Notice: Undefined variable: row in /core/projects/njutaspa.se/live/_includes/custom/classes/class.spa.php on line 97

Notice: Undefined variable: row in /core/projects/njutaspa.se/live/_includes/custom/classes/class.spa.php on line 97
Elos hårreducering med IPL | Njuta Spa
Ring oss 08-21 21 68 Webbshop Boka behandling

Elos hårreducering med IPL

Behandlar effektivt oönskad hårväxt

Välkommen till oss för att permanent reducera o önskad hårväxt.

Sedan 8 år erbjuder vi hårreducering med Elos, ett av marknadens mest effektiva system.
Hos oss får du alltid 50 % rabatt på din 4:e behandling inom 6 månader.


Patenterad teknologi
Synerons unika ELOS teknologi är den enda i världen som kombinerar den kraftiga ljuspulsen med Bi-Polarisk Radiofrekvens (RF). Den stora fördelen är att RF inte träffar pigmentet i huden utan dras till uppvärmd vävnad. När vi tar bort hår så träffar först ljuset pigmentet i håret. I själva håret blir det otroligt varmt och denna värme strålar ut till follikeln där målen finns, proteinet och stamcellerna. För att uppnå permanenta resultat måste vi nå ca 75ºC i follikeln, annars förstör vi inte målen.

Enbart optisk energi  
Ljuset har sina begränsningar.
Enbart ljus når inte så djupt och hårsäckar på ex ryggen förblir opåverkade.  
       
                                            
Två energier i symbios
ELOS skapar ett uppvärmings-mönster som vi kallar för Vortex Heating.
Det innebär att RF sveper runt hårstrået och värmer upp follikeln och målen utifrån. 
Denna teknik gör det möjligt att behandla ett bredare spektrum av hårtoner.

                                          
Ljust hår kräver mer
Den ”äldre” IPL och Laser tekniken förlitar sig enbart på ljuset, vilket inte alltid räcker till. Ljusbruna hårstrån blir inte lika varma och värmeutstrålningen till follikeln når då kanske bara 65ºC. Det kallar vi för photowaxing, en extremt dyr vaxning utan långvarigt resultat. RF energin är avgörande. Vårt ljus är inte bättre än våra konkurrenters, men vi har RF. I exemplet ovan så når vi 65ºC med ljus, när RF kopplas in så ökar vi temperaturen ytterligare med 10 - 15ºC vilket gör att vi når de viktiga 75ºC i follikeln och uppnår då permanenta resultat.

             

Elos hårreducering med IPL

Fri Konsultation om IPL

Hur kommer jag igång?

Du bokar en kostnadsfri konsultation där du får berätta om just dina behov och önskemål. Vi utför en komplett hudanalys, ger dig ett pris och tar testpulser så du får veta hur det känns.
Hur går det till? För kropp börjar vi med 3 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum. För ansikte är det 3-4 veckors mellanrum mellan behandlingarna.Efter 7-12 dagar trillar håret bort. Under tiden går det att raka som vanligt. Efter 3 tillfällen bokar vi ny tid från gång till gång utifrån dina behov.
Vad blir resultatet? Med ELOS uppnår vi permanent hårborttagning av hår. Håret har en livscykel som består av 3 faser; anagen, katagen och telogen.Denna livscykel ser olika ut över hela kroppen. För att uppnå effektiva resultat kan de krävas upp till 18 månader innan större delen av håret är borta.
Redan efter 3-4 behandlingar märker du stor skillnad.
Vilket resultat du kan uppnå beror helt på dina förutsättningar. Är håret tjockt eller tunt, mörkt eller ljust? Ligger hårsäcken djupt eller ytligt? Är din hud mörk eller ljus? Ljus hud, mörkt hår = optimalt resultat. 
Det handlar inte alltid om att bli 100% hårfri, för många handlar det om att få minskad och förtunnad hårväxt. Man kan aldrig i förväg förutse just ditt slutresultat som gör dig nöjd. Har du problem med inåtvuxna hårstrån så minskar dina problem effektivt. Behandlingen är skonsammare och ger bättre effekt än alla andra system på marknaden idag.
Med ELOS går det snabbt att behandla stora ytor åt gången. Hela ben eller en rygg är inga problem och ingen eftervård hemma behövs.Enstaka hår på haka och överläpp behandlas på 10 minuter. Under behandlingsperioden rekommenderar vi solskydd för effektivt resultat.
Att tänka på inför behandling. Sluta vaxa och plocka strån minst en månad innan du påbörjar behandling. Hår som inte finns går inte att behandla.Skapa dig en egen uppfattning av hur mycket hår du har, det är bara genom att vara medveten om detta du snabbt kan avgöra att behandlingen fungerar för dig.
När behandlar vi inte? När du är gravid eller fortfarande ammar. Om du har aktiv herpes, diabetes, epilepsi, ekseem, psoriasis, hjärt eller blodsjukdom.

Vi bokar alltid upp 4 tillfällen, därefter då håret är synligt igen. Hos oss har du alltid 50% rabatt på var 4:e behandling inom 6 månader från den sista.
När du har behandlat några gånger blir behovet mindre och behandlingen behovs anpassas. Då går det att behandla på tid.
Konsultationen är fri, men om du uteblir förbehåller vi oss rätten att debitera 480:-.


Elos hårreducering med IPL
Köp presentkort

IPL hårreducering för kroppen

Vill du slippa raka benen/bikinilinjen eller vaxa ryggen?

Vader: 1900:-
Armhålor: 750:-
Bikini: 1200:-
Brazilian: 1500:-
Hela ben: 3900:-
Lår: 2900:-
Magsträng: 750:-
Bröst (Runt vårt gårdar ): 650:-
Bröst / kvinna: 1300:- 
Rygg inkl axlar: 2500:-
Rygg exkl. axlar: 1900:-
Bröstkorg / man : 1600:-
Överkropp exkl. armar: 2900:-
Armar: 1600:-
Underarmar: 1400:-

Vi erbjuder marknadens effektivaste och säkraste IPL behandlingar.
Tekniken du väljer för behandling ska alltid ha publicerade studier, om inte välj en annan klinik! ELOS har över 40 publicerade studier som är oberoende granskade av medicinska tidskrifter. En fri konsultation & testpulser utförs alltid innan din behandling hos oss. Du får 50 % rabatt på var 4:e behandling. Med ljusets hjälp behandlar vi generande hårväxt på hela kroppen. de mörkaste och grövsta håren som förorsakar mest besvär försvinner först. Efter 4 tillfällen utvärderar vi resultatet. För behandling av hår på kroppen behövs 6-10 behandlingar. Du har alltid 50% på 4:e behandlingen inom 6 månader från den sista.
Elos hårreducering med IPL
Köp presentkort

IPL hår reducering i ansiktet

Med IPL behandlar vi även hårväxt i ansiktet.

Överläpp: 680:-
Haktipp: 780:-
Hel haka :1450:-
Överläpp & hak-tipp: 980:-
Överläpp & hel haka: 1550:-

Hårsäckarna i ansiktet är fler än på kroppen därför behövs fler behandlingar, 8-10 inom 1,5 år. Behåring i ansiktet på kvinnor kan också bero på hormon störningar/förändringar. Då kommer ny behåring att uppstå även om det blir glesare och tunnare än tidigare.