Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Behandlingar för honom

Behandlingar som män oftast bokar, massage, ansiktsbehandlingar & vaxning.

Män av idag har höga krav på sig själva, även under tuffa förutsättningar; jetlag, tidspress, deadlines och alldeles för lite tid i friska luften. Det innebär även en stress för huden. Huden kan verk trött och blek, reagera med rodnader och irritationer, uppvisa små rynkor och mörka ögonskuggor.

Populärast är massage, ansiktsbehandlingar och vaxning. Även några lyxigare paket för dig som vill bli extra ompysslad.


Ansiktsbehandling för Honom     75 minuter 1.380 kr     50 minuter 1.080 kr
Skräddarsydd ansiktsbehandling som är anpassad för mäns unika hudvårdsbehov. Känslighet, sveda efter rakning och påfrestning från yttre miljö kan bidra till olika hudirritationer. Denna behandling rengör, ger näring och omedelbar återfuktning. I våra ansiktsbehandlingar kan frans- och brynfärgning eller vaxning av bryn läggas till.
Add on Frans & brynfärg  390:-
Add on Vaxning av bryn 150:-


Njuta Ansiktskur     50 minuter 880 kr     20 minuter 640 kr

I vår avslappnande ansiktskur ingår en djuprengöring och en ansiktsmassage med aromaolja. Behandlingen avslutas med ett lyxigt serum och en härlig dagcreme. Denna behandling fokuserar på att få lyster och näring till huden, så kallad Quick Fix! Vid 50 minuter ingår även en ansiktspeeling, längre ansiktsmassage samt en nyttig och fuktgivande mask.

Djupgående & behandlande massage     75 minuter 1.340 kr     50 minuter 1.040 kr     20 minuter 640 kr
Djupgående massage där vi använder omväxlande massageteknik och stretch får att kroppen att släppa på djupare spänningar. Massage ger mersmak – beröring är beroende.


Njuta klassisk massage     75 minuter 1.290 kr     50 minuter 990 kr     20 minuter 590 kr
Slappna av, gå ned i varv och släpp på spänningar. Klassisk massage används för att mjuka upp trötta, stela och ömma muskler. Vid 20 min väljer man ett område och vid 50 min massage gör vi hela kroppen utom mage.

Hot Stone massage     75 minuter 1.380 kr     50 minuter 1.280 kr

I vår hotstone massage varvar vi omväxlande klassiska massagegrepp med händer och varma lavastenar. Denna varma och lyxiga behandling är för dig som verkligen älskar massage.

Njuta Lyx 1 timme 50 minuter 1.840 kr
En lyxig kombination där du först får njuta av en härlig helkroppsmassage med valfri aromaolja därefter får du en välgörande klassisk ansiktsbehandling där du blir omhändertagen med mesta möjliga lyxkänsla. En avkopplande behandling för kropp och själ.

Njuta Deluxe 1 timme 50 minuter 1.840 kr
En härlig kombination som inleds med lugnande fotbad och mineralskrubb. Sedan bäddas du ned och får en lång avkopplande fot- och underbensmassage. Dina fötter blir därefter inpackade och du får en klassisk ansiktsbehandling med extra lång massage för nacke, axlar och dekolletage. Denna behandling är för dig som älskar lena, mjuka fötter samt vill få en ansiktsbehandling där fokus ligger på djuprengöring och återfuktning. Du kommer att sväva ut på lätta fötter!

Mineralinpackning med avslappnande massage     75 minuter 1.380 kr
En kroppsinpackning som tillför närande och vårdande mineral och hjälper kroppen att ta tillvara på de produkter som man applicerar på huden.

Sinnenas njutning     75 minuterm 1.380 kr
Väck sinnen med doften av neroli - bitterapelsinblomma, i denna djupt balanserande och renande kroppsbehandling.

Himmelska fötter      50 minuter  1.080 kr
Behandling för dig som älskar lena och mjuka fötter med extra lång fotmassage. Inleds med lugnande fotbad och mineralskrubb. Sedan bäddas du ned i en behandlingssäng och får av en avkopplande fot- och underbensmassage. Njuta av massage på nacke, axlar och dekolletage medan den mjukgörande fotkrämen verkar. Du svävar sedan ut på lätta fötter!


För alla våra vaxningar se under fliken vaxning

Bra att veta
Hos oss blir du aldrig lämnad ensam utan får ut maximalt av vilken behandling du än väljer. Våra certifierade hudterapeuter utför ansiktsbehandlingar som du inte kan utföra själv hemma. Varje behandling anpassas individuellt. Är du osäker på vad du ska välja tveka inte att fråga oss.

