Ring oss 08-21 21 68 Köp presentkort Boka behandling

Dermastamp & PRX-T33 Kombo

Superbooster för ansiktet där vi kombinerar Dermastamp med PRX-T33 för bästa hudvårdande effekt

Dermastamp & PRX-T33 kombinationspaket


9.500 kr (ord.pris 13.930 kr)
Denna kombination med både Dermastamp och PRX-T33 jobbar med att stimulera hudens naturliga tillväxtfaktorer. PRX-T33 jobbar med två aktiva substanser som interagerar på cellnivå och Dermastamp skapar microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation som ökar tillväxten av fasthetsfibrer. Denna kombination skapar en känsla av uppstramning, återfuktning och vitalitet. Den jobbar även med reducering av rynkor och linjer, jämnar ut hudtons- eller pigmentförändringar samt ger omedelbar lyster. Vi "boostar" och vitaliserar huden extra mycket med Hyaluronsyra under behandlingen för maximal återfuktning. Behandlingen lämnar huden med en känsla av uppstramning och vitalitet.
Vissa kan fjälla lite runt näsa och mun, ett fåtal kan få en kraftigare fjällning men det är mer ovanligt, allt beror på hur just din hud reagerar på behandlingen. Passar alla hudtyper och årstider.

I denna kombo ingår 5 behandlingstillfällen enligt följande:
vecka 1 - PRX-T33 samt Dermastamp
vecka 2 - PRX-T33
vecka 3 - PRX-T33
vecka 4 - PRX-T33
vecka 5 - PRX-T33 samt Dermastamp

Vid varje behandlingstillfälle får du med 1 veckas behov av dag och nattkräm för fortlöpande kompletterande daglig eftervårdsstimulering (värde 750 kr). Dessa krämer skall ersätt din vanliga hudvårdsrutin i 7 dagar efter behandlingstillfället, allt för bästa resultat.

Vi som utför dessa behandlingar är Auktoriserade Hudterapeuter medlemmar i SHR och innehar behandlingsskadeförsäkring. Om du har ytterligare frågor kan du mejla till: [email protected]