DERMASTAMP Microneedling

Dermastamp är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen och elastin.
Med extremt tunna nålar av rostfritt stål penetreras huden och skapar tusentals microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som naturliga tillväxtfaktorer frigörs som ger ökad tillväxt av fasthetsfibrer. Behandlingen utförs med en steril Hyaluronsyra för att ytterligare ”boosta” och vitaliserar huden med fukt.
Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer, rynkor och bristningar. Behandlingen kan utföras lokalt runt t.ex. ögon och mun eller som ”Hela ansiktet”. Dermastamp behandling kan utföras på alla hudtyper. Dermastamp är säkert med få eller inga sidoeffekter. Behandling kan utföras i förebyggande syfte för att motverka hudens åldrande, upprätthålla dess

Vi som utför dessa behandlingar är Auktoriserade Hudterapeuter, medlemmar i SHR och innehar behandlingsskadeförsäkring.

E-DERMASTAMP®

Dermastamp är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen och elastin.
Med extremt tunna nålar av rostfritt stål penetreras huden och skapar tusentals microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som naturliga tillväxtfaktorer frigörs som ger ökad tillväxt av fasthetsfibrer. Behandlingen utförs med en steril Hyaluronsyra för att ytterligare "boosta" och vitaliserar huden med fukt.
Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer, rynkor och bristningar. Behandlingen kan utföras lokalt runt t.ex. ögon och mun eller som "Hela ansiktet". Dermastamp behandling kan utföras på alla hudtyper. Dermastamp är säkert med få eller inga sidoeffekter. Behandling kan utföras i förebyggande syfte för att motverka hudens åldrande, upprätthålla dess funktioner eller för att korrigera oönskade hudtillstånd.

Dermastamp rekommenderas för följande problematik:

 • fina linjer och rynkor inklusive runt munnen och ögon
 • huduppstramning och hudföryngring
 • förminska stora porer och/eller acne
 • pigmentering
 • ärr
 • torr hud, cuperoser

Vad är de förväntade resultaten?

 • reducering av linjer/rynkor
 • hudföryngring
 • reducering på förstorade porer
 • reducering av acne & acneärr
 • motverkar milier
 • jämnare och klarare hudstruktur och hudton

Resultat sker inte över en natt, i och med läkningsprocessen som sätts igång av huden är det i hudens takt resultaten sker. Resultat kan bli synliga från 2 veckor fram till 6 månader efter behandling.

E-DERMASTAMP Helt ansikte
     2.099 kr
Omfattar behandling av hela ansiktet & under hakan.

E-DERMASTAMP Helt Ansikte, hals & dekolletage     3.199 kr
Omfattar behandling av Ansiktet, under hakan, halsen & dekolletaget.

E-DERMASTAMP Mun & Ögon     1.599 kr

E-DERMASTAMP Mun eller ögonrynkor     1.099 kr

Kur:
Bästa effekten uppnås med en kur om 5 tillfällen med 3-4 veckors intervall mellan behandlingarna.
Vid bokning av kur bjuder vi på den 5:e behandlingen (gäller vid ordinarie pris).

Rekommenderas även som underhållsbehandling 1 gång/kvartal.

Vi som utför dessa behandlingar är Auktoriserade Hudterapeuter, medlemmar i SHR och innehar behandlingsskadeförsäkring.


Vi erbjuder orginalet för microneedling: Dermastamp®

(CE-märkt Medical Device klass 2)
Trots sitt enkla koncept är resultaten anmärkningsvärda och dramatiska. Användningsområdet är brett och med få eller inga sido-effekter eller kontraindikationer.

TEKNOLOGIN
Mekanismen penetrerar vävnaden med hjälp av extremt tunna nålar av rostfritt stål. När dessa penetrerar vävnaden skapas tusentals microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som naturliga tillväxtfaktorer frigörs som ger ökad tillväxt av fasthetsfibrer (kollagen). Även upptaget av substanser ökar mångfaldigt.

SÄKERHET & HANDHAVANDE
Alla behandlingar görs med sterila engångsverktyg för att garantera din och behandlingens säkerhet och för maximal effekt av var behandling med vassa instrument.
Klinikverktyget är en medicinsk anordning och får endast handhas av auktoriserad personal efter genomgången certifiering för korrekt handhavande.

Att tänka på efter behandling.
Den skyddande barriären är tillfälligt nedsatt närmsta 24 timmarna. Använd endast nya produkter från obrutna förpackningar på huden, för bästa resultat fortsätt hemvården med produkter från Tebiskin och Synchroline. Byt handduk och örngott hemma.
Undvik att pilla och röra vid huden. Träna inte och undvik påfrestningar närmsta 24 h. Använd Spf 50 som solskydd.

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.