Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Permanent makeup

Naturligt vacker dag som natt. Ögonbryn och eyeliner definieras & förstärks med 3-D tekniken.

En unik behandling för dig som vill ha en make-up som varar i flera år. 

3-D tekniken används för att skapa en markering och korrigering av ögonbryn och eyeliner.
Bryn fr. 3.500-4.500 kr ( från förstärkning till helt nya bryn )
Eyeliner över & under               2.900 kr
Eyeliner över               2.500 kr
Paket med bryn och eyeliner                5.800 kr
Boka en konsultation                  500 kr (Dras från priset på din första behandling)
I behandlingen ingår det återbesök efter 6-8 v.
Det ingår även eftervårdskräm
Om du har några frågor mejla till: veronica@njutaspa.se

Vad är kosmetisk tatuering?
Kosmetisk tatuering, micropigmentering eller kosmetisk pigmentering kan göras av olika anledningar.
Man kan med hjälp av kosmetisk tatuering få en make-up som till exempel förstärka ögonbryn eller eyeline

Pigment förs ner i det översta hudlagret med hjälp av en Demograf (tatueringsmaskin). Eller med 3D microblading sk. handmetoden. Pigmenten som används är mineral och vegetabiliskt baserad, det finns alla tänkbara färger. Allt för att matcha dig som är blond till mörkhårig.

Kosmetisk tatuering håller ca 2-5 år beroende på vilken hudtyp, ålder och hur du sköter om din tatuering. Sol, klor, och saltvatten påfrestar och bleker pigmentet. Olika personer kan hantera det införda pigmentet på olika sätt. Man kan aldrig på förhand uppskatta hur en person kommer att reagera på en tatuering och vilket slutresultat som uppnås. I regel brukar en kompletterande tatuering (påfyllning) ge önskat slutresultat. Ett antal personer kan behöva upprepa pigmenteringen ytterligare, vissa kommer dock aldrig att uppnå det önskade slutresultatet trots ett flertal behandlingar.
Innan behandlingen går vi tillsammans igenom vilken typ av pigmentering, form och nyans du önskar. Det är bra om du tar med dig en bryn och eyelinerpenna som du brukar använda. Jag ritar upp designen direkt på området så att jag har en mall att gå efter. Området som ska pigmenteras tvättas av och desinficeras och ytbedövas med en gelé och behandlingen inleds. Efter att ha arbetat igenom området ett varv, bedövar jag på nytt. Läkningstiden efter behandling är 3-8 dagar, men slutresultatet kan visa sig först upp till 6 veckor.

Efteråt
Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Detta går över på ett par timmar. Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandling, men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av, du skall inte pilla bort sårskorporna låt läketiden ha sin gilla gång. Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet. Fler än en behandling är nödvändigt i vissa fall.

Det är viktigt att du följer dessa råd för att undvika infektioner:

Före besöket:

Efter besöket: