Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Friskvård

Lämna kontoret och hämta ny kraft & energi

FRISKVÅRD
Vi sitter och står i konstiga positioner i våra dagliga jobb. Detta kan många gånger vara ansträngande för kroppen och vi får ont i våra muskler och leder. Med förebyggande massage slipper du detta. Vi skräddarsyr dina behandlingar efter dina behov och önskemål. Låt oss ta hand om dig så du kan ta hand om ditt jobb.
Massage släpper på muskelspänningar och minskar smärtor. Beröring är välbefinnande och stärker kroppens immunförsvar, underlättar återhämtning och minskar halten av stresshormoner.

Klippkort Massage
10 ggr massage 50 minuter 8.320 kronor (ord. pris 10.400 kronor) 20% giltighetstid 12 månader
3 ggr massage 50 minuter 2.650 kronor (ord.pris 3.120 kronor) 15% giltighetstid 12 månader

10 ggr massage 20 minuter 5.120 kronor (ord.pris 6.400 kronor) 20% giltighetstid 12 månader
3 ggr massage 20 minuter 1.630 kronor (ord.pris 1.920 kronor) 15% giltighetstid 12 månader

Frågor, bokning och köp av friskvårdsmassage mejla till oss på [email protected]

Är du anställd?
Lägg in din friskvårdspott hos oss och använd den när du bokat en behandling. Du besöker oss när det passar dig och efter varje besök dras kostnaden, för den behandling du väljer, från din pott.
Du kan även få friskvårds kvitto för enskilda behandlingar, uppge vid bokning att din behandling avser friskvård.

Är du arbetsgivare?
Vi erbjuder friskvårdsfaktura för små och stora företag. Vi skriver avtal för löpande fakturering av friskvårdbidrag hos oss. Första gången er medarbetare besöker oss medtas en rekvisition från er ekonomiavdelning som visar beloppet som får faktureras, maximalt 5,000 kronor.
På fakturan står det Friskvård/årtal/namn/personnummer. Beloppet registreras sedan som en pott i den anställdas namn. Sedan kan era medarbetare besöka oss för avkoppling, rekreation och boka de behandlingar som önskas. Potten är giltig 12 månader från inköpsdatum. Värdet på behandlingen dras från den innestående friskvårdspengen efter varje besök.

Frågor bokning och köp av friskvård mejla till oss på [email protected]