Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling
MARKNADENS BÄSTA LASER FÖR SMÄRTFRI HÅRBORTTAGNING!

Att ha hår är naturligt men en del av oss har mer hår än andra och på ställen som vi själva anser är missprydande.

Med vår Alexandritlaser Motus AY, en Alexandrit och Nd:YAG laser med MOVEO-teknik kan vi hjälpa dig att ta bort oönskad hårväxt helt smärtfritt; en teknik som ingen annan laser har. Med den revolutionerande MOVEO-tekniken kan vi erbjuda hårborttagning för alla hudtyper, I-VI, dvs även mörkhyade.


Hur går behandlingen till?
För att uppnå ett permanent resultat måste hårsäckarna skadas och den kan endast göras när hårstrået är i tillväxtfas (anagen fas). Det är ungefär 20-30% av dina hårstrån som är i tillväxtfas samtidigt, vilket gör att behandlingen behöver upprepas ett antal gånger innan önskat resultat uppnås.
För att få ett bra och långsiktigt resultat bör behandlingen upprepas med 2-12 veckors intervall (beroende på område) till man är nöjd med resultatet. Hur många behandlingar som behövs är individuellt och variera beroende på behandlingsområde.

Vad krävs för att behandlingen ska fungera?
Lasern söker sig till pigment och pigment finns både i din hud och i din behåring. För att kunna arbeta med permanent hårborttagning krävs därför att hårstrået är mörkare än huden. Det är bl a därför vi inte utför behandlingen vid solbränd hud eller när brun-utan-sol har använts. I första hand för att undvika risken för brännskador och också för att behandlingen i de fallen inte är lika effektiv utan kräver fler behandlingstillfällen för att uppnå önskat resultat.

Varför kan behåringen återkomma några år efter genomförd behandling?
Behåring på kroppen kan ändra karaktär i takt med ålder och hormonförändringar. Hårsäckar kan också vara vilande i flera år, varför du efter några år kan upptäcka att viss behåring kommer tillbaka. Det är i själva verket inte behåring som har kommit tillbaka, för när en hårsäck är skadad efter behandling kan den aldrig ge behåring igen. Istället beror det sannolikt på att hårsäckarna har varit vilande under tiden för din genomförda behandling. Oftast behövs bara ett mindre antal behandlingar för att ta bort den behåringen.

Konsultation och samtycke
När du bokar din första behandling hos oss kommer vi vid bokningstillfället att ha en kort konsultation för att göra en bedömning av möjligheten att utföra behandlingen*. Du får då ta upp dina förväntningar och eventuella farhågor. Om du äter läkemedel eller har någon annan underliggande sjukdom är det viktigt att du berättar det för oss då detta kan påverka behandlingsmöjligheten och resultatet.
När du kommer till oss för din behandling kommer du att få fylla i och signera ett dokument om samtycke.
* första behandlingen bokas via e-mail eller telefon

Inför, under och efter din behandling
Undvik solexponering och brun-utan-sol-produkter för att undvika brännskador, hypo- eller hyperpigmenteringar samt för färre behandlingstillfällen.
Undvik att plocka, vaxa eller epilera det område som du vill behandla en tid före behandlingen ska påbörjas. För bästa resultat av behandlingen vill vi ju ha så många hårstrån som möjligt kvar i sin tillväxtfas. Under perioden du behandlas rekommenderar vi istället att du rakar dig.

>>> Dagen före din behandling ska du raka det område som ska behandlas. Lämna ett litet område orakat så att terapeuten kan bedöma hårets färg, tjocklek och kvalitét. Om du behöver hjälp* med rakning vänligen meddela oss i förväg så vi kan avsätta tid för det. <<<

Under 24 timmar efter din behandling ska du undvika sådant som gör huden varm, t ex sol, träning, bastu osv.
Du ska helst undvika sol under behandlingsperioden och väljer du att ändå vistas i solen måste du använda spf 50 på de behandlade områdena.

Vilka kan inte göra behandlingen?
Personer som * har mörkare hud än hårstrån * har röda, ljusa/vita hårstrån * har någon känd hudsjukdom på det aktuella området * har tatueringar (vi jobbar runt) * har epilepsi * har pacemaker * tar medicin som gör dig ljuskänslig * använder brun-utan-sol * är gravida eller ammar.
Har du diabetes krävs ett skriftligt intyg från din läkare om att du får genomföra behandlingen.
Har du haft cancer ska du rådgöra med läkaren som har behandlat din cancer - även efter att du har blivit friskförklarad.

Viktig information
Om du inte rakat håret eller om du behöver hjälp* med rakning inför din behandling tillkommer en extra kostnad på mellan 300 kr - 500 kr, beroende på områdets storlek. Meddela oss i förväg om du behöver hjälp så vi kan avsätta tid för det.

RABATTERADE PAKET
PRIS
Paket 1. Axill - bikini - hela ben3.800 kr
Paket 2. Axill - bikini - underben2.800 kr
Paket 3. Axill - bikini1.500 kr
Paket 4. Bikini - underben2.200 kr
Paket går inte att kombinera med andra rabatter 
 
HÅRBORTTAGNING ÖVERKROPP
PRIS
          HÅRBORTTAGNING UNDERKROPP
PRIS
Armar, halva ej axlar1.050 krBikini
1.000 kr
Armar, hela ej axlar
2.000 krFötter
850 kr
Axill (armhålor)
850 krHela ben, ej rumpa
2.900 kr
Axlar850 krLår-knä2.100 kr
Bröst
1.250 krUnderben - knä
1.600 kr
Bröst & mage
1.900 krRumpa (skinkor)
1.500 kr
Bröstvårta
850 kr

Hals
950 krHÅRBORTTAGNING ANSIKTE
PRIS
Händer
850 krÖverläpp
650 kr
Mage
1.300 krMellan ögonbryn
650 kr
Magsträng
650 krPolisonger
650 kr
Nacke
850 krHaka
650 kr
Rygg & skuldror
2.500 krKinder
750 kr
Rygg - halva1.500 krSkägglinlje & kinder
950 kr
Skuldror
1.000 krHela ansiktet
1.500 kr
 
REKOMMENDERAD BEHANDLINGSINTERVALLVECKORREKOMMENDERAD BEHANDLINGSINTERVALLVECKOR
Ansikte2-4Bikini4-6
Armar4-6Ben8-10
Armhålor4-6Rygg8-10

Vi som utför dessa behandlingar är Auktoriserade Hudterapeuter medlemmar i SHR och innehar behandlingsskadeförsäkring.
Om du har några frågor om hårborttagning kan du mejla till: [email protected]

Njuta Spa samarbetar med Synos Medical som vi har köpt maskinen av.
http://www.synos.se