockeringar släpper. Behandling skräddarsys på så sätt för dig. Behandlingen är unik och effektiv.
Kropp och själ hamnar i balans och en fridfull inre styrka upplevs. Tekniker hämtade från tuina massage, klassik massage, yoga massage, bindvävsmassage, reiki och ayurvediska behandlingar används.
Vid behov kan akupunktur läggas till för att uppnå önskat resultat.
Tillägg Akupunktur: 200:-
TCM & Jobu Massage
Köp presentkort

TMC / Akupunktur Behandling

TMC står för Traditional Chinese Medecine. Det är en kombination av massage, örtmedicin, koppning, akupunktur, akupressur, triggerpunkts behandling. Diagnostik ställs med en tung och pulsdiagnostik, det problem du söker för behandlas genom att harmonisera och stärka kroppens energibalans och frigöra blockerad energi med behandling av kroppens akupunkturpunkter med tryck, massage, koppning eller nålstimulering. Våra kroppar strävar hela tiden efter en inre balans, homeostas. En TCM behandling hjälper kroppens egna självläkande kraft på traven. Då kroppen balanseras behandlas de problem du söker för och också andra som problem obalansen kan ha fört med sig.
TCM & Jobu Massage

75 min - 1180 kr

Köp presentkort

Estetisk akupunktur

Estetisk TCM behandling – Estetisk akupunktur
Ansikte och kropp behandlas med massage, akupressur, akupunkturnålar och koppning. Med en lätt stimulering av akupunkturpunkter med ES- 130 el stimulator får ansiktet en ökad fräschör och finare spänst. Med Estetisk akupunktur lyfts rynkor upp och slätas ut, en ökad kollagen och keratin produktion pga. ökat blodflöde i huden bildas och ansiktet får en ungdomlig lyster, finare färg, mjukare hud, en fastare känsla och mjukare anletsdrag. Blicken blir klarare, dubbelhaka, kråksparkar och påsar över ögon minskar. I takt med att ansiktet förändras upplevs också en förbättrad inre harmoni och ökad styrka. Individ anpassad örtmedicin, vitaminer och mineraler rekommenderas för att förbättra och påskynda den Estetiska behandlingens effekt.