Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Friskvårdsbehandlingar

Låt oss ta hand om dig så du kan ta hand om ditt jobb

FRISKVÅRDSBEHANDLINGAR
Vi sitter och står i konstiga positioner i våra dagliga jobb. Detta kan många gånger vara ansträngande för kroppen och vi får då ont i våra muskler och leder. Med förebyggande massage slipper du detta. Vi skräddarsyr dina behandlingar efter dina behov och önskemål. All beröring ger välbefinnande, stärker kroppens immunförsvar, underlättar återhämtning och minskar halten av stresshormoner. Låt oss ta hand om dig så du kan ta hand om ditt jobb.ANTISTRESS ANSIKTE - DJUPAVSLAPPNANDE ANSIKTSMASSAGE MED RENGÖRING, 50 minuter     pris: 999 kr
Med denna avslappnande behandling löser vi upp djupa spänningar i ansikte, nacke, hals, axlar och mellan skulderbladen. Vi jobbar även med att öka lymfflödet då 2/3 delar av våra viktigaste lymfnoder hittas runt hals och nacke och vi får då hjälp mot spända käkar, huvudvärk och värk i nacke och axlar. Innan behandlingen påbörjas gör vi en rengöring. Behandlingen avslutas med mask och skyddande dagcreme.

TIPS!


HIMMELSKA FÖTTER, 50 minuter     pris: 1.099 kr
Behandling för dig som älskar lena och mjuka fötter med extra lång fotmassage. Behandlingen inleds med lugnande Calm Mind ritual, fotbad och mineralskrubb. Sedan bäddas du ned och får av en avkopplande fot- och underbensmassage. Njuta av massage på nacke, axlar och dekolletage, alternativ väljer du en skalpmassage istället. Du svävar sedan ut!


KLASSISK MASSAGE, 75/50/20 minuter      pris: 1.299 kr/ 999 kr/ 599 kr
Slappna av, gå ned i varv och släpp på spänningar. Klassisk massage används för att mjuka upp trötta, stela och ömma muskler. Vid 20 min väljer man ett område och vid 50 min massage gör vi hela kroppen utom mage. Vid 75 min får man massage på hela kroppen utom magen samt skalp eller ansikte om så önskas.


AROMAMASSAGE, 75/50 minuter     pris: 1.299 kr/999kr
Detta är en mjuk och följsam massage där vi använder oss av varsamma strykningar för att aktivera kroppens beröringsreceptorer och parasympatiska nervsystem (lugn- och ro). Fördelarna med denna typ av massage är minskad stress, oro och ångest samt minskad smärta och förbättrad sömnkvalitet.


DJUPGÅENDE & BEHANDLANDE MASSAGE, 75/50/20 minuter     pris: 1.399 kr/ 1.099 kr/ 699 kr
Djupgående massage där vi använder oss av omväxlande massageteknik och stretch får att kroppen att släppa på djupare spänningar. Vi fokuserar på det område som du har problem med. ibland räcker det inte med mjuk massage på ytan för att lösa upp ömma knutar som bildats under lång tid. Det är anledningen till att våra massörer jobbar djupt nere i musklerna. Bara så kan man få igång cirkulationen som hjälper muskelfibrerna att slappna av och återhämta sig.


SKALPMASSAGE, 20 minuter     pris: 599 kr
Ge din hårbotten en avkopplande skalpmassage. Det ökar blodcirkulationen i ansiktet och hårbotten, löser upp muskelspänningar i huvudet, nacke, axlar och ansikte samt reducerar stress. Regelbunden skalpmassage motverkar trötthet och förbättrar sömnen.


GRAVIDMASSAGE, 75/50/20 minuter     pris: 1.299 kr/ 999 kr/ 599 kr

Gravid, trött och öm i kroppen? Med hjälp av en s.k. gravidkudde kan även du som är höggravid få ta emot en välgörande helkroppsmassage. Detta hjälpmedel gör det möjligt för dig att även mot slutet av din graviditet ligga på magen för att få en behaglig och välbehövlig massage.


