Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

JETT PLASMA

JETT PLASMA - SILVER

Woman CosmeticPLASMAFLÖDE + ELEKTROFORES


Hela ansiktet 50 MIN     1.480 kr

JETT Plasma Silver Tips-behandling inleds med rengöring och applicering av aktivt serum. Inledningsvis med det plana munstycket för allmän liftingeffekt och inslussning av aktivt serum. Därefter fokuseras på enskilda linjer och rynkor med de spetsigare munstyckena anpassade efter rynkornas karaktär och djup. De spetsigare munstyckena har mer djupverkande och intensiv effekt. Behandling avslutas med mask. En behandling som verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande.
Kur 4 gånger. Vid bokning av kur ges 10% rabatt på totala summan vid sista behandlingen.

JETT Plasma Silver ”Lift & Tight” erbjuder en behaglig, effektiv och djupverkande kurbehandling. Cellernas funktioner normaliseras och effekten är djupverkande med långtidsverkande resultat. passar alla hudtyper och årstider samt individanpassas med inslussning av aktiva serum för maximal preparatstimulerande effekt.


JETT PLASMA - GOLD

Treatment Woman Medical (1)- GNISTSTRÅLEBEHANDLING

BLEFAROPLASTIK (ögonlockslyft) eller munrynkor Från pris 3.900 kr (mejla veronica@njutaspa.se för pris)
RYNKOR/LINJER DIV. OMRÅDEN Från pris 2.500 kr (mejla 
veronica@njutaspa.se för pris)
Du får med vårdande dag/nattkräm och sårtvätt som ingår, för bästa läkning. Dessa krämer skall ersätta dina vanliga hudvårdsrutin 7 dagar efter behandlingen, allt för bästa resultat.
Behandlingen inleds med applicering av lokalbedövande kräm. Teknikerna med Dotting och Scanning anpassas efter behandlingsområdets känslighet och behov. Behandlingen avslutas med mask.

JETT Plasma Gold är en behandling som erbjuder effektiv huduppstramning, speciellt lämplig för behandling av rynkor/linjer runt ögon och mun samt ögonlockslyft (Blefaroplastik). Det är också en behandling som eliminerar och korrigerar oönskade huddefekter, allt från kärl-/pigmentförändringar till godartade ytliga hudförändringar. Speciellt lämplig vid ytliga kärl, solskadad hud och åldersrelaterade hudförändringar.
Behandlingen utförs som enstaka korrigerande behandling, men kan vid behov upprepas efter indikation/omfattning. Tänk på att Kollagenstimulerande- och kvalitetsförbättrande effekt fortlöper i vävnaden upp till 3 månader efter behandling.
JETT Plasma Gold är en s.k. ablativ behandling (ytslipande) som initialt ger en lätt rodnad. Rodnaden övergår till mörkare hud som försvinner när ny hud ersätter gammal, vanligvis inom 3-5 dagar. Under läkningstiden är det viktigt att följa behandlingsrekommendationer och endast förhålla sig till de produkter som tillskrivits.

JETT PLASMA - KÄRL, FIBROM & SKINTAGS

Pris från 980 kr
Millier, vidgade kärl, fettknölar, fibromer och pigment tas bort med Jett Plasma gnistrålebehandling.

VAD ÄR PLASMALJUS?

Plasmaljus kan naturligt ses vid åska när joner och elektroplasma (ioniserad gas) utvecklar blixtar. Artificiell plasma utvecklas när energi tillförs luftens ioniserade gas och skapar en gniststråle ”blixt”.
Plasmaljus är mycket energirikt och påverkar huden på 4 olika sätt för att skapa hudföryngring genom att strama upp vävnad och eliminera ålderstecken.

VAD ÄR JETT PLASMA?

JETT Plasma är en revolutionerande behandlingsmetod inom estetisk dermatologi som, med få eller inga sidoeffekter (låg social begränsning), korrigerar diverse oönskade hudförändringar, motverkar hudens åldrande och bevarar dess ungdomliga struktur.
JETT Plasma är marknadens enda plasmaljusbehandling baserad på patenterad likström för en säker, effektiv och kontrollerad behandling med ett brett användningsområde för både ansikte och kropp.

Om du har några frågor om Jett Plasma kan du mejla till: veronica@njutaspa.se
För Din säkerhet rekommenderar vi att Du före besöket konsulterar Läkare. I de fall vi känner tveksamhet angående god- eller elakartat utförs ej behandling innan läkarkonsultation.