Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

NBE3000/NBE1000 Behandlande massage

Djupgående kroppsmassage samt hjälp med smärta, stress, detox- & lymfdräneriing

NBE-massagebehandling är ett kraftfullt koncept för effektivare och mer djupgående muskelbehandlingar


KRAFTFULL APPARATUR + SPECIALUTVECKLADE SERUM = SYNLIGA RESULTAT DIREKT
NBE är en banbrytande metod för kroppsbehandlingar som med sin unika kombination av elektromagnetisk energi, värme och specialutvecklade serum uppnår en djupgående muskelavslappnande effekt redan från första behandlingstillfället. Med NBE ökar vi syretillförseln till cellerna samt ökar näringsupptaget. Detta gör att kroppens egna självläkningssystem kommer igång då vi jobbar på muskulär nivå. 
Bästa effekten får man med en kur om 5 ggr under en period av 5-8 veckor. Vid bokning av kur bjuder vi på den 5:e behandlingen (gäller vid ordinarie pris).


BEHANDLINGSOMRÅDEN KROPPEN EFFEKT AV NBE BEHANDLING
- djupgående muskelmassage- ökad syreupptagningsförmåga
- öka lymfdränage- förbättrar blodcirkulationen och ökar syresättningen ut till vävnaden                                    
- stärka immunförsvaret- dränerar lymfsystemet och stärker njurarna
- antistress behandlingar- stimulerar tillväxten av nya celler
- lätta på smärtor vid frozen shoulder och/eller inpingement                                                              - stimulerar fettförbränningen
- jobba med migrän och stresshuvudvärk- rensar ut gifter från cellerna
- minska synliga celluliter och jobba med fettreducering- ökar produktion av elastin och kollagen
- minska synliga strie och ärr- förbättrar hudens spänst
- öka tonus i slapp hud runt armar, ben och/eller mage- förbättrar strukturen på bindväven
- snabba på läkning vid sträckning och blåmärken- ökar hudens absorptionsförmåga av aktiva ingredienser

NBE3000*     75 min Helkroppsmassage   1.699 kr          NBE3000*   50 min Massage     1.299 kr   
Helkroppsmassage där vi fokuserar på vad din kropp behöver. Välj avslappnande för hela kroppen eller fokus på ett/flera områden/problem.
* I NBE3000-behandlingar har vi möjlighet att jobba med 3 olika områden samtidigt, vi  kan använda 2 prober (i NBE1000-behandlingar, 1 probe), vilket i praktiken betyder att vi kan lägga mer tid vid varje behandlingsområde under din behandling
 
NBE1000**     75 min Helkroppsmassage   1.499 kr          NBE1000**   50 min Massage     1.099 kr
Massage där vi fokuserar på vad din kropp behöver. Välj avslappande för hela kroppen eller fokus på ett specifikt område/problem.
**NBE1000 - vi jobbar med 1 område

NBE3000     75 min Lymfproblematik   1.699 kr          50 min Lymfproblematik   1.299 kr
NBE Lymfterapi är en effektiv behandling som stimulerar lymfsystemet att arbeta bättre. Slaggprodukter rensas ut, stressnivån sänks och vi stimulerar kroppens egna lugn-och-ro hormon Oxytocin. Behandlingen gör inte ont utan är härligt avkopplande och anpassas efter varje individs specifika behov. Med NBE behandlingen kan vi reducera vätska i kroppen samt minska svullnad och smärta som orsakas av tröghet i lymfsystemet. Vi stärker immunförsvaret och boostar hela kroppen.

NBE3000     75 min Slim & Firm kroppsbehandling   1.699 kr          50 min Slim & Firm kroppsbehandling   1.299 kr
Djupgående cirkulationsbefrämjande detoxbehandling där vi effektivt jobbar på att reducera vätskeansamlingar och mjölksyrabildningen i muskulaturen, ökar lymfdränage vilket stärker immunförsvaret, syresätta cellerna, jobba inflammationshämmande samt starta kroppens egna läkningsprocesser.
Vi fokuserar på celluliter och hudspänst i denna behandling. För bästa resultat rekommenderar vi torrborstning och insmörjning med Slimming Serum varje dag mellan behandlingarna.

NBE3000     50 min AntiStress massagebehandling   1.299 kr
En kraftfull behandling som ger dig total avkoppling. Vi arbetar med att öka blodcirkulation och lymfflödet vilket hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter. Under behandlingen frisätter vi oxytocin, kroppens eget lugn & ro hormon som sänker stresshormonet kortisol och hjälper kroppens muskler att slappna av.

KONTRAINDIKATION

Vid graviditet, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancerbehandling, risk för blodproppar, intimpiercing eller om du har inopererade metallplattor i kroppen bör du ej ta denna behandling.


BEHANDLINGEN
Kombinationen av elektromagnetism och värme gör att radiovågorna kan påverka vår vävnad ned till 8 cm djup och startar kroppens egna naturliga läkningssystem. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, vätskan mellan cellerna renas (detoxifieras) och produktion av kollagen och elastin ökar. Genom att öka blodcirkulationen till våra muskler kan vi slappna av vilket påverkar vårt blodtryck, ökar välbefinnandet och förbättrar vår sömnkvalitet. Genom en specifik teknik kan vi jobba med att dränera lymfsystemet och samtidigt stärka vårt immunförsvar.
De specialutvecklade serumen fungerar tillsammans med NBE 3000/NBE1000 som katalysatorer för kroppen och beroende på vilken behandling som utförs kan vi uppnå hållbara resultat. Med NBE3000 kan man kombinera många olika behandlingsområden samtidigt, vilket ger bättre effekt, är gynnsam för kroppens egna biologiska system och gör resultaten mer hållbara. Med NBE1000 jobbar vi med ett behandlingsområde i taget.
Möjligheterna är oändliga, från djupgående muskelbehandling till lymfdränage och du får enastående resultat utan smärta!


OBS! Alla tillgängliga tider finns ej utlagda för internetbokning. Om du ej hittar en tid som passar dig vänligen ring oss så ser vi vad som går att ordna.
Avbokning av enstaka behandling sker med 24 h varsel. Avbokning av bad & kombinationsbokningar med flera behandlingar sker med 3 dagars varsel.