Gongbad: Feel the Vibes med Mattias Sundman, 22 mars

Tid

120 min

INLED HELGEN MED ETT VÄLGÖRANDE GONGBAD!

Vi gästas av Mattias Sundman som fredagen den 22 mars kl 18.00 leder ett 2 timmar skönt och effektivt gongbad, där du snabbt kommer ner i vila och får en skön återhämtning, ny energi och ett härligt lugn.

Gongbad är ett effektivt sätt att slappna av och släppa tankarna och efteråt känner man sig ofta lugn, fylld av energi och får bättre sömn.

NÄR: fredagen den 22 mars kl. 18:00-20:00
VAR: Augustendalsvägen 54, Nacka Strand
PRIS: 550 Kr
ERBJUDANDE: Anmäl dig och kom tillsammans med en vän och ni betalar 450 kr per person.

Din anmälan är bindande.

BETALNING
I samband med din anmälan mailar vi dig en bokningsbekräftelse med betalningsanvisningar (Swish).
Betald avgift återbetalas ej.

mail: info@njutaspa.se
tel: 08-212168

550 kr

Vad är då Gongbad / Gongavslappning?

Gongbad är ett sätt att komma ner i varv. Ljudets vågor påverkar sinnet så man kan hamna i ett läge mellan sömn och vakenhet vilket stillar tankarna. Detta tillsammans med gongens vibrationer, som går in i kroppen, hjälper kroppens självläkande förmåga att lösa upp spänningar och stress. Efter ett gongpass känner man sig ofta avslappnad och kan ta tag i saker med ny energi!
 
Det går till så att du ligger ner på en yogamatta med en tunn filt över dig medan gongen spelas. Du behöver inte ha några speciella kläder utan kommer som du är.
Det inleds med lite information, följt av någon enkel yogaövning och du får sedan vila i havet av gongens ljud och vibrationer.
 
Gong (eller gong-gong) är ett instrument som har funnits i över 5000 år. Gongen spelas ibland som avslutning på yogapass och har de senaste åren även blivit mycket populär på Yogafestivaler som helt egna pass där man bara spelar gong. Gongen ingår i begreppet Sound Healing (helande ljud) där också klangskålar (klangresor), ljudning, toning, musikterapi m.m. ingår.
 
Om Mattias
Mattias är utbildad Gongmästare och MEM Gong-Yogalärare på sitt eget företag "Feel The Vibes - Gong, Yoga & Meditation". Han kom i kontakt med yogan år 2000 och yogan har sedan dess alltid varit ett sätt för Mattias att slappna av och få stillhet i både kropp och själ.
 
Gongen upplevede Mattias första gången som en fördjupning av savasana, och han ville senare inte missa Gongavslappningspassen som erbjöds på yogafestivalerna. Mattias blev senare visad bilder av Shervin Boloorian på hur celler och cancerceller påverkas av ljud (forskning från 80-talet av Fabien Maman). Det påstods att vissa ljud fick celler att lysa upp energimässigt och vissa ljud fick cancerceller att upplösas. Detta sådde ett frö hos Mattias, som några år senare tog beslutet att börja sin ljud-resa med att spela Gong.
 
Mattias har nu spelat Gong sedan 2015 och spelar regelbundet i hela Stockholm och även på yogafestivaler runt om i Sverige. Att få se att du fått en riktigt skön avslappning värmer Mattias hjärta!
 
 
Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.