Ring oss 08-21 21 68 Webbshop Boka behandling

So up body slim

Dränage, cellulit behandling & uppstramning

So Up är en mekanisk behandling av celluliter, fettansamlingar, vävnads- förslappning och vävnadsdränage.

Läs om en av våra kunders upplevelse av behandlingen:
"Jag hade under en längre tid upplevt att mina ben svullnade upp, dom värkte och kändes tunga. Huden på benen kändes slapp och ospänstig. Detta gjorde att jag till slut sökte mig till Njuta spa och deras So Up behandling. Jag besökte Njuta spa under sommaren och fick en serie med behandlingar av benen. Det var otroligt lyxigt att få komma och unna mig själv den tiden och lugnet som Njuta spa inger och jag vill verkligen lovorda terapeuten Sofie som var fantastisk. Resultatet blev över min förväntan. Benen har inte någon gång svullnat upp, min hud är slätare och spänstigare och jag har mindre synliga celluliter. Dessutom har jag fått massor med komplimanger för mina fina ben efteråt. "

Kram och stort tack!
Lena

5 teknologier samverkar och behandlar vävnaden med dränage, ultraljud, djupgående bindvävsmassage, radiofrekvens och ljusterapi. Behandlingen formar figuren och ger spänst i vävnaden, samt dränerar bort vätska från svullna ben.

Ultraljud som inom sjukvården bland annat används till att spränga njur- och gallstenar. Det är den mest effektiva teknologin för att bryta ner fettceller.
Fettcellernas innehåll microniseras och det skapar en cavitation kolapps vilket gör att omfånget reduceras.
Ultraljudet stimulerar också genomblödningen, ökar vävnadens syresättning och aktiverar fettnedbrytningen.

Ljusterapi (rött, gult och blått ljus) som ger fasthet, dränerar, motverkar celluliter (detox verkan) och lugnar. De olika ljusfrekvenserna har var för sig en specifik våglängd med unik egenskap som påverkar ämnesomsättning, blodcirculation, cellförnyelse och vävnadsregenerering som stimuleras.

BI-POLAR Radiofrekvens Ger djupt värmande effekt och som i kombination med Ultraljud ökar ämnesomsättningen och aktiviteten i fettcellerna. Fettcellerna löses upp och ger en slimmande verkan samtidigt som de fasthetsgivande fibrerna stimuleras att öka hudens fasthet.

Djupgående bindvävs-massage Med kraftfullt vakuumtryck masseras vävnaden så att bindvävs-cirkulationen för dränering av vätskeansamlingar, slaggprodukter och gifter aktiveras.


Hur känns det?

Behandlingen är behaglig och du kan ligga och slappna av utan smärta. Serum appliceras och slussas in i huden samtidigt som de andra funktionerna verkar. Ingen kroppsstrumpa används som i LPG. Det värmer och pirrar en del i huden samt en rodnad uppstår direkt efter behandlingen men den försvinner snabbt.

Hur många behandlingar behövs?

So Up är en av marknadens mest effektiva behandling för cellulitbehandling och/eller figurformning. Beroende på celluliternas omfattning och bindvävens struktur finns individuella förutsättningar som påverkar antal behandlingar och behandlingsintervall. En kur för kropp omfattar 10 behandlingar med 1-2 behandlingar per vecka.
Efter avslutad kur rekommenderas en touchup var 4-6 vecka för att bibehålla resultatet.
Vi anpassar alltid behandlingen individuellt. Tiden för behandling vid kroppsformning , spänst och cellulitbehandling är alltid 50 min som bas.
Vid enbart dränage av svullna ben för att bli av med vätskeansamling bokas 25 min.

Priser:

So Up BAS Slim/Cellulit & spänst: Pris: 780:-/tillfälle Kurpris för 10 behandlingar: 6800:-(spar 1000:-)
Under 50 min behandlas de områden du vill fokusera på mest. I basbehandlingen behandlas 2-3 områden: Lår/ stuss /mage. 

So Up BAS Slim/Cellulit & spänst: Pris: 980:-/tillfälle Kurpris för 10 behandlingar: 8800:-(spar 1000:-)
Under 70 min behandlas de områden du vill fokusera på mest. I behandlingen behandlas 3-4 områden: Lår/ stuss /mage / armar.

So Up Dränage 25 min från 580:-/tillfälle Kurpris för 10 behandlingar 4900:- (spar 900:-)
Behandling för dig som lider av svullna ben, dålig cirkulation samt vill arbeta med hudstrukturen lokalt efter en operation.

Vem utför behandlingen?

Välkommen att boka tid online för en konsultation hos våra Certifierade hudterapeuter.
So up body slim
Köp presentkort

​So Up Dränage behandling av svullna ben

So Up Dränage 25 min från 580:-/tillfälle Kurpris för 10 behandlingar 4900:- (spar 900:-)
Behandling för dig som lider av svullna ben, dålig cirkulation samt vill arbeta med hudstrukturen lokalt efter en operation.
So up body slim
Köp presentkort

So Up BAS Slim/Cellulit

So Up BAS Slim/Cellulit Pris: 780:-/tillfälle Kurpris för 10 behandlingar: 6800:-(spar 1000:-)
Under 50 min behandlas de områden du vill fokusera på mest. I basbehandlingen behandlas 2-3 områden:
Lår/ stuss /mage, alternativt armar.
So up body slim
Köp presentkort

So Up BAS Slim/Cellulit

So Up Slim/Cellulit & spänst: Pris: 980:-/tillfälle Kurpris för 10 behandlingar: 8800:-(spar 1000:-)
Under 70 min behandlas de områden du vill fokusera på mest. I behandlingen behandlas 3-4 områden: Lår/ stuss /mage/armar.