Ring oss 08-21 21 68 Webbshop Boka behandling

Behandlande massage med NBE hos Anton

Få hjälp med din smärta & stress hos Anton, specialiserad på smärtbehandling

Välkommen till Anton!

Han har mer än 15 års erfarenhet och kunskap om flera områden inom friskvård och hälsa,
varav flera som representerar Naturmedicin, Naprapati, Kinesiologi samt Osteopati.
Anton har utvecklat flera unika behandlingar, varav ”M.T.R” Muscle tonus release samt ”Balansering av Atlaskotan”.
De representerar behandlingar som genom tusentals patientfall fått mogna fram till det dom är i idag.
Hans egna holistiska sätt att möta varje patient och att skräddarsy varje behandling utefter de önskemål och problem som finns är unikt.
Om du är nyfiken på vad Anton och hans behandlingar kan göra för dig med smärtproblem i hela eller delar av kroppen så rekommenderar vi att du bokar en M.T.R-behandling.
Om du har problem med allergier/eksem, problem med cirkulationen, magen, känner dig stressad och har svårt att sova.
Då rekommenderar vi att du bokar Kinesiologibehandling. Du är varmt välkommen att höra av dig om du är osäker och behöver hjälp att välja.
OBS, 200:- reducerat pris för ungdom upp till 19 år.

Den nya 800 + är snyggare, bättre och starkare och värmer och mjukar upp kroppens alla mjukdelar på ett njutningsbart sätt. Till NBE 800 + använder jag Bio Energy Massage Cream, som innehåller bl.a arnica vilket har en läkande effekt på inflammationer, den är även cellidentisk och slussas effektivit ner på djupet med hjälp av den elektromagnetiska frekvensen som NBE 800 + skickar ner i kroppen.

Prolaxsys Megavib
Det är en stötvågs/djupvågs-apparat. Den pulserar med justerbar frekvens/styrka vilket går på djupet i kroppens alla mjukdelar och hjälper kroppen att släppa på sina spänningar. Den är riktigt bra vid idrottskador, inflammatoriska besvär som musarm, tennisarm och golfarm. Även vid diskbrock, kotförskjutningar och vid behandling av tex atlaskotan och nack/käkproblem är Prolaxsys Megavib en effektivt och väl beprövad apparat som kommer göra många nya kunder besvärsfria.
Behandlande massage med NBE hos Anton
Köp presentkort

M.T.R , Muscle tonus release

M.T.R, Muscle tonus release är en djupgående massage där hela kroppen lossar på sina spänningar/inflammationer/låsningar och blockeringar.
I behandlingen använder Anton olika tekniker för att få spänningar och blockeringar att släppa samt att få igång energiflödet i musklerna.
Tekniker som används är bla. Vibrationer, NBE 800+, triggerpunkter, bioenergi stretch och bäckenkorrigering. Varje behandling anpassas efter dina behov.
OBS, -200:- reducerat pris för ungdom upp till 18 år.
Behandlande massage med NBE hos Anton
Köp presentkort

Värme massage hos Anton

I Antons sköna värme massage kompletterar han behandlande och djupgående massage med teknisk utrustning som kallas NBE 800.
Muskelbehandling med NBE 800 går med hjälp av värmande radiofrekvens djupare ner i vävnaden och stimulerar kroppens egen läkeprocess.
Den reducerar smärtan och lugnar inflammerade områden. Syre upptagningen ökar och den minskar fria radikaler. Effekten av behandlingen är en mjukare och mer elastisk muskelvävnad.
Behandlingen känns behagligt varm och du känner genast att muskeln slappnar av, cirkulationen ökar och smärtan minskar.
Behandlingen upprepas med fördel i förebyggande eller läkande syfte.
Behandlande massage med NBE hos Anton
Köp presentkort

Kinesiologi behandling hos Anton

Testning av hälsostatus genom massage, homeopati, näring och vitaminer, bachdroppar, aurasoma, chakrabalansering, hormoner, trötthet och stress m.m.

Behandlande massage med NBE hos Anton

50 min - 1180 kr

Köp presentkort

Balancering av Atlaskotan hos Anton

Palpation, bäckenkorrigering, vibrationsmassage samt atlaskorrigering via stretchning av muskler och ligament runtom atlaskotan. Bra vid whiplash, nackont, migrän samt lindrig skolios/dålig hållning.