Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

NBE1000 - ansiktsbehandling


Vill du ha ett synligt ansiktslyft på en gång? Som dessutom är både skönt och avkopplande, utan konvalescens eller risker och som kan göras året om oavsett hudtyp?


NBE är en behandling där elektromagnetisk energi (radiovågor) kombineras med värme för att slussa ned specialutvecklade serum i huden i syfte att ge cellerna ny energi. Kombinationen av NBE tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen ger enastående effekter tack vare att serumen kommer ner på djupet i huden. Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling, och huden känns mer elastisk, slätare och fastare.
NBE 1000 ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna och vid behandlingen stimuleras även hudens produktion av kollagen och elastin som ger huden spänst och elasticitet. Detta är både en skön och avkopplande behandling.


NBE 1000 bygger på en revolutionerande ny teknik som kombinerar både biopolärt och monopolärt system. Maskinen är särskilt utvecklad och anpassad för skönhetsbehandlingar för ansiktet och kroppen. Behandlingarna ger snabba och hållbara resultat, helt utan biverkningar. För att få ett mer bestående resultat rekommenderas att man gör en kur om 4 gånger.


OBS!!
Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodproppar, intimpiercing eller om du har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte boka denna behandling. Vid nygjord filler vänta i 72 timmar, eller ännu bättre, gör NBE innan du gör din filler.Om du har några frågor om MBE1000 kan du mejla till: info@njutaspa.se