Ring oss 08-21 21 68 Webbshop Boka behandling

Hårborttagning med epilation

Diatermi 10 min: 280 :- (Enstaka strån) 
Diatermi 15 min: 390 :- ( Flera strån 10-20 st)
Diatermi 25 min: 680 :- ( Omfattande område)
Diatermi 50 min: 980 :- ( Mer omfattande område)


Epilering och Diatermi
Permanent hårborttagning en dröm för många! Generande hårväxt är ett stort problem för många människor, män som kvinnor oavsett ålder. Att på ett skonsamt, effektivt och smidigt sätt avlägsna hårväxt, gärna permanent, har varit en dröm genom tiderna.

Diatermi - Hur går behandlingen till?
Diatermi är en permanent hårborttagningsmetod där man med hjälp av svaga strömimpulser tar död på de hårproducerande cellerna i hårroten. En tunn nål förs ner i varje hårsäck och med nålens hjälp bränner man bort de tunna blodkärl som ger näring åt hårväxten. Men upprepade behandlingar försvinner hårstråna för gott.
Epilering med diatermi – högfrekvent växelström är en välbeprövad hårborttagningsmetod som funnits sedan slutet av 1800-talet. Epileringen kan göras på i stort sett alla strån tjocka, tunna, ljusa och mörka.

Gör det ont?
Många tycker att behandling med diatermi inte gör speciellt ont. Det kan jämföras med att plocka ögonbryn. Om du tycker att det är jobbigt blir även diatermi lite kännbart. Men de flesta upplever att det känns mindre än vad de förväntade sig.
Hur många gånger man behöver upprepa proceduren med diatermi, beror helt och hållet på hur kraftiga hårstråna är. Mjuka, fjuniga hår kräver kortare behandlingstid än gruva och tjocka.

Med diatermi kan alla hårtyper behandlas. Det finns inga omöjliga fall.

Diatermi av kärl
Med diatermi kan vi även behandla kärl
Ytliga blodkärl (teleangiektasier) uppstår i ansiktet. De är mer estetiskt störande än medicinskt besvärande och kan i princip drabba vem som helst, oavsett ålder och kön.

Orsakerna till uppkomsten är mycket varierande. Man vet att de är vanligare hos kvinnor i övre medelåldern och att arvsanlag har stor betydelse. Genomgångna graviditeter, hormonella förändringar, statiska arbeten, förfrysning, solande eller hårda slag kan också bidra till utveckling av kärl förändringar.
(Borttagning av blodkärl 20 min. Pris 650:-)

Viktigt att tänka på när man får diatermibehandling!
1. Tvätta inte det behandlade området de närmsta 24 timmarna.
2. Kör inte en hård träning direkt efter behandling, då svett kan irritera det behandlade området.
3. Använd efterbehandling för att skydda huden. Kan köpas hos oss
4. Använd inte make-up samma dag som du fått behandlingen.
5. Sol kan orsaka pigmentförändringar, använd minst SPF 20 eller högre.
6. Inte plocka, tråda och vaxa behandlade området.
7. Gå regelbundet och så ofta som terapeuten rekommenderar.