Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Signaturbehandlingar

Kombinationer av flera behandlingar

Ta ditt välbefinnande till en högre nivå med en av våra fantastiska signaturbehandlingar. I våra behandlingspaket har vi satt ihop en kombination som alla ger en härlig känsla av att få lämna vardagen och bara bli ompysslad. Vi behöver alla olika saker för att må bra och därför har vi olika behandlingar som skall passa just dig. Vi använder oss av avslappnande aromatiska oljor blandat med närande krämer för att ge dig en möjlighet att landa och vitalisera dig själv. Varje behandling börjar alltid med vår Calm Mind ritual utförd av våra professionella terapeuter, alla valda för sin erfarenhet och sin fantastiska förmåga att ge unik service.  När du gör flera behandlingar vid ett och samma tillfälle är även priset mer förmånligt. Njut av det bästa vi har att erbjuda.


OBS! Alla tillgängliga tider finns ej utlagda för internetbokning. Om du ej hittar en tid som passar dig vänligen ring oss så ser vi vad som går att ordna. Avbokning av enstaka behandling sker med 24-48 h varsel. Avbokning av bad &/eller kombinationsbokningar med flera behandlingar sker med 3 dagars varsel.

Signaturbehandlingar

Njuta Topp till Tå, 2 timmar 45 minuter, 2.499 kr - 2499 kr

Köp presentkort

Njuta Topp till Tå, 2 timmar 45 minuter

Njut av värmen som omsluter dig från topp till tå. En upplevelseresa som binder samman kropp, själ och sinne. Vår absoluta signaturritual som tillåter dig att landa och hitta balansen i vardagen. Behandlingen börjar med en stimulerande torrborstning på hela kroppen. Därefter får du en återfuktande kroppsinpackning som masseras in i kroppen. Efter inpackningen får dina fötter en härligt mjukgörande och närande behandling. Topp till tå avslutas med en lång och vårdande ansiktskur med fokus på återfuktning och avslappning. Under denna resa som berört alla sinnen får du sitta upp en stund och bara njuta medan vi bjuder dig på något gott.

Pris 2.499 kr

Signaturbehandlingar

Njuta Lyx, klassisk massage & ansiktsbehandling, 1 timme 50 minuter, 1.899 kr - 1899 kr

Köp presentkort

Njuta Lyx, klassisk massage & ansiktsbehandling, 1 timme 50 minuter

En lyxig kombination där du först får njuta av en härlig helkroppsmassage med aromaolja och sedan får du uppleva en klassisk ansiktsbehandling där du blir omhändertagen med mesta möjliga lyxkänsla. En avkopplande behandling för kropp och själ.

Pris 1.899 kr


Signaturbehandlingar

Njuta Deluxe, Himmelska Fötter & Ansiktskur, 1 timme 50 minuter, 1.799 kr - 1799 kr

Köp presentkort

Njuta Deluxe, Himmelska Fötter & Ansiktskur, 1 timme 50 minuter

En härlig kombination med både fotbehandling och ansiktskur. Denna lyxiga behandling inleds med lugnande fotbad och salt/mineralskrubb. Du bäddas ned och får en lång avkopplande fot- och underbensmassage. Dina fötter blir därefter inpackade och du får en återfuktande ansiktskur med extra lång massage för nacke, axlar och dekolletage. Denna behandling är för dig som älskar lena, mjuka fötter och samtidigt vill få en en ansiktsbehandling där fokus ligger på djuprengöring och återfuktning. Du kommer sedan att sväva ut på lätta fötter.

Pris 1.799 kr
Signaturbehandlingar

Njuta Dröm 75 minuter, 3 x 25 min behandling, 1.599 kr - 1599 kr

Köp presentkort

Njuta Dröm, 75 minuter, välj 3 x 25 min behandlingar

Behandlingen för dig som vill skapa din egen ”njutaupplevelse”. Du väljer 3 st 25 minuter långa behandlingar och får på så vis prova de behandlingar som just du vill ha.
Välja mellan:
* Njuta ansiktskur – med djuprengöring, massage, ansiktsserum och dagcreme
* Njuta massage rygg – avkopplande ryggmassage
* Njuta massage ansikte - ansikte, skalp och axlar
* Hand Spa – rengöring inkl peeling samt massage av händer och underarmar
* Fot Spa – rengöring inkl peeling  samt massage fötter och underben
* Hot Stone ryggmassage – massage med varma stenar

Pris 1.599 kr
Bokar du online uppger du dina val som ett meddelande vid bokningstillfället.
Signaturbehandlingar

Mineralinpackning med avslappnande massage och ansiktskur, 75 minuter, 1.399 kr - 1399 kr

Köp presentkort

Mineralinpackning med avslappnande massage och ansiktskur, 75 minuter

Denna ultimata, välgörande kroppsinpackning kombinerar fördelarna med torrborstning och tillförsel av mineraler och spårämnen till kroppen. En lyxig behandling där vi applicerar en blandning av mineralkräm och aromaolja som lindrar muskelspänningar, verkar utrensande och återfuktar huden på bästa sätt. Behandlingen avslutas med en skön och återfuktande ansiktskur.

Pris 1.399 kr