Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

E-DERMASTAMP® microneedling

Hudförbättrande behandling, uppstramning & ärr

E-DERMASTAMP®

Med elektronisk e-DERMASTAMP® behandlar vi med senaste teknologin för Microneedling. Med upp till 900 kanaler/sek perforeras huden och en microblödning stimulerar hudens naturliga läknings- och reparationsprocess. Behandlingen kan utföras lokalt runt t.ex. ögon och mun eller som "Hela ansiktet" behandling för att ge en allmän vävnads- och fasthetsstimulerande effekt. e-DERMASTAMP® är speciellt lämplig som förebyggande antiagevård för att upprätthålla hudens fasthet, men även som korrigerande behandling av enskilda åkommor. Behandlingen utförs med en steril Hyaluronsyra vilket "boostar" och vitaliserar huden med fukt. (CE-märkt Medical Device klass 2)

Med e-DERMASTAMP® behandlar vi:

Åldrad hud, Rynkor och Linjer, Ärr, Ytlig strukturförändring, Pigmenteringar, Ytliga kärl, etc.

E-DERMASTAMP Helt ansikte
1.880 kr
Omfattar behandling av hela ansiktet & under hakan.
E-DERMASTAMP Helt Ansikte, hals & dekolletage 2.780 kr
Omfattar behandling av Ansiktet, under hakan, halsen & dekolletaget.
E-DERMASTAMP Mun & Ögon 1280 kr
E-DERMASTAMP Mun eller ögonrynkor 980 kr
Kur:
En kur omfattar vanligtvis 3 behandlingar med 2-4 veckors intervall. Vid mer omfattande korrigerings-/underhållsbehov kan kur upprepas efter 2 månaders vila.
Rekommenderas även som underhållsbehandling 1 gång/kvartal.
Vid bokning av kur ges 10% rabatt på totala summan vid sista behandlingen.

Boka din behandling här Boka behandling
OBS! Alla tillgängliga tider finns ej utlagda för internetbokning. Om du ej hittar en tid som passar dig vänligen ring oss så ser vi vad som går att ordna.
Avbokning av enstaka behandling sker med 24 h varsel. Avbokning av bad & kombinationsbokningar med flera behandlingar sker med 3 dagars varsel.


Vi erbjuder orginalet för microneedling: Dermastamp®

(CE-märkt Medical Device klass 2)
Trots sitt enkla koncept är resultaten anmärkningsvärda och dramatiska. Användningsområdet är brett och med få eller inga sido-effekter eller kontraindikationer.

TEKNOLOGIN
Mekanismen penetrerar vävnaden med hjälp av extremt tunna nålar av rostfritt stål. När dessa penetrerar vävnaden skapas tusentals microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som naturliga tillväxtfaktorer frigörs som ger ökad tillväxt av fasthetsfibrer (kollagen). Även upptaget av substanser ökar mångfaldigt.

SÄKERHET & HANDHAVANDE
Alla behandlingar görs med sterila engångsverktyg för att garantera din och behandlingens säkerhet och för maximal effekt av var behandling med vassa instrument.
Klinikverktyget är en medicinsk anordning och får endast handhas av auktoriserad personal efter genomgången certifiering för korrekt handhavande.

Att tänka på efter behandling.
Den skyddande barriären är tillfälligt nedsatt närmsta 24 timmarna. Använd endast nya produkter från obrutna förpackningar på huden, för bästa resultat fortsätt hemvården med produkter från Tebiskin och Synchroline. Byt handduk och örngott hemma.
Undvik att pilla och röra vid huden. Träna inte och undvik påfrestningar närmsta 24 h. Använd Spf 50 som solskydd.