NBE 1000 Ansiktsbehandling

Tid

50 min, 75 min

Resultatinriktad avkopplande behandling med NBE 1000 som omedelbart reducerar linjer, stramar åt konturerna och ger huden ett lyft. En säker, smärtfri och effektiv behandling för hudföryngring. Med hjälp av elektromagnetisk energi slussas specialutvecklade veganska serum ner på djupet i huden och ger cellerna energi så att de kan arbeta optimalt. Huden stärks och tillväxten av nya celler stimuleras. Du får en naturligt vackrare och mer motståndskraftig hud och behandlingen är ljuvligt avkopplande och ger synliga resultat direkt.

Vi som utför dessa behandlingar är Auktoriserade Hudterapeuter, medlemmar i SHR och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Bästa effekten får man med en kur om 5 tillfällen under en period om 5-8 veckor.
Vid bokning av kur bjuder vi på den 5:e behandlingen (gäller vid ordinarie pris)

50 min   1.149 kr
75 min   1.549 kr

1149 kr1549 kr

Belopp

Köp presentkort

 Resultatinriktad avkopplande behandling med NBE 3000 som omedelbart reducerar linjer, stramar åt konturerna och ger huden ett lyft. En säker, smärtfri och effektiv behandling för hudföryngring. Med hjälp av elektromagnetisk energi slussas specialutvecklade veganska serum ner på djupet i huden och ger cellerna energi så att de kan arbeta optimalt. Huden stärks och tillväxten av nya celler stimuleras. Behandlingen är ljuvligt avkopplande och ger synliga resultat direkt.

  • Stimulerar tillväxten av nya celler
  • Främjar produktionen av kollagen och elastin
  • Ökar fukthalten i huden
  • Förbättrar hudens absorption av aktiva ingredienser
  • Minskar porernas storlek
  • Förbättrar blodcirkulationen

NBE3000/NBE1000 Ansiktsbehandling
KRAFTFULL APPARATUR + SPECIALUTVECKLADE SERUM = SYNLIGA RESULTAT DIREKT

Med NBE3000* och NBE1000 jobbar vi med hudföryngrande behandlingar, som är både sköna och avkopplande, utan konvalescens eller risker. Dessa behandlingar kan göras året om oavsett hudtyp. Kombination av elektromagnetisk energi (radiofrekvens), värme och specialutvecklade behandlingsserum ger ett effektivt och omedelbart resultat redan vid första behandlingen.
Du får en naturligt vackrare och mer motståndskraftig hud och med NBE3000* kombinerar vi behandlingarna för ansikte med utrensande lymf- eller detoxbehandlingar, vilket ger ännu bättre och snabbare resultat. Huden känns mer elastisk, du får en fantastisk lyster och en härlig fasthet. Både med NBE3000* och NBE1000 får du en avkopplande stund med enastående resultat!
Bästa effekt får man med en kur om 5 gånger under en period av 5-8 veckor. Vid bokning av kur bjuder vi på den 5:e behandlingen (gäller vid ordinarie pris).

NBE3000*
75 minuter 1.699 kr
50 minuter 1.299 kr
I NBE3000-behandlingar har vi möjlighet att använda 2 prober (i NBE1000, 1 probe), vilket i praktiken betyder att vi kan ägna mer tid vid varje behandlingsområde under din behandling.
NBE1000
75 minuter 1.499 kr
50 minuter 1.099 kr

BEHANDLINGSOMRÅDEN ANSIKTE EFFEKT AV NBE BEHANDLING
- Rynkor och fina linjer för en hudföryngrande effekt -Stimulera hudens fasthetsfibrer kollagen och elastin för en lyftande effekt
- Rosacea och Acneproblematik -Stimulera ansiktsmuskulatur för att återfå en fin tonus
- Tona upp haklinjen
- Förbättra blodcirkulationen och öka syreupptagningsförmågan
- Öka fukthalten i huden
- Förbättra strukturen på bindväven
- Reducera porstorlek
- Dränera lymfsystemet och stärka njurarna
- Reducera mörka ringar under ögonen
- Öka utrensning av gifter i våra celler
- Minska påsar under ögonen och jobba med hängande ögonlock
- Stärka hudbarriären
Varje behandling inleds med en grundlig rengöring av huden med bioaktiva hudvårdsprodukter. Vi avlägsnar torra döda hudceller med en keratolytisk peeling som löser upp den torra ytan på huden. Med NBE apparaten slussar vi sedan ned cellidentiska behandlingsserum på djupet där de verkar på cellnivå. Behandlingen avslutas med en organisk gummimask som lugnar och återfuktar huden samt sluter porerna.
Fördelarna med att använda elektromagnetism framför andra transdermala tekniker (penetration genom huden) är att det inte finns risker för kemiska brännskador, ingen smärta eller risk för inflammationer. Behandlingen är gynnsam för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten så hållbara.

* NBE3000 är en kombination där kroppsbehandling utförs samtidigt som din ansiktsbehandling. De olika behandlingarna påverkar lymfsystemet och aktiverar kroppens egna läkningsprocesser. Du väljer något av följande fokusområden:
Detox & lymfdränage överkropp eller Detox underkropp: en kraftfull behandling där man rensar ut slaggprodukter från cellerna, ökar cirkulationen, stimulerar förbränningen samt ökar dränage vid vätskeansamlingar.
Lymfdränage underkropp: kraftfull lymfdränerande behandling som ökar cirkulation samt ökar dränage vid vätskeansamling i underkropp.
Ländryggsproblematik: vi jobbar med att öka cirkulationen i ländryggsmuskulaturen och släpper på djupa spänningar.

KONTRAINDIKATION
Vid graviditet, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancerbehandling, risk för blodproppar, intimpiercing eller om du har inopererade metallplattor i kroppen bör du ej ta denna behandling.

Om du har några frågor om NBE3000/NBE1000 kan du mejla till: info@njutaspa.se. Alla NBE-ansiktsbehandlingar utförs av en Auktoriserad Hudteraeput, medlem i SHR.

OBS! Alla tillgängliga tider finns ej utlagda för internetbokning. Om du ej hittar en tid som passar dig vänligen ring oss så ser vi vad som går att ordna.
Avbokning av enstaka behandling sker med 24 h varsel. Avbokning av bad & kombinationsbokningar med flera behandlingar sker med 3 dagars varsel.

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.