I våra klassiska ansiktsbehandlingar använder vi produkter från Kerstin Florian. Ljuvliga dofter med lyxig känsla.
För dig med hudproblem eller känslig & reaktiv hud använder vi TEBISKIN eller Synchroline CE-märkt medicinsk hudvård som behandlar olika hudtillstånd.
Vår klassiska behandling anpassas alltid efter just din hud. Med olika tillval skräddarsys din behandling ytterligare.

Läs mer om behandlingarna & beställ presentkort i menyn nedanför.

Boka din behandling här Boka behandling

OBS! Alla tillgängliga tider finns ej utlagda för internetbokning. Om du ej hittar en tid som passar dig vänligen ring oss så ser vi vad som går att ordna.
Avbokning av enstaka behandling sker med 24 h varsel. Avbokning av bad & kombinationsbokningar med flera behandlingar sker med 3 dagars varsel.

Behandlingar för honom
Köp presentkort

Klassisk Ansiktsbehandling för Honom

 • Klassisk ansiktsbehandling 75 minuter 1.380 kr. Inkl. rengöring, peeling, ånga, portömning, massage av ansikte, nacke, hals och axlar samt anpassad peel-off ansiktsmask och avslutande kräm.
 • Klassisk ansiktsbehandling 50 minuter 1.080 kr. Inkl. rengöring, peeling, ånga, portömning, massage av ansikte, nacke, hals och axlar samt ansiktsmask och avslutande kräm. 

Behandlingar för honom
Köp presentkort

Djupgående & Behandlande Massage

 • 75 minuter Djupgående & Behandlande Massage
 • 50 minuter Djupgående & Behandlande Massage
 • 20 minuter Djupgående & Behandlande Massage
Behandlingar för honom
Köp presentkort

Njuta Magnesium Massage

 • 75 minuter Njuta Magnesium Massage
 • 50 minuter Njuta Magnesium Massage
 • 20 minuter Njuta Magnesium Massage
Behandlingar för honom
Köp presentkort

Njuta Klassisk Massage

 • 75 minuter Klassisk Massage - avslappnande
 • 75 minuter Klassisk Massage - avslappnande
 • 75 minuter Klassisk Massage - avslappnande
Behandlingar för honom
Köp presentkort

Njuta Hot Stone Massage


I vår hotstone massage varvar vi omväxlande klassiska massagegrepp med händer och varma lavastenar. Denna varma och lyxiga behandling är för dig som verkligen älskar massage.
Behandlingar för honom

75 min - 1380 kr

Köp presentkort

Mineralinpackning med avslappnande massage

En kroppsinpackning tillför närande och vårdande ämnen och hjälper kroppen att ta tillvara på de produkter som man applicerar på huden.

Behandlingar för honom

75 min - 1380 kr

Köp presentkort

Sinnenas njutning

Väck sinnen med doften av neroli - bitterapelsinblomma i denna djupt balanserande och renande kroppsbehandling.Behandlingar för honom

50 min - 1080 kr

Köp presentkort

Himmelska Händer

Handkuren inleds med lugnande peeling av lavendel som följs av en aromatisk handinpackning. Under tiden som inpackningen verkar får du en härlig massage på nacke, axlar och dekolletage. Avslutningsvis får du en välgörande hand- och underarmsmassage som ökar blodgenomströmningen och får spända armar att slappna av.

Behandlingar för honom

50 min - 1080 kr

Köp presentkort

Himmelska Fötter

Behandling för dig som älskar lena och mjuka fötter med extra lång fotmassage. Inleds med lugnande fotbad och mineralskrubb. Sedan bäddas du ned i en behandlingssäng och får av en avkopplande fot- och underbensmassage. Njuta av massage på nacke, axlar och dekolletage medan den mjukgörande fotkrämen verkar. Du svävar sedan ut på lätta fötter!Behandlingar för honom

Vaxning

Här är de vanligaste kombinationerna av vaxning för män.
 • Vaxningspaket: Rygg, axlar, armar, mage & bröst: 1.280:
 • Vaxningspaket: Rygg & axlar: 780:-
 • Vaxningspaket: Mage & bröst: 780:-
 • Vaxning rygg: 580:-
 • Vaxning bröst: 580:-
 • Vaxning ögonbryn: 280:-
Resultatet av en vaxning varar i 4-6 veckor. Återbesök för sker lämpligast efter 7-8 veckor.