ICE-PEEL – KEMISK PEELING MED CRYOTERAPI

Tid

50 min

ICE PEEL är en avancerad behandling med ombedelbart resultat. Behandlingen är en ”Qucik Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling. Döda hudceller exfolieras för omedelbar lyster och talg löses upp för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer och den naturliga fukten ökas. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Kemisk Peeling

Kemisk Peeling är en väldokumenterad effektiv metod att exfoliera och stimulera huden samt har en rad kvalitetsförbättrande egenskaper. Behandlingen bidrar till att främja jämn hudton och struktur, reducera linjer och rynkor samt ge huden ökad vitalitet. Kemisk Peeling är snabbverkande och bidrar aktivt till att stimulera hudens förnyelseprocess och till att bevara hudens ungdomliga fräschör. Effekten av Kemisk Peeling är omedelbar och skapar synbar lyster.

Cryoterapi

Cryoterapi är en kylbehandling med flera allmänna hudförbättrande egenskaper. Kylbehandling reducerar och lindrar inflammation, rodnad, svullnad och främjar god genomblödning. Dessutom stärker kylbehandling immunförsvaret och stärker hudens skyddsfunktioner. Cryoterapi främjar ökad aktiv ämnesomsättning i cellerna, vilket gör att slaggprodukter rensas ut och näringsämnen bättre når ut.

1599 kr

Köp presentkort

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.