Mindfulnessträning

Gör en djupdykning i dig själv.
Lär dig fokusera på att leva i nuet genom en regelbunden mindfulnessträning​. ​På dessa klasser blir du inspirerad att bättre bemöta och acceptera det som händer i ditt liv, ditt sinne eller i din kropp på ett mer vaket, medvetet, avslappnat och närvarande vis. Vi utgår ifrån kroppen och kommer utforska en rad beprövade tekniker som skänker ett inre lugn, ökad livskraft och bättre koncentration.

Mindfulness härstammar från 2500 år gamla tekniker som är välgörande för både kropp och sinne. Många upplever att de mår bättre, får en ökad kroppsmedvetenhet samt inre och yttre balans i sitt liv.
Du får ​ta del av en rad beprövade tekniker som vi noggrant går igenom steg för steg. Dessa övningar praktiserar du sedan själv på, varje dag tills nästa veckas klass, där du får mer information och inspiration.
Mindfulness​-träning är en spännande resa i ditt inre som man ofta upplever som en positiv form av personlig utveckling. Regelbundenhet ger färdighet – så vi rekommenderar varmt att du tar dig tid att närvara varje vecka på dina klasser för bästa resultat.

Andning och meditation är central i mindfulness​-träningen. Här praktiserar vi tekniker såsom djupavslappning, det inre mötet i stillhet, att skapa balans i vardagslivet, att lyssna till kroppens signaler, bemötande i vänlighet, fredligt beteende, närvaro i skapandet, kreativitet och lusten till lärandet i livet.

Vi kan genom mindfulness få ett bättre hälsosammare liv på alla plan – fysiskt, emotionellt, mentalt och energimässigt. Genom mindfulness får du tekniker att skapa bättre relationer och redskap att hjälpa till att skapa en mer hållbar värld.

​Passet leds av Lajla Tröften,
utbildad i mental träning​, mindfulness instruktör​ som har undervisat i mindfulness sedan 1980
Diplomerad Kropps- och Massageterapeut samt Yoga- och Meditationslärare.

250 kr

Köp presentkort

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.