KLANGMASSAGE, 75/50 minuter     pris: 1.399 kr/ 1.099kr
Klangmassage är en behandling som erbjuder en djup avslappning för kropp och sinne. Du tar emot behandlingen fullt påklädd liggandes på en massagebänk. Klangskålar placeras ut på olika ställen på kroppen och dess ljudvågor skapar vibrationer som sprids och främjar flödet i kroppen samt aktiverar kroppens egna självläkningsprocesser. Klangmassage är en effektfull metod för att reducera stress och ge kroppen tid för återhämtning.


JOBU MASSAGE, 75/50/20 minuter     pris: 1.499 kr/ 1.199 kr/ 699 kr
En lugn behandlande massage som kombineras med avslappnande och djupgående kraftfulla tekniker vilket frigör stagnation och blockering i kroppens blod och energisystem. Spänningar och blockering letas under behandlingens gång upp och behandlas. Behandling skräddarsys på så sätt för dig. Kropp och själ hamnar i balans och en fridfull inre styrka upplevs. De tekniker som används är hämtade från tuina massage, klassik massage, yoga massage, bindvävsmassage, reiki och ayurvediska behandlingar.
Behandlingen är unik och effektiv och utförs endast av Josefin Burström.


HOTSTONE MASSAGE, 75/50 minuter     pris: 1.599 kr/ 1.299 kr
Hot Stone massage är en behaglig massagemetod som ger en känsla av total avslappning där man löser upp blockeringar i kroppen och skapar balans med hjälp av varma stenar. Värmen som kommer från lavastenarna är det som gör denna massagemetod så speciell och i kombination med aromatiska oljor gör värmen att man kommer djupare ned i muskeln utan att behöva känna någon smärta. Denna varma och lyxiga behandling är för dig som verkligen älskar värme och massage.


NBE3000 MASSAGE & LYMFBEHANDLINGAR, 75/50 minuter     pris: 1.699 kr/ 1.299 kr
NBE är en massagemetod som med en unik kombination av elektromagnetisk energi, värme och specialutvecklade serum uppnår en djupgående muskelavslappning och lymfdränerande effekt redan från första behandlingstillfället. Med NBE3000 ökar vi syretillförseln till cellerna, ökar näringsupptaget och kroppens egna självläkningssystem kommer igång. Vid NBE3000 använder vi 3 elektromagnetplattor/prober.


NBE1000 MASSAGE & LYMFBEHANDLINGAR, 75/50 minuter     pris: 1.499 kr/ 1.099 kr
NBE är en massagemetod som med en unik kombination av elektromagnetisk energi, värme och specialutvecklade serum uppnår en djupgående muskelavslappning och lymfdränerande effekt redan från första behandlingstillfället. Med NBE3000 ökar vi syretillförseln till cellerna, ökar näringsupptaget och kroppens egna självläkningssystem kommer igång. Vid NBE1000 använder vi 1 elektromagnetplatta/probe.


MINERALINPACKNING MED AVSLAPPNANDE MASSAGE OCH ANSIKTSKUR, 75 minuter pris: 1.399 kr
Denna välgörande och avslappnande kroppsinpackning kombinerar fördelarna med torrborstning och tillförsel av mineraler och spårämnen till kroppen. Blandningen av mineralkräm med aromaolja lindrar muskelspänningar, verkar utrensande och återfuktar huden på bästa sätt. Behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktskur.

Är du anställd?
Lägg in din friskvårdspott hos oss och använd den när du bokat en behandling. Du besöker oss när det passar dig och efter varje besök dras kostnaden, för den behandling du väljer, från din pott.
Du kan även få friskvårds kvitto för enskilda behandlingar, uppge vid bokning att din behandling avser friskvård.

Njuta Spa är anslutna till Wellnet och ePassi.

Är du arbetsgivare?
Vi erbjuder friskvårdsfaktura för små och stora företag. Vi skriver avtal för löpande fakturering av friskvårdbidrag hos oss. Första gången er medarbetare besöker oss medtas en rekvisition från er ekonomiavdelning som visar beloppet som får faktureras, maximalt 5,000 kronor.
På fakturan står det Friskvård/årtal/namn/personnummer. Beloppet registreras sedan som en pott i den anställdas namn. Sedan kan era medarbetare besöka oss för avkoppling, rekreation och boka de behandlingar som önskas. Potten är giltig 12 månader från inköpsdatum. Värdet på behandlingen dras från den innestående friskvårdspengen efter varje besök.

Frågor bokning och köp av friskvård mejla till oss på [email protected]