Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Massage

Välj bland flera olika massagebehandlingar

Massage ger mersmak - beröring är beroende!
Varje besök är unikt. För att må bra behöver vi olika saker och därför ser våra behandlingar olika ut varje gång du återkommer. Oavsett om du är ung eller gammal, vältränad eller slö, så kan du få nytta av en massage. Man upplever ett lugn, man får ökad blodcirkulation, det stimulerar lymfan, rensar bort slaggprodukter, stimulerar leder och skelett, löser upp muskelspänningar och man få en ökad syresättning i vävnader.  Alla våra behandlingar utförs av professionella terapeuter som är handplockade för sin erfarenhet och sin fantastiska förmåga att ge unik service. Alla våra behandlingar börjar med vår signumritual. Njut av det bästa vi har att erbjuda
.OBS! Alla tillgängliga tider finns ej utlagda för internetbokning. Om du ej hittar en tid som passar dig vänligen ring oss så ser vi vad som går att ordna.
Avbokning av enstaka behandling sker med 24 h varsel. Avbokning av bad & kombinationsbokningar med flera behandlingar sker med 3 dagars varsel.


Massage

50 minuter - 999 kr

Köp presentkort

AntiStress Ansikte, djupavslappnande ansiktsmassage med rengöring

ANTISTRESS ANSIKTE - DJUPAVSLAPPNANDE ANSIKTSMASSAGE MED RENGÖRING, 50 minuter pris: 999 kr
Med denna avslappnande behandling löser vi upp djupa spänningar i ansikte, nacke, hals, axlar och mellan skulderbladen. Vi jobbar även med att öka lymfflödet då 2/3 delar av våra viktigaste lymfnoder hittas runt hals och nacke och vi får då hjälp mot spända käkar, huvudvärk och värk i nacke och axlar. Innan behandlingen påbörjas gör vi en rengöring. Behandlingen avslutas med mask och skyddande dagcreme.

TIPS!
  • lägg till en skalpmassage, 20 min, 300 kr (friskvårdsberättigad)
  • lägg till en portömning och syra PRO30, 20 min, 500 kr (denna add-on utförs endast av våra auktoriserad hudterapeuter och är inte friskvårdsberättigad).
  • lägg till ENERPEEL - en pensling med kemisk peel där du väljer mellan mandelsyra/salicylsyra/jessner, 20 min, 650 kr (denna add-on utförs endast av våra auktoriserade hudterapeuter och är inte friskvårdsberättigad).


Massage

20 min - 599 kr

Köp presentkort

Skalpmassage - avslappnande massage för hårbotten

Ge din hårbotten en avkopplande skalpmassage. Det ökar blodcirkulationen i ansiktet och hårbotten, löser upp muskelspänningar i huvudet, nacke, axlar och ansikte samt reducerar stress. Regelbunden skalpmassage motverkar trötthet och förbättrar sömnen.

Pris 20 minuter     599 kr
Massage
Köp presentkort

Djupgående & Behandlande Massage

Djupgående massage där vi använder oss av omväxlande massageteknik och stretch får att kroppen att släppa på djupare spänningar. Vi fokuserar på det område som du har problem med. ibland räcker det inte med mjuk massage på ytan för att lösa upp ömma knutar som bildats under lång tid. Det är anledningen till att våra massörer jobbar djupt nere i musklerna. Bara så kan man få igång cirkulationen som hjälper muskelfibrerna att slappna av och återhämta sig.
Pris 75 minuter     1.399 kr
Pris 50 minuter     1.099 kr
Pris 20 minuter        699 kr
Massage
Köp presentkort

Klassisk Massage - avslappnande

Slappna av, gå ned i varv och släpp på spänningar. Klassisk massage används för att mjuka upp trötta, stela och ömma muskler. Vid 20 min väljer man ett område och vid 50 min massage gör vi hela kroppen utom mage. Vid 75 min får man massage på hela kroppen utom magen samt skalp eller ansikte om så önskas.
Pris 75 minuter     1.299 kr
Pris 50 minuter        999 kr
Pris 20 minuter        599 kr

Massage
Köp presentkort

Aromamassage

Detta är en mjuk och följsam massage där vi använder oss av varsamma strykningar för att aktivera kroppens beröringsreceptorer och parasympatiska nervsystem (lugn- och ro). Fördelarna med denna typ av massage är minskad stress, oro och ångest samt minskad smärta och förbättrad sömnkvalitet. 

Pris 75 minuter 1.299 kr
Pris 50 minuter 999 kr
 
Massage

50 min - 1099 kr

Köp presentkort

Himmelska fötter

Behandling för dig som älskar lena och mjuka fötter med extra lång fotmassage.
Inleds med lugnande Calm Mind ritual, fotbad och mineralskrubb. Sedan bäddas du ned i en behandlingssäng och får av en avkopplande fot- och underbensmassage. Njuta av massage på nacke, axlar och dekolletage medan den mjukgörande fotkrämen verkar alternativ väljer du en skalpmassage istället. Du svävar sedan ut på lätta fötter!
Pris 50 minuter     1.099 kr
Massage
Köp presentkort

Gravidmassage

Gravid, trött och öm i kroppen? Med hjälp av en s.k. gravidkudde kan även du som är höggravid få ta emot en välgörande helkroppsmassage. Detta hjälpmedel gör det möjligt för dig att även mot slutet av din graviditet ligga på magen för att få en behaglig och välbehövlig massage för din rygg.

Pris 75 minuter     1.299 kr
Pris 50 minuter        999 kr
Pris 20 minuter        599 kr
Massage
Köp presentkort

Klangmassage

Klangmassage är en behandling som erbjuder en djup avslappning för kropp och sinne. Du tar emot behandlingen fullt påklädd liggandes på en massagebänk. Klangskålarna placeras ut på olika ställen på kroppen och dess ljudvågor skapar vibrationer som sprids och främjar flödet i kroppen samt aktiverar kroppens egna självläkningsprocesser. Klangmassage är en effektfull metod för att reducera stress och ge kroppen tid för återhämtning.
75 minuter     1.399 kr
50 minuter     1.099 kr
Massage
Köp presentkort

JOBU massage

En lugn och behandlande massage som kombineras med avslappnande och djupgående kraftfulla tekniker för att frigöra stagnation och blockering i kroppens blod och energisystem. Spänningar och blockering letas under behandlingens gång upp och behandlas. Behandling skräddarsys på så sätt för dig. Kropp och själ hamnar i balans och en fridfull inre styrka upplevs. De tekniker som används är hämtade från tuina massage, klassik massage, yoga massage, bindvävsmassage, reiki och ayurvediska behandlingar.
Behandlingen är unik och effektiv.
75 minuter     1.499 kr
50 minuter     1.199 kr
20 minuter        699 kr
Massage
Köp presentkort

Hot stone massage

Hot Stone massage är en behaglig massagemetod som ger en känsla av total avslappning där man löser upp blockeringar i kroppen och skapar balans med hjälp av varma stenar. Värmen som kommer från lavastenarna är det som gör denna massagemetod så speciell och i kombination med aromatiska oljor gör värmen att man kommer djupare ned i muskeln utan att behöva känna någon smärta. Denna varma och lyxiga behandling är för dig som verkligen älskar värme och massage.
75 minuter     1.599 kr
50 minuter     1.299 kr
Massage
Köp presentkort

Massage för den unga 12-17 år

Avslappnande massage för unga mellan 12-17 år. Mjuka upp trötta, ömma muskler och släpp på spänningar. Vid 50 min massage gör vi hela kroppen utom magen.
75 minuter     1.099 kr
50 minuter        899 kr