Dermastamp & PRX-T33 Kombo

Tid

50 min

Denna kombination med både Dermastamp och PRX-T33 jobbar med att stimulera hudens naturliga tillväxtfaktorer. PRX-T33 jobbar med två aktiva substanser som interagerar på cellnivå och Dermastamp skapar microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation som ökar tillväxten av fasthetsfibrer. Denna kombination skapar en känsla av uppstramning, återfuktning och vitalitet. Den jobbar även med reducering av rynkor och linjer, jämnar ut hudtons- eller pigmentförändringar samt ger omedelbar lyster. Vi ”boostar” och vitaliserar huden extra mycket med Hyaluronsyra under behandlingen för maximal återfuktning. Behandlingen lämnar huden med en känsla av uppstramning och vitalitet.
Vissa kan fjälla lite runt näsa och mun, ett fåtal kan få en kraftigare fjällning men det är mer ovanligt, allt beror på hur just din hud reagerar på behandlingen. Passar alla hudtyper och årstider.

Vi som utför dessa behandlingar är Auktoriserade Hudterapeuter, medlemmar i SHR och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Dermastamp & PRX-T33 kombinationspaket

DERMASTAMP/PRX, KUR OM 5 BEHANDLINGAR INOM 5 VECKOR     9.500 kr (ord.pris 13.930 kr)
Denna kombination med både Dermastamp och PRX-T33 jobbar med att stimulera hudens naturliga tillväxtfaktorer. PRX-T33 jobbar med två aktiva substanser som interagerar på cellnivå och Dermastamp skapar microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation som ökar tillväxten av fasthetsfibrer. Denna kombination skapar en känsla av uppstramning, återfuktning och vitalitet. Den jobbar även med reducering av rynkor och linjer, jämnar ut hudtons- eller pigmentförändringar samt ger omedelbar lyster. Vi "boostar" och vitaliserar huden extra mycket med Hyaluronsyra under behandlingen för maximal återfuktning. Behandlingen lämnar huden med en känsla av uppstramning och vitalitet.
Vissa kan fjälla lite runt näsa och mun, ett fåtal kan få en kraftigare fjällning men det är mer ovanligt, allt beror på hur just din hud reagerar på behandlingen. Passar alla hudtyper och årstider.

I denna kombo ingår 5 behandlingstillfällen enligt följande:
vecka 1 - PRX-T33 samt Dermastamp
vecka 2 - PRX-T33
vecka 3 - PRX-T33
vecka 4 - PRX-T33
vecka 5 - PRX-T33 samt Dermastamp

DERMASTAMP/PRX KOMBO     
Kombination med PRX-T33 och Dermastamp där vi jobbar med att stimulera hudens egna naturliga tillväxtfaktorer. Vi jobbar med reducering av rynkor och fina linjer, jämnar ut hudtons- eller pigmentförändringar samt ger omedelbar lyster. Under behandlingen "boostar" vi huden med Hyaluronsyra för maximal återfuktning. Vissa kan fjälla lite runt näsa och mun, ett fåtal får en kraftigare fjällning men det är mer ovanligt. Allt beror på hur just din hud reagerar på behandlingen. Passar alla hudtyper och årstider.
Denna kombo med PRX och Dermastamp kan endast göras med 5 veckors mellanrum.

OMRÅDE TID PRIS
Ansikte, hals och dekolletage 1 timme 15 minuter 4.999 kr
Ansikte, under haka och hals 50 minuter 3.999 kr
Ansikte och under haka 50 minuter 2.999 kr

Vid varje behandlingstillfälle får du med 1 veckas behov av dag och nattkräm för fortlöpande kompletterande daglig eftervårdsstimulering (värde 750 kr). Dessa krämer skall ersätt din vanliga hudvårdsrutin i 7 dagar efter behandlingstillfället, allt för bästa resultat.

Vi som utför dessa behandlingar är Auktoriserade Hudterapeuter medlemmar i SHR och innehar behandlingsskadeförsäkring. Om du har ytterligare frågor kan du mejla till: info@njutaspa.se

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.