Notice: Undefined variable: row in /core/projects/njutaspa.se/live/_includes/custom/classes/class.spa.php on line 97

Notice: Undefined variable: row in /core/projects/njutaspa.se/live/_includes/custom/classes/class.spa.php on line 97
Acne behandlingar | Njuta Spa
Ring oss 08-21 21 68 Webbshop Boka behandling

Acne behandlingar

Få hjälp att behandla din acne.

Vill du bli befriad från generande acne och få hjälp att lugna inflammerad hud?


Acne är ett vanligt hudproblem för många och drabbar såväl ungdomar som äldre. Genom rätt behandling och vård hemma kan vi avsevärt förbättra tillståndet och motverka ärr bildningar. Tillsammans gör vi en ingående hudanalys för att bedöma vilken typ av acne du har och de bakomliggande orsakerna. Vi planerar därefter ett lämpligt program. 
Vi kan erbjuda medicinska moderna alternativ till behandling med antibiotika. Med Enerpeel, Synergica och Synchrolines Akne Care produkter kan du vänta dig
en snabb förbättring utan biverkningar.

Vi vet att utseendet är viktigt även hos den yngre generationen och vi erbjuder därför ungdomspriser med 15% rabatt till den som är under 18 år.
Behandlingarna är designade för Dig med mindre, begynnande eller uttalade hudproblem. Behandlingarna anpassas individuellt efter behov, allt från hjälp med att eliminera enstaka pormaskar till mer omfattande portömningar. 

Kombinerat ansiktsbehandling, hemvård och enerpeel.


Enbart ansiktsbehandling & hemvård.


Acne behandlingar
Köp presentkort

Face Medical

Face Medical Basic 50 min / 980:-
Face Medical Classic 75 min / 1180:-

I behandlingen med fokus på acne använder vi Synchrolines produktserie Aknicare. I 75 minuter är behandlingen med fokus på portömning och därefter använder vi lugnande inflammations-hämmande blåljus med Synergican. 50 min är behandlingen för dig som har en blommande acne och fokus ska läggas på att lugna huden. Den är också ett alternativ för dig som har blivit bättre men vill underhålla resultatet. Första besöket ingår , om du vill en fri konsultation. Vi ser hur dina behov ser ut och föreslår hemvård och fortsatt behandling för hudförbättring.
Acne behandlingar
Köp presentkort

Enerpeel Akne & fet hud

Enerpeel anpassad efter hudtyp,1st  behandling. 25 min / 980:-
Kur Enerpeel. 4x 25 min / 3480:-
Djup verkande och inflammations-hämmande kemisk peel som ger omedelbar effekt på blommande acne.
Upprepas med fördel som kur 4x 25 min eller 8x 25 min.
Kur med 4 behandlingar ger optimalt resultat. Vi väljer den peel som passar din hud och det resultat du vill uppnå, PA, SA eller MA. En kur är 4 tillfällen med 1-2 veckors mellanrum, varje besök är 25 min. Produkter för hemvård tillkommer. Kuren kan upprepas 2 ggr. Därefter uppehåll i 2 månader. Paket rabatt: 440:-
Acne behandlingar
Köp presentkort

Aha behandling

Aha behandling 25 min / 680:-
Aha kur 6 x 25 min / 3480:-
Ansiktsbehandling Classic med Aha 50 min / 1080:-
Ansiktsbehandling Classic med Aha 75 min / 1280:-

PHA-AHA syror har en exfolierande effekt och ökar hudens förnyelse-process. Den har en naturligt hämmande effekt på acne. Rengöring, AHA- ampull och avslutande creme. Kan göras som enstaka behandlingar, men för bästa resultat rekommenderas en kur om 6-8 behandlingar 1ggr/vecka . Aha görs också som tillval i Ansiktsbehandling Classic. Pris 200:- i behandling 50 eller 75 min.