Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Massage

Välj bland flera olika massagebehandlingar

Massage ger mersmak - beröring är beroende!
Varje besök är unikt. För att må bra behöver vi olika saker och därför ser våra behandlingar olika ut varje gång du återkommer. Oavsett om du är ung eller gammal, vältränad eller slö, så kan du få nytta av en massage. Man upplever ett lugn, man får ökad blodcirkulation, det stimulerar lymfan, rensar bort slaggprodukter, stimulerar leder och skelett, löser upp muskelspänningar och man få en ökad syresättning i vävnader.  Alla våra behandlingar utförs av professionella terapeuter som är handplockade för sin erfarenhet och sin fantastiska förmåga att ge unik service. Alla våra behandlingar börjar med vår signumritual. Njut av det bästa vi har att erbjuda
.Klassisk Massage     75 minuter 1.290 kr     50 minuter 990 kr     20 minuter 590 kr
Slappna av, gå ned i varv och släpp på spänningar. Klassisk massage används för att mjuka upp trötta, stela och ömma muskler. Vid 20 min väljer man ett område och vid 50 min massage gör vi hela kroppen utom mage. Vid 75 min får man massage på hela kroppen utom magen samt skalp och ansikte om så önskas. 

Djupgående & Behandlande Massage     75 minuter 1.340 kr     50 minuter 1.040 kr     20 minuter 640 kr
Djupgående massage där vi använder omväxlande massageteknik och stretch får att kroppen att släppa på djupare spänningar. Du väljer själv vilka områden terapeuten skall fokusera på.
Massage ger mersmak – beröring är beroende.

Jobu massage    75 minuter 1.380 kr    50 minuter 1.080 kr    20 minuter 680 kr
En individ anpassad behandlande avslappningsmassage. Utförs av Josefin Bjurström.
Lugn och kraftfull, behandlande som kombineras med avslappnande och djupgående kraftfulla tekniker för att frigöra stagnation och blockering i kroppens blod och energisystem.

Hot Stone Massage     75 minuter 1.580 kr     50 minuter 1.280 kr
Hot Stone massage är en behaglig massagemetod som ger en känsla av total avslappning där man löser upp blockeringar i kroppen och skapar balans med hjälp av varma stenar. Värmen som kommer från lavastenarna är det som gör denna massagemetod så speciell och i kombination med aromatiska oljor gör värmen att man kommer djupare ned i muskeln utan att behöva känna någon smärta. Denna varma och lyxiga behandling är för dig som verkligen älskar värme och massage.

Massage för den unga     75 minuter 1.080 kr     50 minuter 890 kr     
Avslappnande massage för unga mellan 12-19 år. Mjuka upp trötta, ömma muskler och släpp på spänningar. Vid 50 min massage gör vi hela kroppen utom magen.

Himmelska fötter     50 minuter 1.080 kr
Behandling för dig som älskar lena och mjuka fötter med extra lång fotmassage. 
Inleds med lugnande Calm Mind ritual, fotbad och mineralskrubb. Sedan bäddas du ned i en behandlingssäng och får av en avkopplande fot- och underbensmassage. Njuta av massage på nacke, axlar och dekolletage medan den mjukgörande fotkrämen verkar alternativ väljer du en skalpmassage itstället. Du svävar sedan ut på lätta fötter!

Boka din behandling här Boka behandling

Om du söker Friskvårdsmassage vänligen titta under fliken FRISKVÅRD!

OBS! Alla tillgängliga tider finns ej utlagda för internetbokning. Om du ej hittar en tid som passar dig vänligen ring oss så ser vi vad som går att ordna.
Avbokning av enstaka behandling sker med 24 h varsel. Avbokning av bad & kombinationsbokningar med flera behandlingar sker med 3 dagars varsel.


Massage
Köp presentkort

Njuta Klassisk Massage - avslappnande

Slappna av, gå ned i varv och släpp på alla spänningar med klassisk massage. En avslappnande massage med aromaterapi med 100% fokus på avkoppling och njutning.
  • Vid 75 min masseras hela kroppen utom magen, samt skalp och ansikte om så önskas.
  • Vid 50 min masseras hela kroppen utom magen.
  • vid 20 min masseras rygg, axlar och nacke. Om du vill få massage på annat område meddelar du det till din terapeut.

Massage
Köp presentkort

Djupgående & Behandlande Massage

Djupgående massage där vi använder omväxlande massageteknik och stretch får att kroppen att släppa på djupare spänningar. Massage ger mersmak – beröring är beroende.
  • Vid 75 min masseras hela kroppen utom magen samt skalp och ansikte om så önskas. Du som kund väljer vilka områden terapeuten skall fokusera på.
  • Vid 50 min masseras hela kroppen utom magen. Du som kund väljer vilka områden terapeuten skall fokusera på.
  • Vid 20 min masseras rygg, axlar och nacke. Om du vill få massage på annat område meddelar du det till din terapeut.
Massage
Köp presentkort

Jobu massage

JoBu Massage- En individ anpassad behandlande avslappningsmassage
Lugn och kraftfull, behandlande som kombineras med avslappnande och djupgående kraftfulla tekniker för att frigöra stagnation och blockering i kroppens blod och energisystem. Spänningar och blockering letas under behandlingens gång upp och behandlas. Blockeringar släpper. Behandling skräddarsys på så sätt för dig. Behandlingen är unik och effektiv.
Kropp och själ hamnar i balans och en fridfull inre styrka upplevs. Tekniker hämtade från tuina massage, klassik massage, yoga massage, bindvävsmassage, reiki och ayurvediska behandlingar används.
Vid behov kan akupunktur läggas till för att uppnå önskat resultat.
Massage
Köp presentkort

Hot stone massage

I vår hotstone massage varvar vi omväxlande klassiska massagegrepp med händer och varma lavastenar. Denna varma och lyxiga behandling är för dig som verkligen älskar massage.

  • Vid 75 min går vi igenom hela kroppen utom magen, varje område får en längre stund av omvårdnad joch du känner hur kroppen slappnar av och svävar bort.
  • Vid 50 min går vi igenom hela kroppen utom magen, varje område får omväxlande varma stenar och händer och man känner hur spänningarna flyter bort.
Massage

50 min - 890 kr

Köp presentkort

Massage för den unga 12-19 år

Avslappnande massage för unga mellan 12-19 år. Mjuka upp trötta, ömma muskler och släpp på spänningar. Vid 50 min massage gör vi hela kroppen utom magen.
Massage

50 min - 1080 kr

Köp presentkort

Himmelska fötter

Behandling för dig som älskar fotmassage. Inleds med ett underbart avkopplande fotbad. Därefter skrubbas fötterna med salt och eucalytpus för att sedan masseras med en närande fotkräm och olja. Du bäddas ner i en behandlingssäng och njuter av en lång och avkopplande massage av vader och fötter. Du svävar ut på lätta fötter!