Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

NBE3000 Ansiktsbehandling

KRAFTFULL APPARATUR + SPECIALUTVECKLADE SERUM = SYNLIGA RESULTAT DIREKT

Vill du ha ett synligt ansiktslyft på en gång?
Som dessutom är både skönt och avkopplande, utan konvalescens eller risker och som kan göras året om oavsett hudtyp?
Kombination av elektromagnetisk energi, värme och specialutvecklade behandlingsserum ger en naturligt vackrare och mer motståndskraftig hud redan från första behandlingstillfället. Med NBE3000 kan vi även kombinera behandlingar för ansikte med utrensande lymf- eller detoxbehandlingar, vilket ger ännu bättre och snabbare resultat. Huden känns mer elastisk, du får en fantastisk lyster och en härlig fasthet. Med NBE3000 får du en avkopplande stund med enastående resultat!

Bästa effekt får man med en kur om 5 gånger under en period av 5-8 veckor. Vid bokning av kur bjuder vi på den 5:e behandlingen (gäller vid ordnarie pris).


75 minuter     1.690 kr
50 minuter     1.290 kr


BEHANDLINGSOMRÅDEN ANSIKTET
- rynkor och fina linjer
- stimulering av hudens fasthetsfibrer kollagen och elastin
- rosacea och acneproblematik
- tona upp haklinjen
- reducera porstorlek
- reducera mörka ringar under ögongen
- påsar under ögonen, hängande ögonlock
- stimulera vår ansiktsmuskulatur för att återfå en fin tonus


Varje behandling inleds med en grundlig rengöring av huden med bioaktiva hudvårdsprodukter. Vi avlägsnar torra döda hudceller med en keratolytisk peeling. Med NBE apparaten slussar vi sedan ned de cellidentiska behandlingsserumen på djupet där de verkar på cellnivå. Behandlingen avslutas med en organisk algmask som lugnar och återfuktar huden samt sluter porerna.
Fördelarna med att använda elektromagnetism framför andra transdermala tekniker (genom huden) är att det inte finns risker för kemiska brännskador, ingen smärta eller risk för inflammationer. Behandlingen är gynnsam för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten så hållbara.


30 min AddOn Kroppsbehandling     495 kr (kan väljas till våra 75/50 min ansiktsbehandlingar)
NBE AddOn är en kroppsbehandling som du kan lägga till samtidigt som din ansiktsbehandling utförs. De olika behandlingarna påverkar lymfsystemet och aktiverar kroppens egna läkningsprocesser. Du väljer någon av följande fokusområden:

*Detox & Lymfdränage överkropp
*Detox underkropp
- kraftfull behandling där man rensar ut slaggprodukter, ökar cirkulationen, stimulerar förbränningen samt ökar dränage vid vätskeansamlingar
*Lymfdränage underkropp
-kraftfull lymfdränerande behandling som ökar cirkulationen och ökar dränage vid vätskeansamlingar
*Ländryggsproblem
-med radiovågor och värme jobbar vi igenom musklerna i ländryggen och släpper på djupa spänningar
Om du har några frågor om MBE1000 kan du mejla till: [email protected]
OBS! Alla tillgängliga tider finns ej utlagda för internetbokning. Om du ej hittar en tid som passar dig vänligen ring oss så ser vi vad som går att ordna.
Avbokning av enstaka behandling sker med 24 h varsel. Avbokning av bad & kombinationsbokningar med flera behandlingar sker med 3 dagars varsel.