Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Klassiska Ansiktsbehandlingar

Klassiska hudvårdsbehandlingar för alla.

Ibland behöver vi hjälp med att ta hand om vår hud och dess påverkan från yttre miljön.  Vi har ett brett utbud av behandlingar och använder produkter av högsta kvalitet, med högt innehåll av antioxidanter och mineraler, vilket hjälper dig att få en renare och mer balanserad hud. Våra produkter hjälper även till att förbättrar hudens smidighet, elasticitet samt ökar cellförnyelsen, rensar, rengör och återfuktar huden. Varje ansiktsbehandling är anpassad specifikt för vad du och din hud behöver just nu. För dig med hudproblem, känslig & reaktiv hud, ex rosace, acne eller solskador använder vi oss av Tebiskin & Syncroline, ett CE-märkt medicintekniskt hudvårdsmärke som aktivt jobbar med olika hudtillstånd.


Du möts alltid av kvalificerad yrkesutbildad personal, Auktoriserad Hudterapeut, och du blir aldrig lämnad ensam utan får ut maximalt av din behandling. Våra certifierade hudterapeuter utför ansiktsbehandlingar som du inte kan utföra själv hemma. Alla våra behandlingar börjar med vår signumritual och är skräddarsydd för att passa just dig och din hud.  

DU KAN ÄVEN BOKA FÄRGNING AV FRANSAR & BRYN VIA VÅR HEMSIDA!
Vi ansar, plockar och vid behov klipper vi dina bryn, sedan färgas de med en nyans anpassad efter dina egna färger.
Färgning fransar och bryn inkl. ansning     589 kr

Du kan beställa presentkort för behandlingar nedan!

Boka in din behandling här 
Boka behandling


OBS! Alla tillgängliga tider finns ej utlagda för internetbokning. Om du ej hittar en tid, ring oss så ser vi vad som går att ordna. Avbokning av enstaka behandling sker med 24 h varsel. Avbokning av bad & kombinationsbokningar med flera behandlingar sker med 3 dagars varsel.

Klassiska Ansiktsbehandlingar
Köp presentkort

PRO 30 Avancerad Hudvård

Resultatinriktad och skräddarsydd ansiktsbehandling där vi arbetar med en 30%-ig multisyrapeeling som kombinerar glykol-, mjölk- fytin- och salicylsyror med naturliga växtextrakt för en säker men effektivt peelande behandling. Vi jobbar med att reducera hyperpigmenteringar, solskador och fina linjer. Ger dig en fin lyster, jämnar ut hudtonen, stimulerar nybildning av kollagen samt hjälper till vid problemhy då den har antiinflammatoriska egenskaper. 
Väljer du att boka 75 min avslutar vi behandlingen med en välgörande gummimask anpassad efter ditt behov.
Chitosan Masque med Kamomill - en lugnande och återfuktande mask som förbättrar hudens elasticitet och ökar fukthalten i huden (innehåller kitosan, allantoin och kamomill).
Brightening Masque med Lumonous Rice - en uppljusande mask rik på vitaminer och mineraler som tillsammans med orizanol hämmar melaninsyntesen och ger en jämnare och klarare hudton (innehåller ris, schweiziska alpina växter och alger).
Pris 50 minuter 1.199 kr
Pris 75 minuter 1.499 kr


Klassiska Ansiktsbehandlingar
Köp presentkort

Klassisk Ansiktsbehandling för Henne

Resultatinriktad och skräddarsydd ansiktsbehandling som är anpassad efter din huds specifika behov. I behandlingen finns möjligheter att behandla tillstånd som ojämn pigmentering, rosacea, acne samt känslig, oren eller åldrad hud. Denna behandling ger även lyster och näring till huden. I våra ansiktsbehandlingar kan vaxning av bryn läggas till.
Pris 75 minuter     1.399 kr
Pris 50 minuter     1.099 kr

