Mjukgympa med stretch

Ett skönt, stärkande och inspirerande gympapass som avslutas med stretching.

Investera i din fysiska hälsa och bli starkare med en regelbunden holistisk pulsträning som ger en underbar energiboost för hela kroppen. På detta lekfulla träningspass varvar vi dynamiska rörelser med mjuka stillsamma rörelser till härlig glad musik. Vi följer en koreografi som kan variera och utvecklas från vecka till vecka.

Vi igenom kroppen steg för steg och lär känna kroppens alla delar i aktiv rörelse med djup andning och töjning av musklerna som kroppen mår bra utav. Ett skönt mjukt träningspass som ger ny livsenergi, ökad glädje och inspiration. Här får du en välgörande träning där hela kroppen inkluderas, värms upp inifrån, stärks och mjukas upp av rörelsesekvenserna.

Alla kan hänga med eftersom det är enkla men oerhört effektiva gymparörelser. Du får en ökad kondition, bättre puls, rytmkänsla och kroppsmedvetenhet. Blodcirkulationen och det lymfatiska flödet ökar, den neurologiska cirkulationen förbättras likaså. Andningen blir djupare och mer balanserad, du får en ökad balans både fysiskt och psykiskt. Positiva målbilder, balansträning och stretch avslutar gympapasset.

Passet leds av Lajla Tröften som är utbildad dansare, yoga och meditationslärare

250 kr

Köp presentkort

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.