Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Injektions behandlingar

Fillers & Botulinumtoxin A för estetiska behandlingar

Välkommen att besöka oss för injektionsbehandlingar som botox & fillers.

I samarbete med Dr.Ove Lundmark och Leg. Sjuksköterska Bessie Lundmark erbjuder vi estetiska behandlingar.Ove & Bessie erbjuder konsultationer på Njuta spa på listade datum. 

Injektionsdagar i vår är 28/1, 25/2, 31/3, 28/4, 26/5.
Kl. 16.00-20.00 

Andra datum på förfrågan.
Boka en konsultation för frågor om behandling med läppfillers, kärl, rynk-injiceringar och estetiska behandlingar. Pris: 480 kr.
Kostnaden för konsultationen ingår om du behandlas vid samma tillfälle.

Injektionsbehandlingar med fillers från Juvederm & Stylage.
(Priserna är riktlinjer då behoven är individuella.)
Med Fillers gör vi Dina läppar markerade och/eller fylligare, lyfter upp ledsna mungipor, återskapar ansiktets ungdomliga volym och fyllighet.

Läpp behandling
 

RynkbehandlingPrislista
Fuktbehandling /hydro. 3 st behandlingar med 14-21 dgr intervall. 3 ml vid 3 tillfällen: 5500kr.
Läppar från 2700 kr.
Reducera eller jämna ut linjer rynkor och veck från 3700 kr.
Återställa förlorad volym i ansikte från 4000 kr.

Botulinumtoxin A, rynkbehandling med Vistabel
Med Botulinumtoxin "Botox" slätar vi ut dina ”kråksparkar”, lyfter dina ögonbryn, eliminerar arg rynkan (glabella) och/eller pannans horisontella linjer.
 

Priser:
1 Zon 2500 kr
2 Zoner 3500 kr
3 Zoner 4500 kr

Trådlyft (på kliniken i Ektorp)
V-Soft lift är ett modernt och säkert alternativ till traditionell plastikkirurgi.
Behandlingen görs med tunna trådar som lyfter huden, ökar dess elasticitet och är fullständigt biologiskt nedbrytbart. Trådarna är gjorda av polydioxanon som är känt för att vara vävnads-vänligt och mycket biokompatibelt. En fördel med materialet är att det stimulerar hudens naturliga produktion av kollagen.
Behandlingen utförs endast av Leg. läkare och går till på så vis att man för in tunna trådar i huden för att säkert och långvarit lyfta antingen hela eller delar av ansiktet.
V-Soft lift håller normalt upp till 24 månader, men ålder och livsstil innehållande t.ex. rökning eller mycket intensiv träning kan förkorta hållbarheten.
Är du nyfiken på behandlingen så uppge det vid bokning av din konsultation.

Laserbehandling (på kliniken i Ektorp)
Kraftfull behandling av ansiktet för bla. acneärr från 3000 kr /tf.
Kirurgiska ärr från 2000 kr /tf

Om oss
Företaget OL Anestesi har funnits i drygt 15 år. Företagens registrerade namn är OL AB samt Skin Care Academy AB. De som driver och äger företaget är Dr. Ove Lundmark samt Leg. Sjuksköterska Bessie Salas Lundmark. Dr. Lundmark är narkos och intensiv-vårds läkare med omfattande akut medicinska kunskaper från mångårig tjänstgöring som läkare på ambulanshelikoptern i Stockholms län. Dr. Lundmark har ägnat de senaste 15 åren till att arbeta med narkos inom Öron-Näsa-Hals-Området, huvudsakligen barnnarkoser. Under en period på drygt 20 år har Dr. Lundmark utbildat sig och byggt upp erfarenhet inom den estetiska laserkirurgin. Leg. Sjuksköterska Bessie har en bakgrund som specialistutbildad Barnmorska. Efter ett antal år inom förlossningsvården har hon de senaste 14 åren ägnat sig åt Öron-Näsa-Hals-Kirurgi samt mottagning.
De senaste åren har hon alltmer ägnat sig åt utbildning och praktik inom den estetiska behandlingskonsten. Hon har idag stor kunskap och färdighet i allt från kemisk peeling, injektionsbehandling med Botulinumtoxin A och olika fillers som Stylage och Juvederm.
Kliniken består idag dels av en operationsavdelning för Plastikkirurgi , Allmänkirurgi ,Gynekologi, ÖNH-kirurgi och dels av en mottagningsavdelning för estetisk icke kirurgisk hudbehandling.
Vår målsättning är att våra kunskaper och färdigheter som redskap i dialogen med kunden ska kunna hjälpa och leda henne/honom att få sina önskemål uppfyllda.Vi erbjuder endast behandlingar när vi tror på ett resultat som överensstämmer med kundens önskningar.
Varmt välkommen!

Injektions behandlingar

Konsultation hos sköterska & läkare

Boka en konsultation för frågor om behandling med läppfillers, kärl, rynkinjiceringar och estetiska behandlingar. Pris: 480:-
Med Fillers gör vi Dina läppar markerade och/eller fylligare, lyfter upp ledsna mungipor, återskapar ansiktets ungdomliga volym och fylliga utseende.
Med Botulinum Toxin (Botox) slätar vi ut dina ”kråksparkar”, lyfter dina ögonbryn, eliminerar arg rynkan och/eller pannans horisontella linjer.