Gelish VS – NYHET!

Tid

45 min

GELISH VS är en tvåstegsbehandling som ger huden omedelbar lyster och lyftande effekt. Behandlingen är behaglig, väldoftande och attraktiv. Handhavandet är enkelt, resultatet tydligt och med en omedelbar effekt. Lämpligt för alla som önskar fukt, lyster, revitalisering och utjämning av hudtonen.

ZK GELISH PEEL
Hybrid peel med en cocktail av olika syror som: hyaluronsyra, essentiella fettsyror, vitaminer, probiotika och stamceller från plantcellsextrakt. Syrorna exfolierar huden för lyster och utjämnad ytestetik. Hyaluronsyran, de essentiella fettsyrorna, probiotika och stamcellerna vårdar, ger fukt, stärker och berikar huden för ren, klar, fräsch hud. De essentiella oljorna från mynta och citron ger fräsch lätt kylande känsla mot huden. ZK Peel är marknadens enda med denna unika sammansättning och multifunktionella egenskaper.

VS CRYSTAL PUDDING MASK
Mask med collagenstimulerande mikrosfärer. Masken ger näring och är berikad med essentiella fettsyror från avokado och citrus. Innehåller probiotika och vitaminer som tillsammans ger huden exceptionell vård. Mikrosfärer stimulerar fibroblaster för ökad fasthet. Masken skyddar huden från oxidativ stress, stärker hudens barriärfunktion och reglerar hudens sebum.

1599 kr

Köp presentkort

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.