Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

NBE3000 Behandlande massage

Djupgående kroppsmassage samt hjälp med smärta, stress, detox- & lymfdräneriing

NBE3000-massage är ett kraftfullt koncept för effektivare och mer djupgående muskelbehandlingar


KRAFTFULL APPARATUR + SPECIALUTVECKLADE SERUM = SYNLIGA RESULTAT DIREKT
NBE3000 är en banbrytande metod för kroppsbehandlingar som med sin unika kombination av elektromagnetisk energi, värme och specialutvecklade serum uppnår en djupgående muskelavslappnande effekt redan från första behandlingstillfället. Med NBE3000 ökar vi syretillförseln till cellerna samt ökar näringsupptaget. Detta gör att kroppens egna självläkningssystem kommer igång då vi jobbar på muskulär nivå. Bästa effekten får man med en kur om 5 ggr under en period av 5-8 veckor. Vid bokning av kur bjuder vi på den 5:e behandlingen (gäller vid ordinarie pris).

BEHANDLINGSOMRÅDEN KROPPEN
-djupgående muskelmassage
-antistressbehandlingar
-öka lymfdränage
-stärka immunförsvaret
-lätta på smärtor vid frozen shoulder och impingement
-jobba med migrän och stresshuvudvärk
-minska celluliter och jobba med fettreducering
-minska synliga strie och ärr
-öka tonus i slapp hud runt armar, mage eller ben
-snabba på läkning vid sträckning eller blåmärken

NBE 3000 75 min Helkroppsmassage     1.690 kr    
-Helkroppsmassage där vi fokuserar på vad din kropp behöver
 
NBE3000 75 min Slim & Firm kroppsbehandling     1.690 kr
- Djupgående cirkulationsbefrämjande detoxbehandling där vi effektivt jobbar på att reducera mjölksyrabildningen i muskulaturen, syresätter cellerna, ökar lymfdränage för att stärka immunförsvaret, jobba inflammationshämmande och reducera vätskeansamlingar samt starta kroppens egna läkningsprocesser.

NBE3000 50 min Massage     1.290 kr

-Massage där vi fokuserar på vad din kropp behöver. Välj avslappande för hela kroppen eller fokus på ett specifikt område/problem.

NBE3000 50 min AntiStress massagebehandling     1.290 kr
-En kraftfull behandling som ger dig total avkoppling. Vi arbetar med att öka blodcirkulation och lymfflödet vilket hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter. Under behandlingen frisätter vi oxytocin, kroppens eget lugn & ro hormon som sänker stresshormonet kortisol och hjälper kroppens muskler att slappna av.

NBE3000 50 min Slim & Firm kroppsbehandling     1.290 kr
- Djupgående cirkulationsbefrämjande detoxbehandling där vi effektivt jobbar på att reducera mjölksyrabildningen i muskulaturen, syresätter cellerna, ökar lymfdränage för att stärka immunförsvaret, jobba inflammationshämmande och reducera vätskeansamlingar samt starta kroppens egna läkningsprocesser.


NBE3000 30 min Kroppsbehandling      790 kr
Detox & Lymfdränage överkropp
-kraftfull lymfdränerande behandling där man rensar ut slaggprodukter, ökar cirkulationen, stimulerar förbränningen samt ökar dränage vid vätskeansamlingar.
Detox underkropp
-kraftfull behandling där man rensar ut slaggprodukter och stimulerar förbränningen
Lymfdränage underkropp
-kraftfull lymfdränerande behandling som ökar cirkulationen och ökar dränage vid vätskeansamlingar
Cellulitbehandling underkropp – slim & firm
-djupgående cirkulationsökande detoxbehandling som arbetar på celluliter och bristningar. I kombination med aktiva behandlingsprodukter påverkas och aktiveras kroppens läkningsprocesser och cellförnyelser.
Ländryggsproblem
-med radiovågor och värme jobbar vi igenom musklerna i ländryggen och släpper på spänningar

KONTRAINDIKATION

Vid graviditet, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancerbehandling, risk för blodproppar, intimpiercing eller om du har inopererade metallplattor i kroppen bör du ej ta denna behandling.

EFFEKT AV NBE 3000
-ökar syreupptagningsförmågan
-dränerar lymfsystemet och stärker njurarna
-förbättrar blodcirkulationen
-stimulerar tillväxten av nya celler
-stimulerar fettförbränningen
-rensar ut gifter från våra celler
-ökar produktionen av kollagen och elastin
-förbättrar hudens spänst
-ökar andelen fukt i huden
-förbättrar strukturen på bindväv
-ökar hudens absorptionsförmåga av aktiva ingredienser

BEHANDLINGEN
Kombinationen av elektromagnetism och värme gör att radiovågorna kan påverka vår vävnad ned till 8 cm djup och startar kroppens egna naturliga läkningssystem. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, vätskan mellan cellerna renas (detoxifieras) och produktion av kollagen och elastin ökar. Genom att öka blodcirkulationen till våra muskler kan vi slappna av vilket påverkar vårt blodtryck, ökar välbefinnandet och förbättrar vår sömnkvalité. Genom en specifik teknik kan vi jobba med att dränera lymfsystemet och samtidigt stärka vårt immunförsvar. Med NBE3000 kan man kombinera många olika behandlingsområden samtidigt, vilket ger bättre effekt, är gynnsam för kroppens egna biologiska system och gör resultaten mer hållbara

Radiovågorna passerar genom vävnaden i behandlingsområdet och skapar friktion vilket genererar värme. Kroppen stimuleras att starta sin egen läkningsprocess och stärka immunförsvaret. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, vätskan mellan cellerna renas(detoxifieras) och produktion av kollagen och elastin ökar. De specialutvecklade serumen fungerar tillsammans med NBE 3000 som katalysatorer för kroppen och beroende på vilken behandling som utförs kan vi uppnå hållbara resultat. Med NBE3000 kan man kombinera olika behandlingsområden samtidigt vilket ger ännu bättre effekt. Behandlingen är gynnsam för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten så hållbara.

De specialutvecklade serumen fungerar tillsammans med NBE 3000 som katalysatorer för kroppen och beroende på vilken behandling som utförs kan vi trigga igång olika reaktioner, exempelvis; djupgående muskelmassage med arnika för att öka kroppens immunförsvar, rensa ut slaggprodukter (cellulitbehandling), öka cirkulationen och stimulera förbränningen (fettreducering), öka antalet antioxidanter för att stärka vårt immunförsvar(sänka kortisolet), öka dränage vid vätskeansamlingar (lymfdränage). Möjligheterna med NBE3000 är oändliga, från djupgående muskelbehandling till lymfdränage och du får enastående resultat utan smärta!


OBS! Alla tillgängliga tider finns ej utlagda för internetbokning. Om du ej hittar en tid som passar dig vänligen ring oss så ser vi vad som går att ordna.
Avbokning av enstaka behandling sker med 24 h varsel. Avbokning av bad & kombinationsbokningar med flera behandlingar sker med 3 dagars varsel.