NBE 3000 AntiStress massagebehandling

Tid

50 min

En kraftfull behandling som ger dig total avkoppling. Vi arbetar med att öka blodcirkulation och lymfflödet vilket hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter. Under behandlingen frisätter vi oxytocin, kroppens eget lugn & ro hormon som sänker stresshormonet kortisol och hjälper kroppens muskler att slappna av.

NBE är en massagemetod som med en unik kombination av elektromagnetisk energivärme och specialutvecklade serum uppnår en djupgående muskelavslappning och lymfdränerande effekt redan från första behandlingstillfället. Med NBE 3000 ökar vi syretillförseln till cellerna, ökar näringsupptaget och kroppens egna självläkningssystem kommer igång. Vid NBE 3000 använder vi 3 elektromagnetplattor/prober.

Bästa effekten får man med en kur om 5 tillfällen under en period om 5-8 veckor.
Vid bokning av kur bjuder vi på den 5:e behandlingen (gäller vid ordinarie pris).

1299 kr

Köp presentkort

NBE är en massagemetod som med en unik kombination av elektromagnetisk energivärme och specialutvecklade serum uppnår en djupgående muskelavslappning och lymfdränerande effekt redan från första behandlingstillfället. Med NBE3000 ökar vi syretillförseln till cellerna, ökar näringsupptaget och kroppens egna självläkningssystem kommer igång. Vid NBE3000 använder vi 3 elektromagnetplattor/prober.

BEHANDLINGEN
Kombinationen av elektromagnetism och värme gör att radiovågorna kan påverka vår vävnad ned till 8 cm djup och startar kroppens egna naturliga läkningssystem. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, vätskan mellan cellerna renas (detoxifieras) och produktion av kollagen och elastin ökar. Genom att öka blodcirkulationen till våra muskler kan vi slappna av vilket påverkar vårt blodtryck, ökar välbefinnandet och förbättrar vår sömnkvalitet. Genom en specifik teknik kan vi jobba med att dränera lymfsystemet och samtidigt stärka vårt immunförsvar.
De specialutvecklade serumen fungerar tillsammans med NBE  som katalysatorer för kroppen och beroende på vilken behandling som utförs kan vi uppnå hållbara resultat. Med NBE3000 kan man kombinera många olika behandlingsområden samtidigt, vilket ger bättre effekt, är gynnsam för kroppens egna biologiska system och gör resultaten mer hållbara.
Möjligheterna är oändliga, från djupgående muskelbehandling till lymfdränage och du får enastående resultat utan smärta!

KONTRAINDIKATION
Vid graviditet, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancerbehandling, risk för blodproppar, intimpiercing eller om du har inopererade metallplattor i kroppen bör du ej ta denna behandling.

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.