NBE 3000 Lymfproblematik

Tid

50 min, 75 min

NBE Lymfterapi är en effektiv behandling som stimulerar lymfsystemet att arbeta bättre. Slaggprodukter rensas ut, stressnivån sänks och vi stimulerar kroppens egna lugn-och-ro hormon Oxytocin. Behandlingen gör inte ont utan är härligt avkopplande och anpassas efter varje individs specifika behov. Med NBE behandlingen kan vi reducera vätska i kroppen samt minska svullnad och smärta som orsakas av tröghet i lymfsystemet. Vi stärker immunförsvaret och boostar hela kroppen.

NBE är en massagemetod som med en unik kombination av elektromagnetisk energivärme och specialutvecklade serum uppnår en djupgående muskelavslappning och lymfdränerande effekt redan från första behandlingstillfället. Med NBE 3000 ökar vi syretillförseln till cellerna, ökar näringsupptaget och kroppens egna självläkningssystem kommer igång. Vid NBE 3000 använder vi 3 elektromagnetplattor/prober. Välj avslappande för hela kroppen eller fokus på ett specifikt område/problem.

Bästa effekten får man med en kur om 5 tillfällen under en period om 5-8 veckor.
Vid bokning av kur bjuder vi på den 5:e behandlingen (gäller vid ordinarie pris).

50 min   1.349 kr
75 min   1.749 kr

1349 kr1749 kr

Belopp

Köp presentkort

NBE är en massagemetod som med en unik kombination av elektromagnetisk energivärme och specialutvecklade serum uppnår en djupgående muskelavslappning och lymfdränerande effekt redan från första behandlingstillfället. Med NBE3000 ökar vi syretillförseln till cellerna, ökar näringsupptaget och kroppens egna självläkningssystem kommer igång. Vid NBE3000 använder vi 3 elektromagnetplattor/prober.

BEHANDLINGEN
Kombinationen av elektromagnetism och värme gör att radiovågorna kan påverka vår vävnad ned till 8 cm djup och startar kroppens egna naturliga läkningssystem. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, vätskan mellan cellerna renas (detoxifieras) och produktion av kollagen och elastin ökar. Genom att öka blodcirkulationen till våra muskler kan vi slappna av vilket påverkar vårt blodtryck, ökar välbefinnandet och förbättrar vår sömnkvalitet. Genom en specifik teknik kan vi jobba med att dränera lymfsystemet och samtidigt stärka vårt immunförsvar.
De specialutvecklade serumen fungerar tillsammans med NBE  som katalysatorer för kroppen och beroende på vilken behandling som utförs kan vi uppnå hållbara resultat. Med NBE3000 kan man kombinera många olika behandlingsområden samtidigt, vilket ger bättre effekt, är gynnsam för kroppens egna biologiska system och gör resultaten mer hållbara.
Möjligheterna är oändliga, från djupgående muskelbehandling till lymfdränage och du får enastående resultat utan smärta!

KONTRAINDIKATION
Vid graviditet, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancerbehandling, risk för blodproppar, intimpiercing eller om du har inopererade metallplattor i kroppen bör du ej ta denna behandling.

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.