Dans & Rörelsemeditation

Dans & Rörelsemeditation är ett spännande pass som ökar din kroppsmedvetenhet och är frigörande. En härlig träning i mindfulness som ger dig en ökad närvaro, grundning, stabilitet, lugn och balans. Du får en djupare mer fri andning och ökad blod-, nerv- och lymfatisk cirkulation. Alla blundar på passet så du kan känna dig fri och mer bekväm.

Det innefattar en serie av pass som är olika och ger dig nya insikter, spännande kunskap och inspiration om dig själv och din kropp.

Passet kan ske i sittande, stående och liggande. Du får här möjlighet att bearbeta och få kontakt med känslor, tankar och minnen som kan sitta lagrade i kroppen.

Walking meditation – från Zazen meditationen. I samflöde med andningen går vi tillsammans i en cirkel i medvetenhet om hur vi går. Fötterna får ett uppvaknande såväl som kroppen och själen.

Vipassana meditation – sittande och vaggande meditation från Buddhistiska traditionen.

Breathing meditation – en rad yogiska andningsövningar sittande och i samflöde med rörelse.

Shaking meditation – du skakar loss spänningar, djupandas och får kontakt med ditt inre.

Dancing meditation – i ett specifikt tema t ex feminina och maskulina sidan, de fyra elementen eller chakrana guidas du igenom din kropp steg för steg i dans för att lära känna nya delar av dig själv.

Passet leds av Lajla, Dipl. Yoga- och meditationslärare

250 kr

Köp presentkort

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.