Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Behandlande massage med NBE1000

Få hjälp med din smärta & stress, specialiserad på smärtbehandling

NBE1000+massage är ett kraftfullt koncept för effektivare och mer djupgående muskelbehandlingar75 minuter 1.480 kr     50 minuter 1.180 kr     20 minuter 780 kr

Kombinationen av apparatur tillsammans med manuell massage, och vår cellidentiska massagekräm med arnika, gör att vi kan komma djupare ned i muskelvävnaden för att släppa på spänningar. Med NBE blir musklerna snabbt varma och därmed mer elastiska vilket gör att kroppen kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Möjligheterna med NBE apparaturen är oändliga, från djupgående muskelbehandlingar till lymfdränage.

NBE är en behandling där elektromagnetisk energi (radiovågor) kombineras med värme för att lättare komma ned i kroppens djupare muskelvävnad. NBE+massage ökar även näringsupptaget och syretillförseln till muskelcellerna och vid behandlingen stimuleras även hudens produktion av kollagen och elastin som ger huden spänst och elasticitet. Vi använder massagekräm med arnika som har en läkande effekt på inflammationer och slussas effektivt ned på djupet med hjälp av den elektromagnetiska frekvensen. NBE1000 är särskilt utvecklad och anpassad för kroppsbehandlingar.


Vilka är fördelarna med NBE+massage?
Man kommer djupare ned i vävnaden, ökar syreupptaget och startar kroppens egna läkeprocesser, främjar en ökad cirkulation i lymfsystemet vilket förbättrar immunförsvaret och reducerar inflammationer i vävnaden. Bästa effekten får man med en kur om 4-5 gånger varvid man erhåller 10% på totala summan vid sista behandlingstillfället.

OBS!!
Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodproppar, intimpiercing eller om du har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte boka denna behandling.OBS! Alla tillgängliga tider finns ej utlagda för internetbokning. Om du ej hittar en tid som passar dig vänligen ring oss så ser vi vad som går att ordna.
Avbokning av enstaka behandling sker med 24 h varsel. Avbokning av bad & kombinationsbokningar med flera behandlingar sker med 3 dagars varsel.