Gongbad

Ett gongbad betyder att du vilar i ett hav av ljud och vibrationer från gongar och klangskålar och det har stor påverkan på både kropp och sinne då det ger dig möjlighet till total avslappning.

Allt inom oss och runt omkring oss består av vibrationer. Ljud är vibrationer och i människan leds ljudvibrationerna väldigt väl då vi till stor del består av vatten. Ljudet och vibrationerna från gongen hjälper oss att komma in i ett meditativt tillstånd där spänningar både i den fysiska kroppen och sinnet kan få släppa taget och ge plats för ny energi som hjälper oss att läka och transformera oss själva på djupet.

Vi inleder passet med några yogainspirerade rörelser innan du får lägga dig ner på en skön ullmatta och bädda in dig i en filt. Slut dina ögon, slappna av och följ med på en gongresa inom dig själv.

Kom till gongbadet i mjuka och lediga kläder.

Vi håller gongbad enligt schema varannan söndag mellan kl. 17:00-18:30

PRIS: 400 KR
ERBJUDANDE: Anmäl dig och kom tillsammans med en vän och ni betalar 350 kr per person.

Passet leds av Marie, certifierad gongspelare och certifierad klangmassör

Tips!
Denna film visualiserar hur olika ljudvågor skapar balans i form av vackra mönster i sanden. På samma sätt letar sig ljudvågorna från gong och klangskålar in i din kropp för att skapa balans där obalanser finns.
Table vibration sand art

400 kr

Köp presentkort

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.