Klassiska Ansiktsbehandlingar

75 min - 1599 kr

Köp presentkort

Klassisk Ansiktsbehandling för Henne Color

Resultatinriktad och skräddarsydd ansiktsbehandling som är anpassad efter din huds specifika behov. I behandlingen finns möjligheter att behandla tillstånd som ojämn pigmentering, rosacea, acne samt känslig, oren eller åldrad hud. Denna behandling ger även lyster och näring till huden samt färgning av fransar och bryn.
I våra ansiktsbehandlingar kan vaxning av bryn, haka och/eller överläpp läggas till.
Pris 75 minuter     1.599 kr
Klassiska Ansiktsbehandlingar
Köp presentkort

Klassisk Ansiktsbehandling för Honom

Skräddarsydd ansiktsbehandling som är anpassad för mäns unika hudvårdsbehov. Känslighet, sveda efter rakning och påfrestning från yttre miljö kan bidra till hudirritationer. Denna behandling rengör, ger näring och omedelbar återfuktning. I våra ansiktsbehandlingar kan vaxning av bryn läggas till.
Pris 75 minuter     1.399 kr
Pris 50 minuter     1.099 kr


Klassiska Ansiktsbehandlingar
Köp presentkort

Ansiktsbehandling för den ung huden 12-17 år

Vi erbjuder en djuprengörande ansiktsbehandling för ungdomar 12-17 år, alltid till ett reducerat pris. En renande ansiktsbehandling för tonåringen som kanske har problem med finnar, oren hy eller bara behöver fukt och näring.
Har du behov av mycket portömning, eller kommer första gången? Boka 75 min.

Pris 75 minuter     1.099 kr
Pris 50 minuter        899 kr


Klassiska Ansiktsbehandlingar
Köp presentkort

Njuta Ansiktskur

I vår avslappnande ansiktskur ingår en rengöring, ansiktspeeling samt en ansiktsmask. Behandlingen avslutas med ett lyxigt serum och en härlig dagcreme. Vid 50 min behandling ingår även en lång härlig ansiktsmassage. Denna behandling fokuserar på att få lyster och näring till huden, så kallad Quick Fix!
(ej portömning)

Pris 50 minuter     989 kr
Pris 20 minuter     649 kr

Klassiska Ansiktsbehandlingar

50 min - 999 kr

Köp presentkort

AntiStress Ansikte, djupavslappnande ansiktsmassage med rengöring

Med denna härliga behandling löser vi upp djupa spänningar i ansikte, nacke, hals, axlar och mellan skulderbladen. Vi jobbar även med att öka lymfflödet då 2/3 delar av våra viktigaste lymfnoder hittas runt hals och nacke och vi får då hjälp mot spända käkar, huvudvärk och värk i nacke och axlar. 
Innan behandlingen börjar gör vi en rengöring med peeling. Behandlingen avslutas med mask och skyddande dagcreme.

Pris 50 minuter     999 kr

TIPS! 
  • lägg till en skalpmassage, 20 minuter, 300 kr (friskvårdsberättigad)
  • lägg till portömning och syra (PRO30), 20 min, 500 kr. Denna add on utförs endast av våra auktoriserade hudterapeuter och är inte friskvårdsberättigad.
  • lägg till en pensling med ENERPEEL - kemisk peel där du väljer mellan mandelsyra/salicylsyra/jessner, 20 min, 650 kr. Denna add on utförs endast av våra auktoriserade hudterapeuter och är inte friskvårdsberättigad.
Klassiska Ansiktsbehandlingar

50 min - 989 kr

Köp presentkort

Djuprengörande ryggbehandling

Denna djuprengörande ryggbehandling är för dig som besväras av acne, finnar, pormaskar, acneärr eller pigmenteringar på ryggen. Det är vanligt förekommande men svårt att komma åt själv.
Vi hjälper dig att rengöra och behandla ryggen ordentligt och ger dig även rekommendationer på vad du kan göra själv hemma.

I behandlingen ingår; grundlig rengöring av rygg och axlar, peeling, ånga och portömning, avslutande mask och vårdande produkter.
För vem: för dig som har problem med oren hy, pormaskar, acneärr eller pigmenteringar på ryggen.
Denna behandling utföres endast av våra auktoriserade hudterapeuter.

Pris 50 minuter 989 kr